Kak do primernega partnera?!

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Zakwa bi pa za enmu smrdeče štumfe pobirala, če mi ni treba?

Ker bi to bila resna zveza, kjer oba partnerja prispevata k SKUPNI sreči? Danes ti meni smrdeče štumfe pobiraš, jutri pa jaz umivam goro posode, ki ste jo pustile s prijateljicami? Ali pa si imela same kretene za moške in si sedaj še ti čudna postala?

Pardon ampak tale izjava me je res zbodla in kar dosti pove o tebi (poleg tistega "w" pri "zakwa"
tongue-1.gif
). Sama pri sebi moraš razčistiti razloge, zakaj misliš tako kot pač misliš. Verjemi mi iz mojih osebnih izkušenj, nič ni hujšega kot obžalovanje kaj vse nisi ali si naredil nekaj let kasneje. Tega ti noben ne more vrniti, NIKOLI.

In pa ja, meni se je vedno zdelo, da punce iščejo svojega princa na belem konju, fantje pa svojo kurvo.
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Jah, jaz nič ne kompliciram, vprašam tipa če je za al ne, zaenkrat je bilo vedno ne in še vedno nisem poročena, tko da lahko sklepam, da sem si našla zajce. Smrdečih štumfov še nisem za nobenmu pobirala, niti men ni noben posode pral, sem si nabavla pomivalni stroj Gorenje (če te še znamka zanima). No zj kolega bom še mau po gorensk napisava, da me boš bol zastopu. Važn je, da znam krompir okopavat, solato flancat, na rejli stezi čez Stanežiče mi tud kr dobr gre-nobenga pešca še nisem zbila, če si pa ti "kurve" išeš me pa en klinc briga, sam tvoja bejba je zihr hepi k s tem prispevaš k vajini SKUPNI sreči.

BTW maš paradoksalni nik glede na tvoje pisanje
smirk-1.gif

majč gre na dopust tipe pecat
srce-1.gif
.... čau

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Kaj te vem če je to ravno to kaj bi si človek želel ..

Vmiru nabijaš xbox, odigraš, prideš v spalnico, ona pa v kopalnem plašču za laptopom, 500$ minusa na pokru; "Tris sem pa mela!"

Ima svoj račun na pokerstarsu in igra s svojim denarjem. Ni vse tako črno kot izgleda :D

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Pa ne .. narobe je to, kaj bo zdaj ona poker igrala pa xbox ... naj gre kvačkat al kaj pač babe delajo v prostem času, moje hobije pa naj pusti na miru, v zameno za to pustim jaz na miru njeno volno pa igle.

22. jul 2007
1.398
43
48
Citat:
........................Važn je, da znam krompir okopavat, solato flancat, na rejli stezi čez Stanežiče mi tud kr dobr gre-nobenga pešca še nisem zbila.......................................
Majči pa ti si za užent.................................
srce-1.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Pa ne .. narobe je to, kaj bo zdaj ona poker igrala pa xbox ... naj gre kvačkat al kaj pač babe delajo v prostem času, moje hobije pa naj pusti na miru, v zameno za to pustim jaz na miru njeno volno pa igle.

Ja če hoče, zakaj nebi? Nevem, če maš ti vse poštimano... Pač imama skupne hobije... in kaj je s tem narobe?

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi: Nevem, če maš ti vse poštimano...
Kaj takega si nebi upal trdit niti sam tak da razumem da si v dvomih
smile-1.gif

Sej fajn da mata skupne hobije .. samo fajn je imet svoje stvari ki jih pocnes samo zase
smile-1.gif
to da ona povzame tvoje hobije se pač meni ne zdi to to ...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:

Ja če hoče, zakaj nebi? Nevem, če maš ti vse poštimano... Pač imama skupne hobije... in kaj je s tem narobe?

Nič, hvala bogu si normalen in hvala bogu imata veliko skupnih interesov!!!
zmaga.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:

Kaj je s tem narobe se pokaže čez čas.
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:

Če so vajini skupni hobiji gorsko kolesarjenje, jogging, smučanje, bordanje, kajtanje, jadranje,... Pol nič...

Če pa je vajin skupen hobi izdelava zapestnic, štrikanje, urejanje nohtov in shopping, pol pa... Eh pozabi,...

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Pa eno je če žensko spoznaš na bordanju, pa pač to pol počneta skupaj .. drugo pa da ona zarad tebe začne bordat igrat poker in x-box .. pred tem pa je s kolegicami hodla na aerobiko in reševala sodoku.

Bo treba it spet v ono temo o copatah se mi zdi
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:

majč gre na dopust tipe pecat
srce-1.gif
.... čau

Pri tvojih letih bi te mogo tip peljat na dopust kam na mauricius, ne pa da hodiš s kolegico v Pulo.

Zakaj natanko?

Misliš, da vsi tipi špilajo svojim ženskam sugar daddyja, če si ti tak?