Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Popizdo bom.
Na mesec dobim ene 8-10 mailov različnih znancev, kolegic, kolegov, sodelavk, sodelavcev s slikami njihovih otročajev,
v peskovniku, dopustu, toplicah, v parku, s psom, brez psa, oblečene, malo manj oblečene, ko jejo, ko pijejo, ko ne jejo in ne pijejo,
ko se igrajo, jočejo...
Zavrnit jih nemoreš, pač nadret ga nemorem, v spam ga nemorem vrečt, ker dobim recimo RD čestitko pa ne odgovorim, bla-bla-bla,
kaka zamera v žlahti mi tudi nebi pasala...
Če mam x znancev, sestričn in bratrancev, ki imajo otroke, pa me ne utrujajo s slikami na mail, niti na FB me ne označujejo na njihove slike, druga tričetrtina, ti pa me zasipujejo s tem sranjem.
Nevem, a ne mislite s svojo glavo, da mogoče nekdo otrok ne mara, al pa da nam je vseeno kako je razmazal sladoled po jopici?
Al mi hočejo moralo nabijat "čas bo", al kaj, res nevem, sam zase se ne spomnim, kdaj sem komu poslal sliko mojega psa, babe,
novega avta, ure, karkoli me pač razveseljuje.
Kolega (ok, pač je malo drugačen od vseh ki jih poznam), mi je poslal MMS froca na joški njegove babe. Ono, wtf.
In ker me je zadeva ziritirala do te meje, da sem sam sebe vprasal kake frende mam, sem mu nazaj poslal (ok, malo sn bil fajhtn)
sliko mojega bulldoga ko naskakuje plišastega medveda. Pol je nehal pošiljat. En mesec. Danes spet SMS "prvi koraki" pa slika
kak froca uči hodit.
Ker sn prej lih z gostilne prišo, po treh škropčkih, sem že bil pripravljen da mu dam nazaj sliko mojega psa kak ga za tace držim in hodi...
Vi tudi pošiljate slike svojih frocov naokoli?
Mislim da je bil en dober mail na to temo, ko se en američan pune raspizdi, no tak se jaz počutim.
Kondomi pokajo, tabletke popustijo.... pusti ljudem vsaj malo veselja od tega....