Zakaj žurajo ženske manj kul kot dedi?

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Ti še nisi bil v Ljubljani al pa Mariboru med tednom veni ocitno ... no ja možno tud da ne dosegaš "mestnih" standardov
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Ti še nisi bil v Ljubljani al pa Mariboru med tednom veni ocitno ... no ja možno tud da ne dosegaš "mestnih" standardov
smile-1.gif

Mali, jaz živim v MB. Med tednom pa nimam časa lutat okrog zvečer, ker delam.Čez teden je zunaj študentska populacija, pretežno primestna, tako da si samo potrdil mojo tezo.

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Tvoja teza je bla da se v MB in LJ manj sexa ... s tem se seveda ne strinjam, ce pa to pocnejo avtohtoni prebivalci teh krajev ali pa ne vem.
Ceprav so cist vse mariborcanke in ljubljancanke ki sem jih imel priložnost spoznat, čist dovolj sexale za moj okus ... res pa je da glede na moje skromne izkušnje najbrž nisem ravno kvalificiran za se it neko statistiko... d

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Tvoja teza je bla da se v MB in LJ manj sexa ... s tem se seveda ne strinjam, ce pa to pocnejo avtohtoni prebivalci teh krajev ali pa ne vem.
Ceprav so cist vse mariborcanke in ljubljancanke ki sem jih imel priložnost spoznat, čist dovolj sexale za moj okus ... res pa je da glede na moje skromne izkušnje najbrž nisem ravno kvalificiran za se it neko statistiko... d

Nisem se slišal za redneka ki bi z dvema naenkrat nabijal, po velikih mestih pa je to že skoraj šport.

V mestih se 14-15 letne nabijajo ko zmešane, na kmetih pa nebi ravno rekel...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Nedolgo nazaj sem gledal statistiko, ki pravi da povprečno zgubi punca nedožnost pri 17 letih, fantje še nekaj kasneje..... torej, lažejo v anketi ali kolegom/ kolegicam?
smile-1.gif

Ne vem, nisem še pomislil glede pestrosti sexa v povezavi s deželo /mestom... verjamem da teorija pade takoj ob vprašanju na analo
smile-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nisem se slišal za redneka ki bi z dvema naenkrat nabijal

Verjetno vsak drugi redneck, ki ima dve sestri (ali več), teh pa ni malo.
grims-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Tud tipi so takšni, samo da vreba zarad fuka. Gre ven žurat pa 5 ur potem nepremično stoji ob šanku pa gleda na plesišče kot un kojot iz risanke z izbuljenimi očmi.

Aja, če kdo išče take ženske in tipe jih najde v TOP-u v Ljubljani.

tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:

Nisem se slišal za redneka ki bi z dvema naenkrat nabijal, po velikih mestih pa je to že skoraj šport.

V mestih se 14-15 letne nabijajo ko zmešane, na kmetih pa nebi ravno rekel...

Ah ja, te urbane legende.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Zakaj ženske žuramo manj? Ker nimaš kam it žurat grrrr, prejšnji vikend v soboto v LJ vse zaprto ...razn Orto je biu odprt pa par mulčkov notr sedel za mizo...aaa dolgcajt....ni to več stari Orto k so vsak vikend Sausage špilal pa folk plesu pa k sem peucu od Zmelkoow težila da on že ni peuc
bonk.gif

majč

jancha

Zelenc'
1. feb 2010
17
0
1
a je dedcem res dobr žur sm takrat ko se ga vlijjeo da nevedo zase???
žuraš lahk tud brez alkoja, in ja ŽENSKE GA ZNAMO ŽURAT ampak manj pogost kot pa moški, kr še mormo opravlajt tut take stvari kot jih moški ne ..in pol nam ostane manj časa
drgač pa jz tudi grem z prijatcami vn pa se ga ne vlijem tko da se pol drugo jutro vprašam " o [censored] kva se je že vse dogajal včeri"
se mamo tut super fajn ko ga pijemo čist malo..ker ni alko glaven razlog da se maš lahk fajn ...tut tko je treba znat žurat pa se met fajn

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Lahko že, ampak z alkom je lažje. Če se ga vliješ koma je pa itak brezveze ker se ne spomniš nič, pa še cel dan si mačkast, bolje je ko se še spomniš da je kaka huda debata padla prejšnji dan, ali pa kaka smešna situacija. Tu je point teh večerov s kolegi, ne pa da se hvališ koliko si spil.

Dosti jih pa brez alkota res ne zna, zato pa imamo 10% alkoholikov.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Aha, potem si verjetno mislil to: alkoholikov je sicer res 200.000, ker pa zaradi alkoholizma trpi in gnije cela družina ter mentalno ni veliko drugačna od samega alkoholika, tako ali drugače zaradi alkoholizma trpi med 640-800.000 ljudi. What about that?
uf-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Ne, bilo je v smislu porabe alkohola posameznika. In po nekaterih merilih porabe je 25% Slovencev alkoholikov. Tistih pravih zasvojencev, ki dneva ne morejo preživeti brez alkohola, je pa verjetno res okrog 10%. Imaš pa seveda popolnoma prav, zraven alkoholika fizično in psihično trpi še cela družina in nosi tudi posledice, zato posledice pitja alkohola dejansko čuti vsaj toliko populacije, kot si napisal ti. Žalostno, da imamo celo kulturo slavljenja alkohola, še naša himna slavi vino.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
ah ja.. a mislite da je drugje kaj bolje? kak manjši %? samo panike se ne dela take... francozi pijejo vino nonstop, nizozemci skandanvci vodko...

ja sam slovencki smo pa alkoholiki ki pretepajo vse... ja ja...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Francozi imajo malo drugačno kulturo pitja vina, ne ravno nacejanja čez vso mero. Iz prve roke poznam razmere na določenih predelih Štajerske, kjer imajo na ogromno domačijah za pitje samo "jabuček", jabolčno vino, in vodo. Pa verjemi, nihče ne pije vode. Tudi za žejo ne. Ali pa na Dolenjskem, kjer se ob delu pije špricer.
bonk.gif
Po statistikah popitega čistega alkohola na prebivalca smo Slovenci čisto pri vrhu na svetu. Prehitevajo nas samo Rusi in Finci. Če to ni vredno razmisleka, potem ne vem, kaj je. Ampak to je že čisto druga tema.