Zakaj folk okoli pošilja slike svojih frocev?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
KSZ:

Malcomx, se strinjam. Tudi sam sem novopečeni očka. Guess what, na mojemu profilu ni niti ene slike otroka! Zakaj? Zato, ker kdor ga hoče videt, ga itak vidi. ZAkaj bi sedaj vsem kazal, kako je lep, kdaj je kakal, kdaj jokal itn...!
Hvalabogu sva z mojo popolnoma enakega mnenja.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Vi tudi pošiljate slike svojih frocov naokoli?
Ne. Slike sem poslal edino dvema bivšima sodelavkama, ki sta za to izrecno prosili.
Čudni so tile tvoji prijatelji/sorodnik.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je vse povezano s stanjem v naši družbi in stanjem v gospodarstvu. Ljudje so skoz slabše volje, na delovnem mestu namesto pohval in povišic dobijo dnevno servirane grožnje o stečaju, tako da potem preko otrok iščejo pohvalo, lepo besedo...

Moja mati kot učiteljica recimo opaža, da so ljudje skoz bolj prepričani, da je njihov otrok zlat, nezmotljiv, da so učitelji proti njemu... Saj so bili tudi včasih takšni starši, a jih je bila manjšina. Sedaj pravi, da jih je že večina. Pa so bolj ali manj isti učitelji v šoli, le otroci in starši se menjajo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Čudni so tile tvoji prijatelji/sorodnik.
Tako kot tista resnica:
"Povej mi s kom se družiš in ti povem, kakšen si."

Jaz vsako drugo/tretjo nedeljo igram s šefom ki je doktor golf, pa me to ne naredi nič pametnejšega,
pa težko bi povedal kakšnen sem.
smile-1.gif

Pa še hendikepa nima več let kot sem jaz star
smirk-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Ti pa si car! Snifaš koko s 100€ bankovci, šefica te hoče pokavsat, s šefom - doktorjem igraš golf, kupuješ in prodajaš zlato kot paradajz pri Šipcu, voziš BMW Z4, seksaš kot Michael Douglas v mladih letih... Tebi se pa dogaja non-stop...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Ima Malcom kratke noge? Saj Sarkozy tudi ni velik, pa fura Carlo Bruni... Važna je velikost srca, pa včasih orodja... A ne, mami...!?

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Kar ne morem verjeti, kaj vse berem na tem forumu. Toliko sovraštva in odpora do otrok in mladih staršev. Že v tisti temi o prepovedanem vstopu, zdaj pa še ta. Sem sicer oče 2 otrok, nimam jih na netu, ne pošiljam jih naokoli, ampak tudi ko sem bil najstnik, me niti približno niso motili otroci in mladi starši. Preveč ste vsi razdraženi, potrpežljivosti pa nič. Ne vem, mogoče sem pa jaz čuden.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Do olikanih otrok in normalnih staršev ni nobenega odpora.

Točno tako! Sicer pa je to problem omejenih strašev, ki posiljujejo druge ljudi s svojimi otroci itd... Če pa kdo se kdo pritoži, pa avtomatsko ne mara otrok. Večkrat sem videl v raznih gostilnah, kako se je kakšen mulc dobesedno valjal po tleh, drl, tolkel s priborom... Starši pa so lepo debatirali...Tudi sam sem mnenja, da bi moral natakar, ali lastnik gostilne take starše opozoriti. Zanimivo, da v cerkvi med mašo ni nikoli nobene galame... Le zakaj???

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hehe, se vidi, da nisi veliko v cerkvi...
cheer.gif

Al pa so v našem koncu najbolj nevzgojeni pamži daleč naokrog. Sej ni čudno, ko imamo pa največjo rodnost v SLO, pa potem ni dovolj časa za vzgojo vseh......
tongue-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Ko sem še hodil redno v cerkev nikoli ni bilo nobene pretirane galame! Občasno je kakšen otrok kakšen glasek izpustil, ampak zelo, zelo redko! Tako da, tam imajo starši otroke na vajetih, v gostilni pa po domače...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Hehe, se vidi, da nisi veliko v cerkvi...
cheer.gif

Al pa so v našem koncu najbolj nevzgojeni pamži daleč naokrog. Sej ni čudno, ko imamo pa največjo rodnost v SLO, pa potem ni dovolj časa za vzgojo vseh......
tongue-1.gif

Mogoče je pri Jehovcih drugače!? Ne poznam...
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
Kar ne morem verjeti, kaj vse berem na tem forumu. Toliko sovraštva in odpora do otrok in mladih staršev. Že v tisti temi o prepovedanem vstopu, zdaj pa še ta. Sem sicer oče 2 otrok, nimam jih na netu, ne pošiljam jih naokoli, ampak tudi ko sem bil najstnik, me niti približno niso motili otroci in mladi starši. Preveč ste vsi razdraženi, potrpežljivosti pa nič. Ne vem, mogoče sem pa jaz čuden.

Da kolega dobi otroka, pa mi pošle MMS - ok, je za preživet, sicer raje vem, da da sobimo na piru in mi z mamico pokažeta otroka,
ampak tut MMS bo za preživet.

Da pa na mail dobivam mesečno po 3 slike rugrata, s pesom, za laptopom, s čokolado v lapah - ne hvala.