Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Kaj te vem če je to ravno to kaj bi si človek želel ..
Vmiru nabijaš xbox, odigraš, prideš v spalnico, ona pa v kopalnem plašču za laptopom, 500$ minusa na pokru; "Tris sem pa mela!"
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Zakwa bi pa za enmu smrdeče štumfe pobirala, če mi ni treba?
Citat:
majč gre na dopust tipe pecat.... čau
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Vmiru nabijaš xbox, odigraš, prideš v spalnico, ona pa v kopalnem plašču za laptopom, 500$ minusa na pokru; "Tris sem pa mela!"
Majči pa ti si za užent.................................Citat:
........................Važn je, da znam krompir okopavat, solato flancat, na rejli stezi čez Stanežiče mi tud kr dobr gre-nobenga pešca še nisem zbila.......................................
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Pa ne .. narobe je to, kaj bo zdaj ona poker igrala pa xbox ... naj gre kvačkat al kaj pač babe delajo v prostem času, moje hobije pa naj pusti na miru, v zameno za to pustim jaz na miru njeno volno pa igle.
Kaj takega si nebi upal trdit niti sam tak da razumem da si v dvomihCitat:
Uporabnik RoMeX pravi: Nevem, če maš ti vse poštimano...
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Pa ne .. narobe je to, kaj bo zdaj ona poker igrala pa xbox ... naj gre kvačkat al kaj pač babe delajo v prostem času, moje hobije pa naj pusti na miru, v zameno za to pustim jaz na miru njeno volno pa igle.
Ja če hoče, zakaj nebi? Nevem, če maš ti vse poštimano... Pač imama skupne hobije... in kaj je s tem narobe?
Kaj je s tem narobe se pokaže čez čas.Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Ja če hoče, zakaj nebi? Nevem, če maš ti vse poštimano... Pač imama skupne hobije... in kaj je s tem narobe?
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
majč gre na dopust tipe pecat.... čau
Pri tvojih letih bi te mogo tip peljat na dopust kam na mauricius, ne pa da hodiš s kolegico v Pulo.