Kak do primernega partnera?!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To velja za ženske.

grin1.gif

Ma luzer si ti. Samske bejbike smo zato, k smo prepametne za vas, pravzaprav je težko tolk pametnega tipa sploh dobit dons. Zakwa bi pa za enmu smrdeče štumfe pobirala, če mi ni treba? Pač uživam 100/h, ne rabim vaših denarnih ali prevoznih uslug, ne rabim vašega nadzora, sploh se mi pa ne da več z vami ukvarjat k preveč komplicirate, se ne znate sprostit in uživat lajf, samo služba, družba, fuzbal pa nage babe na netu. BZ

majč

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Samske bejbike smo zato, k smo prepametne za vas, pravzaprav je težko tolk pametnega tipa sploh dobit dons. Zakwa bi pa za enmu smrdeče štumfe pobirala, če mi ni treba? Pač uživam 100/h, ne rabim vaših denarnih ali prevoznih uslug, ne rabim vašega nadzora, sploh se mi pa ne da več z vami ukvarjat k preveč komplicirate, se ne znate sprostit in uživat lajf, samo služba, družba, fuzbal pa nage babe na netu. BZ
majč

Saj to je tisto, kar je pisal tisti tip. Ne potrebujete nas (več) in ste si samozadostne.

Samo potem ne pričakujte kakšnih simpatij, romantike in ne vem česa še. Omenjeno si boste pač poiskale v čudoviti zvezi z gejem, z drugo bejbo, ali v čudovitem partnerstvu z svojim vibratorjem. Posebej ta zadnji vam bo nudil največ...
evil.gif

Mi pa bomo dali dol, kar se dol dati da, vstopali v morebitne bolj intezivne zveze ZELO zelo previdno, in imeli ves čas v podzavesti, da ste za nas čisto navadne kokoši. V ogromni večini...

Še dobro, da nam ostane dlan, pivo, in fuzbal .

Me pa zanima kaj hudiča vas fuzbal tako moti? Tako smotane, kot ste, in do konca polne same sebe, najbrž ne morete pričakovati od moškega spola pozornost 24/31/365? Si je ne zaslužite! S takimo filozofijo (ne rabimo moških) že ne...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
zmaga.gif

Umir se, zbiram nalepke nogometašev (klinc vsaj dobr zgledajo, k tle v SLO ne morš oči spočit) in itq da bom gledala SP (btw če maš kako slikco za zamenjat piš ZS) in ne tež s temi bednimi stereotipi.

Nismo samozadostne, sam mal več pričakujemo od vas zato k vas je očitno čas povozu, halooo tud mi znamo filme dol z neta potegnit pa gumo na avtu zamenjat, če je treba, tko da smo mal napredovale in se osamosvojile, kar se tehnikalij tiče, vi ste pa ostal na isti frekvenci, ajde migite mal možgančke, ne mi sam floskule tlelele pisat.

majč

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
sej to je glih to, kje dandanes sploh spoznat koga, študentski časi so mimo, tak da ni več nekega druženja in tega
grin1.gif

Kaj se sekiraš, itak je več žensk na svetu, kot nas
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A maš kej proti men, da si tko nastrojen? Mislm nalepke menjam, če si to mislu ostalo sem v drugačnem smislu komentirala.

majč

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
zmaga.gif

Umir se, zbiram nalepke nogometašev (klinc vsaj dobr zgledajo, k tle v SLO ne morš oči spočit) in itq da bom gledala SP (btw če maš kako slikco za zamenjat piš ZS) in ne tež s temi bednimi stereotipi.

Nismo samozadostne, sam mal več pričakujemo od vas zato k vas je očitno čas povozu, halooo tud mi znamo filme dol z neta potegnit pa gumo na avtu zamenjat, če je treba, tko da smo mal napredovale in se osamosvojile, kar se tehnikalij tiče, vi ste pa ostal na isti frekvenci, ajde migite mal možgančke, ne mi sam floskule tlelele pisat.

majč

hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
sej to je glih to, kje dandanes sploh spoznat koga, študentski časi so mimo, tak da ni več nekega druženja in tega
grin1.gif

baje da je po novem spet irc aktualn.
grin1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
majč

Ste samozadostne. In čedalje bolj si domišljate, da postajate nadspol.
Je pa očitno, da te je moje pisanje prizadelo, saj govorim dejstva, ta pa so (za vas) precej neprijetna. In resnica, kot vemo, še kako boli.

In kot je napisal zelo dobro nekdo drugi na nekem drugem forumu: ženske samo še frfotate. Krilite s krili, letite sem ter tja, brez ideje, brez cilja.

In si pri vsej tej vaši brezizhodnosti mislite, da ste naredile velik korak naprej, mi pa smo (seveda) zelo nazadovali. Najmanj kar lahko rečem je, da je tako vaše razmišljanje čudno.
Nekdo drug bo rekel: popolnoma nerealno, tretji pa: celo bolno...

Sicer pa: važn da se imate fajn, keneda, da ne jebete moških 10%.
In da seveda ne boste gledale fuzbala. Kakšna strašna škoda za Fifo, in kakšen ogromen korak za ženski spol!
bonk.gif

Mi bedniki pa smo, kot praviš, ostali na isti frekvenci, kajne...

Le kako potem, da je med 100 najbogatejšimi ljudmi na svetu vsaj 90 moških, in da razen Merklove in v zadnjih 50-ih letih še dveh, treh ministrskih predsednic ni bilo v politiki niti ene upoštevanja vredne ženske.
Mati Tereza pač ne šteje... Princeza Diana in mati kraljica pa tudi ne
evil.gif

Pa še to. Z neta dol že mogoče znate potegnt, ne znate pa ga dobr potegnt. V ogromni večini ne. Z zelo redkimi izjemami.

Zakaj? Ker mislite, da ste vse tako lepe ter sploh in oh, da nam mora priti že samo od tega, da vas pogledamo.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ne brbljaj, napiš kej pametnega, če maš kej, prej spij en pir, da se mal skuliraš, jaz grem tipe lept v album in navijat za naš folk'n'rol. Ajde čau,

majč

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Ti nisi pravzaprav niti v enem tvojem postu napisala kaj pametnega, ali navedla kakšna dejstva, argumente.

Znamo filme dol potegnt in na avtu gumo zamenjat pač NI argument.

Mi znamo pa dojenčku rit umit, otroka zabavat, ga naučit pesmico, dobro skuhat (pa tudi pomit posodo), nekateri primerki moškega spola (ker se že bliža svetovno prvenstvo) pa igrajo tako dober fuzbal, da dobijo 10 miljonov evrov mesečno.

Ve lahko (kot sponzoruše) samo lovite tiste, ki imajo kaj denarja in se slinite, da bi se prilepile kakšnemu medijsko znanemu moškemu (magari Murkotu), da bi se kasneje lahko pogledale na fotografiji v Jani, Novi, ali kje drugje...

Sovražen govor? Ne, samo (kruta) dejstva...

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To velja za ženske.

grin1.gif

Ma luzer si ti. Samske bejbike smo zato, k smo prepametne za vas, pravzaprav je težko tolk pametnega tipa sploh dobit dons. Zakwa bi pa za enmu smrdeče štumfe pobirala, če mi ni treba? Pač uživam 100/h, ne rabim vaših denarnih ali prevoznih uslug, ne rabim vašega nadzora, sploh se mi pa ne da več z vami ukvarjat k preveč komplicirate, se ne znate sprostit in uživat lajf, samo služba, družba, fuzbal pa nage babe na netu. BZ

majč

pač kuča posao, jebat ga...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:

majč

Bo drzalo. Mam izkusnje z eno tako prepametno frajlico kot si ti. Tak kot ti se je hvalila, da uziva 100h, da ne rabi nec, da je na polno samostojna, edin parkrat tedensko, da "prespi" pr men in to je to.
No, pol pa cez neki cajta ji recem, da se ne morma vec videvat, ker mam "na vidiku" eno, ki kaze vec resnosti in to.

Pol pa presenecenje, zmerjanje, solze,....., pa da naj kr grem in vprasam njeno prjatelco kako ji razlaga o men, da sn jest kr za ozenit in da se bo ona tut spremenla, ker se vedno zeli spremenit.....

na koncu ji samo zazelim, da se naj vnaprej uziva 100h

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
majč

Glede nogometa pa se drži navodil s spodnje slike: