Kak je tota lepa, če pa ni?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ

Slovenet, ja potem pa rečva npr. drug teden en dan popoldne, bom mela kup opravkov pa lahk skočim še za pol urce s tabo na kavo.
smile-1.gif

stavim levo jajce, da se bo Slonet umaknil v forumsko ilegalo, vsaj do takrat, da se bo tole povabilo pozabilo
evil.gif

Ajme, res sem poden od podna... da še Slovenet noče z mano na kavo, mi ostane res samo še to da grem v samostan..
cry12bpy.gif

je še opcija, da s pikico postaneta lezbo vampirki...
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne mi glumit.

Dobr veš, da če ti je kakšen mudonja všeč, znate obrnt urnik na glavo.
wink-1.gif

zmaga.gif

So true ... Škoda, ker na tem forumu ne moremo stiskati "lajkov".
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hmmm, ja to zna bit pa problem... ker neke megle ob sebi pa js ne prenašam... more bit nasmejan, energičen, se znat hecat, bit mal samoiniciativen pa tko... Pač dec, ane
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Hmmm, ja to zna bit pa problem... ker neke megle ob sebi pa js ne prenašam... more bit nasmejan, energičen, se znat hecat, bit mal samoiniciativen pa tko... Pač dec, ane
smile-1.gif

in kaj mu ti lahko nudiš??????

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahah, dobro vprašanje
smile-1.gif

Nudim (nimam urne postavke): veliko dobre volje, energije, smisla za humor, zgledam tudi ravno ne tako zelo slabo, ... Ne vem kaj še. Sicer pa...Kaj hudiča pa naj nudim nekomu s katerim bi šla samo na kavo? A prijeten spontan čvek ni dost?
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.923
11.760
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Hahah, dobro vprašanje
smile-1.gif

Nudim (nimam urne postavke): veliko dobre volje, energije, smisla za humor, zgledam tudi ravno ne tako zelo slabo, ... Ne vem kaj še. Sicer pa...Kaj hudiča pa naj nudim nekomu s katerim bi šla samo na kavo? A prijeten spontan čvek ni dost?
grin1.gif

smisla za humor nimaš, pa lepa tudi nisi.

Gatto

Guru
Izključen uporabnik
19. jul 2007
19.143
781
113
tu in tam
štibla, kolk je pa una tebe koštala..tista, ki ti je napisala cifro mobiča na avto ? te je obrala?
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sajkek, pa a moraš no? Zdej pa res ne bo hotel na kavo...
frown-1.gif

Stieber; tud če me ON povabi, mi ni problem plačat kot ti je znano
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kako mi je znano??? ne spomnim se da bi midva kdaj šla na kavo ali še več, da bi ti plačala...a si me zamenjala z don corleonom?
confused-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ampak, ste pa res piz*e!
jezen.gif

Slovenetu se ponudi priložnost eno alterjevko peljat na drink (mu privoščim iz srca - [censored]*a, čist res), vi pa zdej skušate tole pogodbo razdret na zlo podle načine. Kaj je važno, kako kdo zgleda, kaj je važno, kdo plača ? Mislm, ste res zadetki ...
Jaz bi raje, kot vse drugo, bral o kaki romanci med alterjevci, zato pustite, da se zgodba prične na pravem koncu.

Tolk o tem, v naslednjem postu se vrnem v svoje, spamarske vode ...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik North_face pravi:

Jaz bi raje, kot vse drugo, bral o kaki romanci med alterjevci, zato pustite, da se zgodba prične na pravem koncu.

Pa ne, da bi rad bral kaj podobnega kot na sux-u?
bonk.gif