Kak do primernega partnera?!

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ma luzer si ti. Samske bejbike smo zato, k smo prepametne za vas, pravzaprav je težko tolk pametnega tipa sploh dobit dons. Zakwa bi pa za enmu smrdeče štumfe pobirala, če mi ni treba? Pač uživam 100/h, ne rabim vaših denarnih ali prevoznih uslug, ne rabim vašega nadzora, sploh se mi pa ne da več z vami ukvarjat k preveč komplicirate, se ne znate sprostit in uživat lajf, samo služba, družba, fuzbal pa nage babe na netu. BZ

majč

Majč zdej si me pa užalila. Fuzbala ne maram, družbe je tud bol mal, ker nisem sposoben konzumirat hktolitrov hmeljevega soka, v službo sicer hodim, nisem pa poročen z njo. Za nage babe na netu ste krive pa take kot si ti. Nas nočte mal pocrkljat, pomasirat, ...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@hokeist: Ammm, zarad čipsa pa piva pa tvojih uslug, ne rabim slikce.
bonk.gif
Ibrota tud nimam.

@noker: Klinc vsake tolk časa vas moram mal predramit iz zimskega spanca, lenčine.
grin1.gif

@moj oboževalc: Stari glih tebe ne bi crkljala, ker me čist nič ne privlačiš, pravzaprav si ful nadležen k ena podrepna muha. Sam bolj k te klincam, večji veselje imaš po bližnjem srečanju. Kera logika? Aja nasprotja se privlačjo al pa tud ne
uf-1.gif

Ja in zdej sem ful u nulo užaljena, ker ste vi pametni ugotovil, da mi biološka ura tik taka, grem kr u jok in na drevo, not. Sam to me zanima, kdaj boste nehal s temi stereotipi že enkrat al dvakrat? Da se vam da.
bonk.gif

majčk
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Mislim, prvič, da si zgrešil temo in drugič, da mi pripisuješ lastnosti o katerih pojma nimaš. Tretjič se bom pa raj zadržala izraza, ki bi ti ga z veseljem poklonila.
stupid-1.gif

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
@moj oboževalc: Stari glih tebe ne bi crkljala, ker me čist nič ne privlačiš, pravzaprav si ful nadležen k ena podrepna muha. Sam bolj k te klincam, večji veselje imaš po bližnjem srečanju. Kera logika? Aja nasprotja se privlačjo al pa tud ne
uf-1.gif

srce-1.gif
Počas napredujeva.

Kot elektrotehnik po stroki, ti lahko zagotovim, da se v naravi med nasprotji vedno delujejo privlačne sile. Enaki naboji pa se vedno neki težijo narazen, jim nekak ne paše skupi.
wink-1.gif

Ko sva že tako napredovala v najinem virtualnem odnosu, me zares zanima če si v RL tud tko nastrojena
17758-icon_confused.gif

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ma seveda ji tiktaka, smo poglejte njeno slikco, zato sedi zvečer v naslonjaču, gleda zvezdice, potoči solzico in sanja o princu na belem konju.Sedaj pa ste vsi ki imate RAMCA D.o.o. vabljeni na obisk, samo pridite brez konja, da ne bo pomot.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi: Verjetno si že mela kdaj dobrega?
grin1.gif

Verjetno nikol ne boš zvedu.
smirk-1.gif

majč

Ni ga mela.
smirk-1.gif

A kdo ve, kako ta ženska dejansko izgleda? Ker če ni lepa za popizdit, je res boljše, da se skriva pred svetom.
stupid-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
@hokeist: Ammm, zarad čipsa pa piva pa tvojih uslug, ne rabim slikce.
bonk.gif
Ibrota tud nimam.

Aaaaaaaaa. Sem vedu da si zajkla in da si se ustrašla.
Sploh pa mora biti že dost hudo, da veš, da je bil Gretzky hokejist, in da sta Buffon in Ibro fuzbalerja.
Saj jaz bi te še malo pocrkljal, nisem tak brezbrižnež kot ostali.
Če si premisliš, do nogometnega prvenstva je še dva tedna časa, maš še cajt. Ne rabiš takoj odgovort, dobr premisli.
Pa ne bit užaljena, saj jaz imam ženske rad, ampak emancipiranke rad malo podražim.
Drugače pa sem imel že napisan odgovor na tvoj post, kjer sem razložil stvari o pračloveku, pa ga je zbrisalo.
Zdele sem pa preveč pjen, pa pišem bolj kot Softi.

p.s.: res lepe otroke delam, majkemi

copka

Pripravnik
26. jan 2010
120
0
16
50
Maribor
Moški ste pravi butci. A misliš, da se ne moreš z bivšim dobit na kakem kafeju, brez da bi...saj veš kaj mislim. Pač sta ohranila prijateljske odnose.
Joj, ste zakomplicirana bitja.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Moški ste pravi butci. A misliš, da se ne moreš z bivšim dobit na kakem kafeju, brez da bi...saj veš kaj mislim. Pač sta ohranila prijateljske odnose.
bonk.gif

Glej, še s kolegico negrem na kofe če nimam nekih interesov, oz. če ni barem lušna da okol padeš.

Mam neke kolegialne odnose z vsemi bivšimi, zdravo/kak si/adijo pogovorna fraza, da bi pa z njo na kofet hodil
pa hvala lepa. Zakaj že? Da ji povem da mam novo, al da ona da ma drugega, pa da je obema hudo/ne vseeno?

Nimaš z bivšim kaj po kafejih lazit, še najmanj pa na skrivaj.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik copka pravi:
bonk.gif

Pol pa se naj tvoj kar dobiva z bivšimi na kefeji, ti kar nič ne kompliciraj, on tut nebo kompliciral ko se bo gor spravlal
hysterical-1.gif