Zakaj žurajo ženske manj kul kot dedi?

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Francozi imajo malo drugačno kulturo pitja vina, ne ravno nacejanja čez vso mero. Iz prve roke poznam razmere na določenih predelih Štajerske, kjer imajo na ogromno domačijah za pitje samo "jabuček", jabolčno vino, in vodo. Pa verjemi, nihče ne pije vode. Tudi za žejo ne. Ali pa na Dolenjskem, kjer se ob delu pije špricer.
bonk.gif
Po statistikah popitega čistega alkohola na prebivalca smo Slovenci čisto pri vrhu na svetu. Prehitevajo nas samo Rusi in Finci. Če to ni vredno razmisleka, potem ne vem, kaj je. Ampak to je že čisto druga tema.
No te pa povej, ki na štajerskem pijejo jabolčno vino (sn štajerc pa prvič čujem ta izraz). Na štajerskem pijejo na domačijah špricer pa pir, kot drugod po sloveniji. Kr srat me prtisne samo da čujem za jabolčno vino

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
jabolčno vino, oz. pijača oz. tukla.... to je verjetno mišljeno. Pijača rečejo temu okrog Kozjaka in pač tu nekje severno od Maribora, tukla pa je haloški izraz.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Saj sem rekel, domačini zadevi pravijo "jabuček" ali pa mošt, delajo ga pa tako, da zmeljejo in stisnejo jabolka, dobijo sok, ki ga nato pustijo alkoholno zavreti. Strogo vzeto se bi temu reklo jabolčno vino, Štajerci temu velikokrat rečejo tudi mošt (drugje po Sloveniji je mošt nezavret sok).

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Jaz sem tolk severno od Maribora doma da sem že skor v avstriji, pa nimam deci te te jabolčne svinjarije pri hiši niti mi še nikoli ni bila ponujena .. prav tako prviš slišim za izraz .. in mošt je tudi pri nas nezavret sok .. ne vem po keri štajerski si se ti gibal stari moj
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Mene predvsem moti, da ga bejbike tak malo pijejo zadnja leta. WTF

Pred leti je blo haklanje izi, dans pa si ob 2 zjutraj že pijan, pičkice poleg pa trezne in v nulo zrihtane ne vem za koga?! Pol pa grejo večinoma same domov, ja zakaj le?! Pa ne rečem, da more bit pijana, vsaj fajn fajhna pa ja more bit.Jaz tud še nisem ob 2am nabasan ko opica, ampak lahko komot komuniciram, pa sem pijan.

Bejbe, alkohol združuje
wink-1.gif

Zdaj pa pošteno povej, zakaj ti hodiš ven? Da boš eno zahaklal.No, vidiš, punce, ki jih opisuješ so zunaj z istim namenom, enega zahaklat. V nekom, ki bi jih ob 2 zjutraj okajen nekaj objemal, tega enega ne bodo prepoznale.

Če bi rad na izi haklanje, idi na študentske čage čez teden, tam je bolj "sproščeno". Še preveč.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
To kaj je med tednom zunaj so same alternativke v totih debelih rjavih jaknah, pisanih šalih, z alstarkami na nogah.

Take kr sami žgite.

To drži. Ampak, kdor bi rad na izi haklanje, se mora zadovoljit s takimi.

Eni bi pa radi na izi haklali dior pupike. To pa valda ne gre.

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pol pa nimate sreče na štajerskem...v Ljubljani na študentskih žurih med tednom, je bilo kar veliko materiala.

V MB je tako:

Čez teden so zunaj študentje, večinoma ne-mariborčani. Ženske večinoma take, kot jih je opisal malcom, kao alternativa varianta.

Čez vikend pa je zunaj scena, kot si jo opisal ti iz TOPA par mescev nazaj. Babe, ki jim na čelu piše, da iščejo sponzorja in tipi, ki jim na čelu piše, da iščejo fuk.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Kwa pa če bi jaz rada zahaklala enga skuliranga tipa? Tole s Šparom se ni obneslo, čeprou hudi modeli tam kupujejo, sam me mal mot k sta vedno 2 tipa pa 1 voziček???? Mislim a kulski tipi hodjo vn
cheer.gif

majč

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Pa kaj če sta 2......če je en metro boš mela pač obe luknji polni
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Kakšen pa je scooliran tip zate? Tak k bi sam govoru Ja Majč, Razumem Majč......Tako bo Majč....

Zezat v glavo vidm da te ne bi smel.......to je pa 1/2 zveze
tongue-1.gif

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
ksz

ena aktualna...včeraj smo šli na pub crawl...tipi so bili vsi prej pijani kot ženske...ležali na pločniku, da so policisti klicali rešilca in potem ko smo jih domov zvlekle (ob 00.30!) je potem eden še pobruhal in posral celo kopalnico in svojo sobo....imam raje 'dolgočasne ženske zabave' kot pa to.

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Jaoooooooooo ...........ma sj kaj sm pa lah druzga pričakoval od metr pa čevap gorenjke......strup je v majhnih flaškah pravjo
tongue-1.gif

Argumentirano zapret usta.......hm.......kako nekomu argumntirano zapreš usta če ga ne poznaš
sprasujem se.gif

Oh sem bil preveč nabrit zate ? Smisel za humor mam....lažem ti ne......celo več....vvsaki zajebanciji je kanček resnice!

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
joj daj nehaj da imam takega tipa se pogreznem v zemljo od sramote....noben od tistih, ki smo šli ni par....ampak če že govorimo o bolj kul žuranju...ne vem če je imel avtor (je bil malcomx? se ne spomnem več) kaj takega v mislih ko je rekel da fantje bolj kul žurajo..oz je pač zelo svež primer kako tipi na istem dogodku kot ženske 'bolje zažurajo'

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
zaj je treba samo še totega tipa vprašati, kak se je imel? Če se je imel bolj kul kot ti, potem ima malcomx mogoče celo point...
grin1.gif