Kak do primernega partnera?!

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Babe, pa kaj ste čist f*kjene že?

Lepim eno mnenje o problemu nekoga z nekega drugega foruma (reklame za ta forum ne bom delal):

Kot največji problem neujemanja obeh spolov vidim dejstvo, da so/ste ženske pred kakimi 15 leti, ali še prej, začele "nositi hlače", poleg tega pa ste "zapustile štedilnik". V navednice sem dal zato, ker gre za prispodobi. Nikakor seveda ne mislim, da bi morala biti za štedilnikom samo ženska.

Hočem le reči, da je emancipacija mogoče naredila več slabega, kot dobrega. Zakaj? Ženske ste začele razmišljati, domnevati, se pogovarjati in pisati o tem, da lahko živite brez moških. Brez moških lahko dejansko živite, saj vam lahko naredi otroka nekdo, ki ga le bežno poznate, ali pa sploh ne. Otroka vam lahko proti plačilu, ali zastonj donosi tudi druga ženska. Končno pa, če že morate z nekom živeti, lahko živite tudi z žensko (spremenjena zakonodaja za istospolne pare). Ali z gejem.

Kakih 10, ali 15 let nazaj so se namreč pojavile ideje in razmišljanja, da je ženski pravzaprav gej najboljši prijatelj, ker ne teži s seksom. Mnoge danes trdijo, da jim je gej boljši prijatelj kot najboljša prijateljica. Moškega mnoge dejansko več ne potrebujete. Za prijatelje imate sovrstnice ter geje, mnoge znate narediti skoraj vse, če pa kaj ne znate, to uredi vaš prijatelj gej. Dejansko ste nekatere, in ni vas tako malo, prišle do zaključka, da vam moški pravzaprav sploh ni potreben, da se da prav lepo živeti brez njega, oziroma je lepše biti sam, kot s kakšnim primerkom moškega spola, ki ustreza le 65-odstotno....

Prav. Ampak potem se ne smete čuditi, če tudi MNOGI moški niso več za resno zvezo, še manj za zakon. Kajti tudi oni vas pravzaprav ne potrebujejo. Seks si kupijo, ali imajo z ženskami enodnevne/enonočne avanture, prijateljujejo pa z moškimi (klapa, šport, kafič, gostilna ). Ne govorim o homoseksualcih, govorim o heteroseksualcih, ki nimajo ne vem kako močnega očetovskega nagona, ali (iz zgoraj opisanih razlogov) nimajo kakšne močne želje po intenzivni zvezi z osebo nasprotnega spola.

Prepričan sem, da je "razvoj" odnosov med spoloma rezultiral s tem, da spola ne hodita več eden proti drugemu (kot bi bilo najbrž prav), celo ne več eden ob drugem, temveč se razdalja (bolje prepad) žal povečuje...

Pravzaprav nimam kaj dodati. To, kar je napisal ta, popolnoma drži.
Kdo torej z lahkoto živi, ali vsaj poskuša živeti brez drugega spola? Odgovor je jasen!

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa še jo malo pokne v avtu ne?

Dokler je še ti ne pokaš, te nima kaj motit
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Predvsem se pa bojte bab k so pri teh letih (35) še same. To kaže da je gotovo nekaj narobe (preveč izbirčna, zdaj ko pa tiktaka ura je pa vsaj dober, težek karakter, frigidnost itd...).

Tiste ta mlajše se da še nekako prevzgojit, se moraš pa že na začektu odločit ali imaš rajši bolj podrejeno žensko ali tako ki ti intelektualno parira (tako bo malo težje obvladati a zna biti na dolgi rok vseeno bolj kvalitetno živeti z brihtno in samozavestno babo)

Sicer pa tiste ki ki na FB iščejo zmenke oziroma prehitro pristanejo na povabilo komot spadajo v katero od kategorij zgoraj navedenih pri 35+ babah.

Žal ja tako da imajo tiste taboljše (vizualno in intelektulano) že tipe, tiste ki imajo pa raznorazne težave pa ravno zaradi tega ne. Seveda obstajajo tudi izjeme in jasno je da enako velja pri tipih, a tako pač je.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ja babe so kakor šporget , saj je fajn če ga maš, ampak da bi ga vedno s seboj imel, ni šans.
Ni moja, ga s seboj vlačim že 15let, od frenda pri 44-tih, pa ma zmeraj kakšne čebelice naokoli, da mal med poližejo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Kaj pa pravite na to, kot pravijo nekateri, da če pri 35 nisi oženjen si l0ser?

Nerabiš bit oženjen, ampak če pri 35 nimaš porihtanega razmerja, boš po vsej vrjetnosti ostal sam.
(pustimo to da je nekdo 35 in je pred kratkim šel narazen po dolgih letih)

Pri 35 morš že met vsaj 3 leta starega otroka.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
haha, mam sam tak problem že kr nekaj časa, tak da sem preprosto nehal hodit ven ker sem bil že čist depresivn pa sem mislo da je z mano kaj narobe al kaj
grin1.gif

the hills gledajo pa jim kuri možgane, vse bi ble ko paris, samske ni več kake pametne indeed, če pa je pa je zj*bana od prejšnjega cepca
grin1.gif

komaj zdaj razumem, kako srečo moreš met, da se najdeš z nekom pa da se lahko pogovarjaš normalno
tongue-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To velja za ženske.

grin1.gif

hysterical-1.gif

Drgač pa Mx ja prav maš, tole kar je danes na tržišču je katastrofa od katastrofe. In se mi zdi, da starejše kot so bolj so ubrisane.

Tiste kvalitetne ženske so po večini v resni zvezi od 20-25leta dalje in takih žensk se kolikor toliko brihtni tipi ne bodo znebili. Vse ostale, ki so pa samske in stalno skačejo iz ene zveze v drugo je pa jasen indikator, da nekaj NE ŠTIMA. In v takem primeru tip pobegne ter si reši kožo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Predvsem se pa bojte bab k so pri teh letih (35) še same. To kaže da je gotovo nekaj narobe (preveč izbirčna, zdaj ko pa tiktaka ura je pa vsaj dober, težek karakter, frigidnost itd...).

Obstajajo tudi take, ki so pri teh letih zmožne zaigrati neko kratkotrajno vezo ravno toliko, da jo moški oplodi (naluknja kondom ali pa mu laže da je na tabletkah), potem ko je pa noseča pa ga nažene, češ, da bo že sama vzgajala otroka, ti mi samo vsak mesec pusti preživnino pa bo vse OK.

Drugače se pa delno strinjam glede posta od "nekdo", ki je napisal, da so ženske danes preveč emancipirane in imajo v glavi samo to, da so zmožne živeti same. Posledično pa je v družbi tako kakor je.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Žal je tako, da je velika večina punc/žensk mahnjena na materialne dobrine, velika večina ima v glavi to, da je najlepša in da se mora cel svet vrtet okoli nje. Niti vedo ne kaj želijo in kaj pričakujejo.
Vse preveč ljudi ima v glavi neke svoje ideale in jih iščejo v vsakem človeku, treba je malo znižati merila in ne iskati toliko popolnosti.
Vsakdo na začetku neke veze oz. spoznavanja pokaže najbolje, najlepše, čas pokaže svoje.

Žal je veliko ljudi danes zrelih veliko kasneje kot včasih, zato mislim da je za neko vezo primerna oseba, ki ima obveznosti v življenju, službo in je že malo samostojna, če misliš študentke preganjat ali zafnane 20. letnice, pač ne moreš pričakovat nekaj resnega še manj da ve kaj želi.

Tudi lokali in diskoteke niso najbolj primeren kraj za spoznavanje pravega partnerja. Pa tudi forsiranje tega, da moraš nekoga spoznat ni nikoli učinkovito. Čas itak prinese svoje. Uživaj in bodi malo sam. To je čisto luštno.

In poglej MX kakšen pizdek si, ne dvigneš več telefona in se smatraš za nekoga ki je zrel?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
haha, mam sam tak problem že kr nekaj časa, tak da sem preprosto nehal hodit ven ker sem bil že čist depresivn pa sem mislo da je z mano kaj narobe al kaj
grin1.gif

the hills gledajo pa jim kuri možgane, vse bi ble ko paris, samske ni več kake pametne indeed, če pa je pa je zj*bana od prejšnjega cepca
grin1.gif

komaj zdaj razumem, kako srečo moreš met, da se najdeš z nekom pa da se lahko pogovarjaš normalno
tongue-1.gif

To je jeba, če imaš niz spoznavanj čudnih žensk. Moraš met res srečo, da se "ujameš".., pa da se ženska ne spremeni totalno, čez mesec, dva, tri...Je pa možno, da iščeš na napačnih mestih. Jaz še nobene "pametne" za resno vezo nisem spoznal na kaki pijanici.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
sej to je glih to, kje dandanes sploh spoznat koga, študentski časi so mimo, tak da ni več nekega druženja in tega
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:

Okoli 30-ga leta smo ženske že zelo zahtevne.

In zato ste (so) zahtevne tudi pri 35 - tih in pri 40 -ih. Potem postanete/jo pri 50-tih ekstra zahtevne in se spečate/jo z neko propalico.
Saj veš, med genijem in norcem je zelo tanka linija. Kot tudi med idealom in katastrofo od človeka.
Ampak, važno da dogaja, kajne?
evil.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Zakaj bi se morale zadovoljit s približki? A moškim je kr vsaka druga všeč al kako, niste nč zahtevni?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mogoče še ne veš, ampak evolucija gre pri moškemu takole
ideal ---> mano manj ideal, a še vedno dober pofukelj ---> prvo in drugo bolj tko, tko ----> skoraj približek ---> približek.

Ti imaš drugačne izkušnje?
evil.gif

Tipi pa na to gledamo povsem drugače. Dobra je vsaka tretja, z leti vsaka druga, ko si pa star pa že vsaka ...
grims-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pol ste na boljšem, nam (ali meni) se kriteriji višajo. To menda pride od tega, da hočemo najboljše za svoje potencialno potomstvo, sej nam ne moreš zamerit.
wink-1.gif