Kak do primernega partnera?!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne ne, njen lubi pa res ne...
smile-1.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Moški ste pravi butci. A misliš, da se ne moreš z bivšim dobit na kakem kafeju, brez da bi...saj veš kaj mislim. Pač sta ohranila prijateljske odnose.
Joj, ste zakomplicirana bitja.
bonk.gif

ja ja se lahko dobiš sam potem te čaka tole :
941035-blowjob-5.jpg

Priponke

• 941035-blowjob-5.jpg
    941035-blowjob-5.jpg
    64 KB · Ogledi: 247

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Ja saj z zenskega stalisca je mogoce mozno da hodite z bivsimi na kave pa si od tega ne obetate nicesar razn malo pozornosti in dvigovanja lastnega ega ... samo tipi pac delajo drugace, in on siher ni priso samo na kavo.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Sem v zadnjem desetletju doživel marsikaj in bom to malce opisal.

Imel sem 3 resne zveze. Za prvo lahko rečem, da je bila idealna zame, vendar ni bila idealna zanjo; namreč nonstop sem bil v službi in povsem verjamem, da se je 'punca' počutila odmaknjeno. Moj fail, priznam
redface-1.gif
. Skupaj sva bila 4 leta.

Druga. Hmm, projekt zase. Bila je študentka, živela je pri meni, razgledana belokranjka, več niti nisem hotel. Vendar njena volja je bila vedno nad mojo, tudi če sem sam kakšno stvar še tako argumentiral. Vendar, bil sem povsem zadovoljen, ko pa je diplomirala sem pa doživel hladen tuš. Noga.

Tretja? Tudi študentka (jp, franci does it again
stupid-1.gif
) dobil nogo.

Od tedaj sem samski, sem vmes že nekaj našel pa tudi pustil (hijenam). Ko bo kakšno dekle 'prijelo', pa upam, da ne bo poslušalo le 'vannabe prijateljev', ki pač iščejo le 'storitve'.

V bistvu sem presenečen, kako so lahko ženske tako plehka bitja. Odločne do amena, ko je pa treba pospravit pod streho, pa totalno neodločne. Mi moški ob tem znamo udarit po mizi.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Problem vsega tega sranja je, kao emancipacija... Že pred 15 leti je bilo podobno. Ženske se obnašajo kot da so same sebi dovolj in lahko bi se reklo da skoraj zaničujejo tipe. Glede na izkušnje, so ženske v npr. Srbiji še vedno to, kar naj bi ženske bile. Znajo se zrihtat in rade ugajajo moškim. In tista ki se duva, se res ima zakaj. Ko sem bil nekajkrat v Beogradu, resnično nisem videl grde ženske. Saj verjamem da so, vendar se verjetno držijo bolj doma. Pri nas pa debelih šusov kot da bi hruško otresel. In po vrh vsega še pametno in naduto do jaja... Ma maršššš... In mislim da ima tale Štajerc MalcomX, kar prav, glede ženske lepote na temu forumu. Dobre ribe ne izgubljajo časa na forumih, ampak so na terenu. Tele tukaj pa v eni roki hamburger, v drugi pa miško. Pa obvezno v črnih hlačah, da se klobase skrijejo...
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
V Beogradu se predvsem rihtajo skor vse. Pri nas se rihtajo tam do 23-ga leta, potem pa nehajo. Tangice pa večina neha nosit nekje sred faksa.
tongue-1.gif

@Franci
Jebiga stari. Nauk zgodbe. Najt eno, ki ni tok perspektivna in jo je ustavila že srednja šola.
grin1.gif
Ali pa kako, ki je že diplomirala.

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Prvi mesec se punca rihta, po tem se začne rediti. To sem že doživel in videl pri nekaterih prijateljih.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa vem. Jaz sem sposoben iti z določenimi bivšimi na kavo samo zaradi kave...in sem tudi že šel.

a pa čist nikol vsaj malo nekje v podzavesti ne pomisliš "ah kok bi jo podru" ob predpostavki, da si samski

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa vem. Jaz sem sposoben iti z določenimi bivšimi na kavo samo zaradi kave...in sem tudi že šel.

a pa čist nikol vsaj malo nekje v podzavesti ne pomisliš "ah kok bi jo podru" ob predpostavki, da si samski

Če si samski, pa če nisi dobil nekaj časa, potem ob vsaki fejst bejbi to pomisliš.
grin1.gif

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik franci pravi:
V bistvu sem presenečen, kako so lahko ženske tako plehka bitja. Odločne do amena, ko je pa treba pospravit pod streho, pa totalno neodločne. Mi moški ob tem znamo udarit po mizi.

467716-post_slo.gif

Se popolnma strinjam. So moje izkusnje "malenkost" drugacne, so se pa koncale popolnoma tako kot si navedel.

@Tomi: Mislim, da jih ni
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
So so..., samo ih je težko najdt.

Pa treba iskat pravi profil.

Jaz sem enkrat (edinkrat) mutil z mlajšo...bila zabavna ipd..., po določenem času me je začela obtoževat, da sem "stardec". Pa pijana sva bla vsak vikend, žurke ipd...
hysterical-1.gif

Enkrat pa sem mutil z eno totalno neambiciozno. Samo še diploma do konca, ona dela v merkatorju za blagajno že dve leti, nima pojma kaj bi delala, kaj bi postala, kje sploh bo čez pol leta...nič. Pač po domače. Sva probala, pa ni šlo. Z žensko se nisem mel kaj za pogovarjat..., če pa se nimaš kaj za pogovarjat, traje največ mesec, dva...tok, da se sprobajo vse poze, potem pa rata dolgčas, tko da sem raje prekinil, dokler ni bilo preveč resno.

Kje iskat? Nimam pojma.