Kak do primernega partnera?!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
A je predpostavka, da si samski, nujna?
confused-1.gif

hysterical-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Prvi mesec se punca rihta, po tem se začne rediti. To sem že doživel in videl pri nekaterih prijateljih.
Verjetno zarad tablet.
Sicer je pa 1 mesec malo kruta, pomojem da malo dlje traja.
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Normalnih žensk je toliko kot normalnih moških.

In kava z bivšim, zakaj ne? Verjetno je z razlogom bivši in mene moji bivši nikakor ne privlačijo več, da bi pomislila na kaj, kaj šele na seks, načeloma pa se meni osebno ne da več sploh z bivšimi ukvarjat, ker ko grem naprej brez njega imam svoj lajf.

No, ker se je debata tako razvila.. pa naj vsak napiše 5 stvari ki so mu pomembne pri partnerju in 5 stvari zaradi katerih z nekom nebi mogel bit, kakšnega partnerja si želi...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sej klasične stvari, ki so pomembne in ki te odvračajo. Vsi bodo podobno napisali.

Glavna poanta je, da nisi copata. Če si copata in če ima en vedno glavno besedo, gre veza hitro v kur**. Treba povedat lepo kaj in kako, če je kaj narobe oz. se s čim ne strinjaš. Ko gledam pri kakih kolegih ne morem verjet. Vse odloča ona...in on se je tko navadil. Še odločitev kam in kaj jest vedno prelaga na njo, da ne govorim o drugih še bolj banalnih zadevah.
bonk.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Ženske prijateljstvo dojemate precej drugače kot moški. O tem smo ure in ure debatirali z raznimi kolegicami, sodelavkami, znankami in še kom in vedno prišli do podobnih zaključkov... Marsikatera je povedala, da ji je "najbolj nedolžen prijatelj" po 1 letu priznal, da bi rad hodil z njo, je zaljubljen v njo, ipd. Nekateri sicer niso nikoli direktno priznali, so pa to povedali kaki njeni kolegici. Tudi sam si težko predstavljam, da bi nekdo hodil dokaj pogosto (vsaj 1x na teden, pustimo razne občasne drinke) z neko "prijateljico" na pijačke in bil vedno pripravljen narediti kakšno uslugo in ne bi nič želel od nje; razen če je gej. Zakaj je to malo verjeten scenarij? Če ima doma žensko, mu bo težila, če bo pogosto hodil z drugimi na pijačo. Če nima pa bo itak "na lovu" in malo verjetno je, da bo dolgoročno izgubljal čas z nekimi, s katerimi naj ne bi imel nobenih namenov. Zato pač goji upanje in čaka primeren trenutek, da se zgodi kaj več ali pa ga zanima zgolj njena kolegica
smile-1.gif
Teh dejstev si sicer ženske nikoli ne priznajo. Vsaj dokler nameni ne pridejo na dan.

Drugače pa danes ni veliko izbire za moške. Najdejo se super punce pa še te potem pogosto pokvarijo dužba/kolegice/šola/služba ali pa slabi fantje. Čedalje več je takih, ki jim je samoumevno, da visi non stop na telefonu, je vsak vikend v letu na nekih rojstnih dnevih od 100 kolegic in se zabavajo po svoje, zgubi vsak dan nekaj ur za razna kofetkanja in nakupovanja, itd. Kao je v resni zvezi, vendar skoraj nima časa za moškega. Ko pa ona nekaj rabi pa naj bo moški takoj na razpolago. In nekateri so copateki in se podrejajo takim situacijam.

meni pomembne stvari: sposobnost, jasni cilji, učinkovita raba prostega časa, skupni interesi, boljša plača od moje
stvari, ki jih nočem pri ženski: slaba (nekvalitetna) družba, brez ciljev, neurejenost oz. slab izgled, negospodarnost, pesimizem

Nazadnje urejeno:

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Sicer sem dost podobnega mnenja o copatarstvu .. vndar pa gledam okoli sebe pa vidim takoj polno kolegov (no ja zdaj že bol znancev, ker so zginli iz obličja zemlje), ki se grejo tako podrejeno zvezo in to jim spila ze leta ... po drugi strani pa tipi ki pa se tega nocejo it skacejo iz veze v vezo, al pa se to ne ker do tja sploh ne pridejo ... ker pac ne najdejo pametne znekse s katero bi to spilalo.
Pol se pa vprasam ...

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
organizacija svojega in skupnega prostega časa je pomembna, ter odkrit pogovor o svojih željah, hobijih, ambicijah.Če tukaj štima, ni problem delat kompromisov , ter imet razumevanje.V nasportnem pa uživaš samsko življenje, akor ga pač znaš najboljš.eni za šankom, eni pod šankom,dramskem krožku al pa na Ibizi, Zrčah....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Malcom si že najdu punco?
cheer.gif

Ti bi v enem tednu našla primernega parnera?

Kok poznam situacijo bi bil še kake pol leta samski preden bi kaj se našlo... Zdaj pa je stara prišla nazaj...
Zdilala sma se, da ma ona xbox kontolerje in mi jih da samo ko sama oceni da je primerno, jaz pa v zameno
nerabim nikol it več zraven v trgovino s šuhi ampak lahko v mekdonaldsu počakam, stem da ko pride z ajnkaufa
more pocolat vse kaj sn zajedo in zapil.

Jaz nesmem:
- stoje hcat v školjko
- odlagat piksne na mizo v dnevni če nimam podstavka
- puščat zoknov po celem stanovanju
- se zvečer ko pridema domov pet po hodniku "kak bom fukal zdaj"
- hranit pesa če mi ni dobro kaj je skuhala
- naglas prdet, za mizo niti potiho
- dvigovat njenega telefona ko kličejo kolegice in se pretvarjat da sem ona
- gledat poročil in naglas jebat mater celi vladi
- pokat z petardami, raketami, plašilko, megicami ipd. ko jelinčič "vseka" kako tapravo
- enako velja za vse fucbal/poker/hokej/bilokatere tekme
- it s pesom dol v istem času ko blontna soseda s četrtega štoka
- kupovat rebrastih ali bilokaterih kondomov + drugih spolnih pripomočkov, če le to niso oblačila - te lahko
- kaka 2 sn še pozabo

Ona nesme:
- komentirat ko nabijamo poker
- bit v dnevni ko nabijamo poker
- me bilokaj spraševat ali govorit ko dobim kontrolerje od xboxa
- nič rečt če si pojem po hodniku "kak bom fukal zdaj" v nemščini ali angleščini
- hranit pesa da bi ona manj pojedla
- pospravljat moje pisalne mize ali zlagat xbox špile
- uporabjat mojega prenosnika
- me spraševat "mi pašejo nove balerinke" ali podobno

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Ahahaha, malkom polepšal si mi jutro kot mi ga že dolgo ni nihče. Res sem se nasmejal. Jz sm svojo nauču igrat xbox in poker tko d se lahk zmer prklop zraven
smile-1.gif