Kak do primernega partnera?!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
a kako djeca ti Zvijezda Kanade i Amerike ?
grims-1.gif

majč

Nazadnje urejeno:

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Čebelca je pa naletela na sršene.Matr to pa je uživancija za bejbiko, ko popa slikce v album 100 na uro.
Kar se pa fuzbala tiče, je pa neumnost videt 22 odraslih dedcev ki se podijo za eno žogo.
Kaj je pa še večja neumnost; da si v tistem krdelu 50000ih , ki dajo denar, da to lahko gledajo.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A pred al po fuzbalu? OK OK naj ti bo, vse za slikco Bufona. Maš?

Tahudfirbc ammm men je kul, mam že okol 200 tipov
grin1.gif

majč

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
A pred al po fuzbalu? OK OK naj ti bo, vse za slikco Bufona. Maš?

Bom dobil Buffona. Prinesem še pivo in čips, samo sporoči mi kam pridem (razen če si zajkla in imaš preveč razmetan zajčnik). Naspenkaj pa me po fuzbalu.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Saj boš dobila slikco no. A Ibrota že imaš?
Povej katero pivo prinesem, ali pa pri pivu nisi tako zbirčna kot pri descih? Čips ne bo s čebulo ali česnom, ker mi to smrdi.

p.s.: Sicer ne vem, kako močno ti že tiktaka biološka ura (po tvojih postih sodeč je že kar glasna), ampak lahko združiva prijetno s koristnim. Za pogledat nisem bogvekaj, ampak znam pa narediti zelo lepe otroke. Take z blond kodrčki in svetlimi očmi. Bi bilo to ok? Ne bom nič računal, reklamacij pa ne upoštevam, ker ne vem kako izgledaš ti.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
vse wanabe "samozadostne" zenske tipa æebelamaja slej ko prej obstanejo in se zamislijo in zjočejo....

če prej ne pa ko vidijo da otrok ne morejo več imet, družine nimajo (oči in mami sta pa tudi že 2m pod zemljo), in so ostale same.... sosedovi jo pa kličejo "teta" (brez otrok)...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vse wanabe "samozadostne" zenske tipa æebelamaja slej ko prej obstanejo in se zamislijo in zjočejo....

če prej ne pa ko vidijo da otrok ne morejo več imet, družine nimajo (oči in mami sta pa tudi že 2m pod zemljo), in so ostale same.... sosedovi jo pa kličejo "teta" (brez otrok)...

Tudi meni "nič" ne manjka če sem samski, ampak vseeno, ko vidiš, da tvoji vrstniki odraščajo, ustvarijo si družine in nimajo več toliko časa za prijatelejvanje, začneš udotavljat, da si nekje "zajebal". Mogoče to spoznaš prepozno, mogoče pa si tak tip osebe, ki mu takšno samotarko življenje res ustreza. (na žalost je takih malo in po večini ljudje spoznamo, da smo nekje zajebali). Iskat vedno novo družbo meni nekak ne sede....

PS.
Ko sem bil samski, sem bil svoboden, sem užival, delal kar sem hotel, vedno imel dovolj celo preveč denarja.... edini problem pa je, da tega nisem mogel delit z nekom, ki mi je res pri srcu.

Edit: Sicer pa glavno je, da iz situacije narediš najboljše. Če si samski, to izkoristiš in se ne jokaš kak ti je hudo, primerna partnerka bo v tem primeru prišla še prehitro.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
točno to, samo wannabe..vse ki poznam kolk so "srečne" ko so samske (vsi tipi kao budale), v resnici pa za par šleperjev problemov samim s seboj. Dejansko bi bile bolj srečne, če bi imel enga bimbota, ki bi jih tepel.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:

se strinjam s tabo... ja, sej je bilo tudi meni fino ko sem bila sama, samo je pa veliko veliko lepše zdaj ko sem s pravo osebo.
ženske "sodobnega" načina razmišljanja bodo same do 35 leta potem pa bodo iz ona-on pobrale prvega ki bo pokazal zanimanje... ženska, stara 30+ postane že zakompleksana in potem se mudi vse narediti na hitro, prej pa nihče ni dober.
poznam kar nekaj takšnih primerov
rolleyes-1.gif

drug problem je pa ta, da so moški pri tem zelo podobni
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
ma to je posledica načina življenja, marketinga raznoraznih "sex and the city", "cosmopolitan" itd produktov...

seveda je "fino" bit sam, oci pa mami ti vse naredita... pol pa jok in stok ko ostanes sam... aha ja dosti je takih... da o raznih neuravnovesenih 30 letnicah, ki iscejo se same ne vedo kaj ne govorim....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To velja za ženske.

grin1.gif

Ma luzer si ti. Samske bejbike smo zato, k smo prepametne za vas, pravzaprav je težko tolk pametnega tipa sploh dobit dons. Zakwa bi pa za enmu smrdeče štumfe pobirala, če mi ni treba? Pač uživam 100/h, ne rabim vaših denarnih ali prevoznih uslug, ne rabim vašega nadzora, sploh se mi pa ne da več z vami ukvarjat k preveč komplicirate, se ne znate sprostit in uživat lajf, samo služba, družba, fuzbal pa nage babe na netu. BZ

majč

Maš fajn punco??

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
ma to je posledica načina življenja, marketinga raznoraznih "sex and the city", "cosmopolitan" itd produktov...

seveda je "fino" bit sam, oci pa mami ti vse naredita... pol pa jok in stok ko ostanes sam... aha ja dosti je takih... da o raznih neuravnovesenih 30 letnicah, ki iscejo se same ne vedo kaj ne govorim....

467716-post_slo.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
sej moski so isti, ampak je razlika, da moski dejansko lahko sam normalno zdravo prezivi, zenska pa zaradi hormonov, ki ji krojijo zivljenje zelo zelo tezko.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
O, Majči, tebe pa že kr neki časa ni blo ... vidiš, vojno imamo še, sam bitk je bolj malo.
Ampak zdaj, ko si se vrnila, bo ziher drugače ...
grims-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
točno to, samo wannabe..vse ki poznam kolk so "srečne" ko so samske (vsi tipi kao budale), v resnici pa za par šleperjev problemov samim s seboj. Dejansko bi bile bolj srečne, če bi imel enga bimbota, ki bi jih tepel.

Tele kultne majice (Tepem ženske) so v Nemčiji prodali baje preko 35.000 kosov. Mislite, da slučajno?
Najmanj ena je tudi v Sloveniji...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

In poglej MX kakšen pizdek si, ne dvigneš več telefona in se smatraš za nekoga ki je zrel?

Kaj čem dvigovat telefon ženski, ki eno uro razalga o bivši in vsako temo obrne na bivšega?
confused-1.gif

Naj ti pove zakaj te kliče in ji potem pač iskreno poveš, da ni oseba zate in si toliko prijazen da ji namigneš, da bi bilo mogoče najbolje da gre z bivšim na kavo
grin1.gif