Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Ponosen si, da se "ga znaš" 3x bolj nacedit?
Eh stari... Ne kapiras.
Nevem, meni je čaga takrat, ko se zjutraj zbudiš, in se spomniš nekega dogotka iz prejšne noči in se že spet smejiš.
Enkrat poberemo dve frajli in ker smo bili pijani kot čepi, ponudimo frajli če bi ona vozla ker tisto noč ni pila zaradi antibiotikov,
sedemo v avto, in ker je avto bil avtomatik, ko je vprašala ki pa je kuplunga, smo jo poslali v kuferam ponj, da jo pol samo
prisloni zraven pa jo bo magnet gor potegnil, nam so solze tekle, ko je zaprla kuferam prišla v avto "Ejte, ni kuplunge v kuferamu".
Pa to je ena izmed miljon fint, ki sem jih doživel, pa nikol na svetu (prvo kot prvo trije trezni dedi ne pobašejo kr tak dveh
bab in nato še eno napizdijo da jih vozi po mestu od kluba do kluba, ampak ko si pod dozo ma človek noro srečo) trezen
ne pobašeš one-night standa, pa če ga že pa je to vsaj 5x težje oz. manj vrjetno.
Pa že samo dejstvo, ko te ena stvar razpizdi, pa greš po šihtu na pir, je svet takoj boljši.
Kaj bom pri 26ih ponosen da se ga znam napit? Zdaj sem kvečemu ponosn na kaj vse sem doživel, kje vse sem že bil in če že
moram povezat z alkoholom, sem se ga barem znapil v 3 "prestolnicah" sveta, to pa je tudi nekaj.
Ponosen da se ga napijem sem bil pri petnajstih, pa še to večinoma zato ker takrat trezen itak nisi mogo dobit svojga tiča v lape sosošolke.
Še vedno pa boljše da se ga mlad človek 3x na mesec pošteno znapije kot pa da snifa tu pa tam, kar je pa dandanes že standard.
Vidiš tu pride pravi ponos kaj se alohola tiče, ne grem dalje od piva in tekile pa da me jebeš. Boljše se ga znapit kot pa
brainwashat z praškom.
Sicer pa pri današnem tempu in stresu služb, mlad človek rabi sprostitev, in če je to dvakrat na mesec da spije malo več,
je to več kot dobrodošlo. Se ga znapiješ s frendi in imaš nepozabno noč, al pa si zafostrirano doma za računalnikom, imaš
140 kil, 35 let in si neporočen. Ampak glavno da ne piješ alkohola, ne?
Alkoholne noči so must-be za normalen razvoj enega mladega moškega, boljše do tridesetega leta na čase pretiravat,
kot pa na stara leta pit pomalem ampak vsak dan ker to postane nujna potreba. Če me razumeš.