Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Poglej, meni je popolnoma jasno, da ti iščeš biljko upanja in nekoga, ki bo rekel nisi kriv.
Žal temu ni tako. Tudi če je on kršil zakon o vožnji po bankini ??? (ga ne poznam), si še vedno ti tisti, ki se nisi prepričal o varnem prečkanju križišča. Pika.
Tule se pa motiš. Kar malo pobrskaj po sodni praksi.Citat:
Uporabnik ahmed pravi: Tko kot ce bi ti motor z 300km/h pripizdil, ki ga vidis sele ko poci (on bi dobil kazen za prehitro voznjo, krivdo nesrece pa ti nosis)
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če je vozni pas širok 2,5m in se ti postaviš skrajno levo k sredinski črti z avtom širine recimo 1.8m povej kako boš TI šerif prišel mimo po desni z osebnim vozilom širokim približno toliko?
Ne boš, razen če boš zapeljal na bankino ali celo na vozišče, ki pelje v smer i desno.
Meni pa gredo na k šerifi ki so toliko nestrpni da ne morejo počakati da se križišče sprazni.
Pa vidim da je tukajle prišlo že do reka 100 bab 200 sis...
A je v kakšnem zakonu napisano, da se po bankini ne sme vozit?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa tisti člen v zakonu, o zaupanju? Torej, da lahko zaupaš drugim udeležencem v prometu, da bodo upoštevali zakon? Ker početje tistega, ki prehiteva kolono po bankini, ni po črki zakona?
Ti samo pelji tako, kot je treba. Res ne razumem, zakaj bi moral nekdo zadaj čakat, da zaviješ levo, če gre lahko mimo. V tem primeru si kriv samo ti in nihče drug. Ne moreš kar zavit na levo, pa ne preverit, kaj je na nasprotni cesti.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A naj še drug pas zasedem da bo vaše veličanstvo mimo lahko peljalo?
Zadeva se je izrodila, kot vedno. Obstajajo osebki ki so vzgojeni v smislu "solo io" (jaz!).