Zakaj žurajo ženske manj kul kot dedi?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To so meščanke, ki iščejo deca z debelo denarnico. Žuranje je za njih aktivnost iskanja primernega partnerja (z debelo denarnico) in ne sprostitev ter druženje s prijatelji.

Tud tipi so takšni, samo da vreba zarad fuka. Gre ven žurat pa 5 ur potem nepremično stoji ob šanku pa gleda na plesišče kot un kojot iz risanke z izbuljenimi očmi.

No ja, pretiravat ni treba. Tudi vaščani imajo svoje minuse, eden izmed teh je preveč "sproščeno" žuranje, ki je na momente že prav groteskno, ženske sploh niso ženskam podobne, da ne govorim o tipih, ki se obnašajo tko kot bi lihkar iz neke štale ušli ... tudi oblečeni so tako.
Sicer pa sama hodim žurat s svojo družbo in se družim z njimi, obnašam se tko kot meni paše in mi je čisto vseeno, če komu delujem fina/zapeta/čudaška/whatever ... pridem ven zaradi sebe in zaradi svojih frendov in že ta ideja ta prideš ven, zato da se kažeš in utrujaš bejbam, ne glede na to a si meščan al vaščan, je bolna.
rolleyes-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No nemo si peska z lopato metali v glavo; če se nekaj spije je čaga boljša.

Sigurno se ma človek bolj fajn, če celo noč sisa svojo priljubljeno pijačo, kot pa da je na borovničevem soku 6 ur.
Edino, kar je sigurno, da si zadet in bedak.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
A zafeštat zate pomeni naliti se ga do kome?
Saj boš nekoč odrastel... vsaj upam...

No nemo si peska z lopato metali v glavo; če se nekaj spije je čaga boljša.

Sigurno se ma človek bolj fajn, če celo noč sisa svojo priljubljeno pijačo, kot pa da je na borovničevem soku 6 ur.
Kaj spije ni enako naliti se.
In kaj če je nekomu priljubljena pijača borovničev sok?

Ja pa itak da je čaga hujša če je 5 dedov poka tekile in pire pri šanku, se zajebava kot pa da sedimo v separeju ob soku.

Če pa je nekomu borovničev sok priljubljena pijača, pa ga pije zraven tekil, ane? Borovničevec mogoče tudi gre...
Eni ne pijejo alkohola in čudež ej, tudi taki znajo zelo dobro zafeštati.
In zakaj bi se nekdo silil s tekilo/borovničevcem, če mu je borovničev sok boljši?

V bistvu je celo veliko lepše feštati s takimi, ki znajo piti zmerno ali pa celo nič, kot pa zakomiranci, ki se ga v 1 uri nabašejo in potem vsega pobruhanega celi večer vlačiš naokoli
bonk.gif

Biti koma nalit, tekmovati kdo več spije, se frajariti "prejšen vikend sem se ga pa tok ulil, da..." je moderno konec osnovne/začetek srednje šole. Kasneje se večina normalizira in na fešto spije 2-4 pire/liter vina/..., zadetki pa večinoma le pokvarijo fešto
Nekaterim, pač dobra fešta predstavlja nekaj povsem drugega
party1_204.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Ponosen si, da se "ga znaš" 3x bolj nacedit?
rolleyes-1.gif

Eh stari... Ne kapiras.

Nevem, meni je čaga takrat, ko se zjutraj zbudiš, in se spomniš nekega dogotka iz prejšne noči in se že spet smejiš.

Enkrat poberemo dve frajli in ker smo bili pijani kot čepi, ponudimo frajli če bi ona vozla ker tisto noč ni pila zaradi antibiotikov,
sedemo v avto, in ker je avto bil avtomatik, ko je vprašala ki pa je kuplunga, smo jo poslali v kuferam ponj, da jo pol samo
prisloni zraven pa jo bo magnet gor potegnil, nam so solze tekle, ko je zaprla kuferam prišla v avto "Ejte, ni kuplunge v kuferamu".

Pa to je ena izmed miljon fint, ki sem jih doživel, pa nikol na svetu (prvo kot prvo trije trezni dedi ne pobašejo kr tak dveh
bab in nato še eno napizdijo da jih vozi po mestu od kluba do kluba, ampak ko si pod dozo ma človek noro srečo) trezen
ne pobašeš one-night standa, pa če ga že pa je to vsaj 5x težje oz. manj vrjetno.

Pa že samo dejstvo, ko te ena stvar razpizdi, pa greš po šihtu na pir, je svet takoj boljši.

Kaj bom pri 26ih ponosen da se ga znam napit? Zdaj sem kvečemu ponosn na kaj vse sem doživel, kje vse sem že bil in če že
moram povezat z alkoholom, sem se ga barem znapil v 3 "prestolnicah" sveta, to pa je tudi nekaj.

Ponosen da se ga napijem sem bil pri petnajstih, pa še to večinoma zato ker takrat trezen itak nisi mogo dobit svojga tiča v lape sosošolke.

Še vedno pa boljše da se ga mlad človek 3x na mesec pošteno znapije kot pa da snifa tu pa tam, kar je pa dandanes že standard.

Vidiš tu pride pravi ponos kaj se alohola tiče, ne grem dalje od piva in tekile pa da me jebeš. Boljše se ga znapit kot pa
brainwashat z praškom.

Sicer pa pri današnem tempu in stresu služb, mlad človek rabi sprostitev, in če je to dvakrat na mesec da spije malo več,
je to več kot dobrodošlo. Se ga znapiješ s frendi in imaš nepozabno noč, al pa si zafostrirano doma za računalnikom, imaš
140 kil, 35 let in si neporočen. Ampak glavno da ne piješ alkohola, ne?
stupid-1.gif

Alkoholne noči so must-be za normalen razvoj enega mladega moškega, boljše do tridesetega leta na čase pretiravat,
kot pa na stara leta pit pomalem ampak vsak dan ker to postane nujna potreba. Če me razumeš.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne vsega osebno vzet. Nekakšno povprečje je, da so vaščanke bolj sproščene kot meščanke, maš tudi izjeme...meščanke, ki znajo žurat in ne grejo ven samo zarad poziranja.

Sicer pa sem meščanke in vaščanke mislil bolj kot prispodobo "finoče"

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Enako.

Mi se ga vlijemo do daske, pa nikol nimamo problemov.

Je pa res da se skoz najde kak komiranc ki je prepričan da razbije tut čak norisa.

Nikol nesmeš pretiravat z premal alkohola :D

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Alkoholne noči so must-be za normalen razvoj enega mladega moškega, boljše do tridesetega leta na čase pretiravat,
Ti boš kronik, če še/že nisi.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ti boš kronik, če še/že nisi.

Alkoholik si takrat, ko spiješ več od svojega zdravnika....

.....upam, da je vaš zdravnik Dr. Stare
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne vsega osebno vzet. Nekakšno povprečje je, da so vaščanke bolj sproščene kot meščanke, maš tudi izjeme...meščanke, ki znajo žurat in ne grejo ven samo zarad poziranja.

Sicer pa sem meščanke in vaščanke mislil bolj kot prispodobo "finoče"
Sej nisem, samo jst ob uporabi besede "vaščanka" dobim sliko predebele študentke, ki kozla sred KMŠ-ja, tko da tle ne bi glih o kakšni posebni sproščenosti in odprtosti govorila.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
To so pa stereotipi meščanov.
grin1.gif

Resno. nisem se bolje nažural z ženskami kot s svojo (bela krajina), enimi tremi štajerkami (niso iz večjih mest), eno Bohinjko, pa še kakšna se najde.

Za kakšno Ljubljančanko bi pa moral prav pomislit.
sprasujem se.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
No, pri meni je pa obratno. Tele vaščanke/vaščane v diskačih takoj prepoznam, predvsem po izgledu in ne najbolj primernem obnašanju.
Sej odvisno kakšen folk ti paše, meni overweight študenterija ne potegne najbolj. :=)

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
... ti si pa vedno soooo perfect
roza.gif

Sej te nihče ne sili, da jih gledaš ali pa da zahajaš na takšne kraje, kjer je tudi overweight študentarija. Obstajajo tudi bolj zaprti tipi klubov, kjer se zbirajo perfect ženske kot si ti in perfect moški, pa še vsi se znate kulturno obnašat. Takšni klubi kamor overweight študentarija ne zahaja.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Maci, STFU. Pejt v Hoferja napadat akcije.

Bitch kdaj gremo na pijaco, ti se mi zdis taksna, ki bi me lahko vzdrzevala. A mas solidno sluzbo?
smile-1.gif