Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Nismo samozadostne, sam mal več pričakujemo od vas zato k vas je očitno čas povozu, halooo tud mi znamo filme dol z neta potegnit pa gumo na avtu zamenjat, če je treba, tko da smo mal napredovale in se osamosvojile, kar se tehnikalij tiče, vi ste pa ostal na isti frekvenci, ajde migite mal možgančke, ne mi sam floskule tlelele pisat.
majč
Ste samozadostne. In čedalje bolj si domišljate, da postajate nadspol.
Je pa očitno, da te je moje pisanje prizadelo, saj govorim dejstva, ta pa so (za vas) precej neprijetna. In resnica, kot vemo, še kako boli.
In kot je napisal zelo dobro nekdo drugi na nekem drugem forumu: ženske samo še frfotate. Krilite s krili, letite sem ter tja, brez ideje, brez cilja.
In si pri vsej tej vaši brezizhodnosti mislite, da ste naredile velik korak naprej, mi pa smo (seveda) zelo nazadovali. Najmanj kar lahko rečem je, da je tako vaše razmišljanje čudno.
Nekdo drug bo rekel: popolnoma nerealno, tretji pa: celo bolno...
Sicer pa: važn da se imate fajn, keneda, da ne jebete moških 10%.
In da seveda ne boste gledale fuzbala. Kakšna strašna škoda za Fifo, in kakšen ogromen korak za ženski spol!
Mi bedniki pa smo, kot praviš, ostali na isti frekvenci, kajne...
Le kako potem, da je med 100 najbogatejšimi ljudmi na svetu vsaj 90 moških, in da razen Merklove in v zadnjih 50-ih letih še dveh, treh ministrskih predsednic ni bilo v politiki niti ene upoštevanja vredne ženske.
Mati Tereza pač ne šteje... Princeza Diana in mati kraljica pa tudi ne
Pa še to. Z neta dol že mogoče znate potegnt, ne znate pa
ga dobr potegnt. V ogromni večini ne. Z zelo redkimi izjemami.
Zakaj? Ker mislite, da ste vse tako lepe ter sploh in oh, da nam mora priti že samo od tega, da vas pogledamo.