Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Ti še nisi bil v Ljubljani al pa Mariboru med tednom veni ocitno ... no ja možno tud da ne dosegaš "mestnih" standardov
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Tvoja teza je bla da se v MB in LJ manj sexa ... s tem se seveda ne strinjam, ce pa to pocnejo avtohtoni prebivalci teh krajev ali pa ne vem.
Ceprav so cist vse mariborcanke in ljubljancanke ki sem jih imel priložnost spoznat, čist dovolj sexale za moj okus ... res pa je da glede na moje skromne izkušnje najbrž nisem ravno kvalificiran za se it neko statistiko... d
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nisem se slišal za redneka ki bi z dvema naenkrat nabijal
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tud tipi so takšni, samo da vreba zarad fuka. Gre ven žurat pa 5 ur potem nepremično stoji ob šanku pa gleda na plesišče kot un kojot iz risanke z izbuljenimi očmi.
Aja, če kdo išče take ženske in tipe jih najde v TOP-u v Ljubljani.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Tvoja teza je bla da se v MB in LJ manj sexa ... s tem se seveda ne strinjam, ce pa to pocnejo avtohtoni prebivalci teh krajev ali pa ne vem.
Ceprav so cist vse mariborcanke in ljubljancanke ki sem jih imel priložnost spoznat, čist dovolj sexale za moj okus ... res pa je da glede na moje skromne izkušnje najbrž nisem ravno kvalificiran za se it neko statistiko... d
Nisem se slišal za redneka ki bi z dvema naenkrat nabijal, po velikih mestih pa je to že skoraj šport.
V mestih se 14-15 letne nabijajo ko zmešane, na kmetih pa nebi ravno rekel...
Citat:
Uporabnik jancha pravi:kr še mormo opravlajt tut take stvari kot jih moški ne ..in pol nam ostane manj časa