Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Pač vsak hodi ven po svoje, nemoreš zdaj reči, ker se tebi tako zdi, nekdo bolj "zadržano" žura. Je pa tudi znano, da bolj izobraženi in razgledan ljudjei, bolj umirjeno žurajo
Ni rečeno. Bil na 3 čagah uprav (različnih), stopnje iz. 7+, to so se ga vlili kot 15 letniki v parku. Plesanje, režanje, 1000 in 1 štos,
jaz sem umiral od smeha, ko je diretkor (magister) vleto z predpasinom pa taso naročila pobrat, in ne samo pobrat, tud stočil
in postregel je kot velik.
Čisto je odvisno od tipa človeka. Moja starca ko greta ven (občasno s kakimi družinskimi prijatelji) v osnovi nikol ne zafeštata
napolno, medtem ko brat od mame in njegova žena (teta in stric torej; oba starejša) ona dva pa se ga vlijeta in plešeta kot zmešana.
Čist je odvisno.
Pa tut zdaj gledam na lentu ki je trenutno center dogajanja v mariboru, gledam froce 15-18, večinoma samo sedijo pijejo, ni v njih
nobenega lajfa. Ko smo mi hodili na lent, smo bili skoz po koncertih in žurali, hodil do gat prešvican domov.
Pa spet odvisno kdo je v kaki družbi, foter ima 3 frende s katerimi hodi ven, ga zafeštajo, medtem ko pa hodi ven z družinskimi
prijatli pa ponavadi komaj čaka da gre domov, ker mu družba ne odgovarja kot tip družbe da bi z njimi čagal, spije dva piva
pol pa že rine domov ker mu je vsega zadost. S temi tremi frendi (študenti z istega faksa) z njimi pa nekako ne najde domov,
in jaz sem tisti ki ob 5ih hodim z avtom po njega