škoda superb

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Moreš pa res dobro službo met da boš ji tak avto kupil
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Meni prav svetla notranjost itak ni všeč, tudi če ne bi upošteval večje občutljivosti za umazanijo. Raje bi imel kakšno rjavo ali še bolj posebno barvo. Sodelavec je imel recimo v X5 konjak barvo iz paketa individual in je zgledalo hudo, potem oplova "indian summer" tudi zgleda hudo (gre za svetlo rjavo, skoraj oranžno usnje, ki pa zgleda hudo). Zmaga pa itak kombinacija črn avto-rdeče usnje, a ne na vsak avto. Na družinski gajbi, kot je superb bi zgledalo smešno (če bi blo možno).

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Okrog tega gubanja usnja je bilo že dolge kilometre debate. Point je v tem, da je tako že 30 let, in bo tako ostalo. Mene sploh ne moti več...
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Heh... Meni je vrhunski Volvo V60 Ocean Race izvedba. Posebna modra barva, rjavkasto usnje na sedežih in vratih, posebni šivi na sedežih, logo na sedežih in zadnji ponjavi, dvobarvna armaturka... Da imam 40k€ za zagonit, ga kupim... D3 AT z vso opremo (varnostno, samo navigacije ni bilo zraven). Toliko mi je Lekše naračunal zanj...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Okrog tega gubanja usnja je bilo že dolge kilometre debate. Point je v tem, da je tako že 30 let, in bo tako ostalo. Mene sploh ne moti več...
smile-1.gif

Pri meni je usnje na vratih napeto kot od postavne 18letnice rit
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.501
113
49
Na sončni strani ALP
Ko smo že pri usnju.

Včeraj opazil, da imam usnje na volanu že čisto zribano. Prstan na levi roki in večino časa vozim samo z levo.
bonk.gif

Pa imam na 4 leta stari Oktaviji komaj 80.000 prevoženih km.
rolleyes-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ko smo že pri usnju.

Včeraj opazil, da imam usnje na volanu že čisto zribano. Prstan na levi roki in večino časa vozim samo z levo.
bonk.gif

rolleyes-1.gif

to jaz skoz pravim. Prstan naredi samo škodo in nič durugega
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
tudi jaz na merivi pri 145kkm po 6 letih. Je že kar nekakšen "smirgel" nastal
Vozim z levo, desna polovica je bp.
Imam pa občutek da tudi potenje naredi svoje usnju.
Ah če ne drugače bom dal pa preobleči ko me bo motilo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.812
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ko smo že pri usnju.

bonk.gif

rolleyes-1.gif

moje na istem avtu z isto kilometri je ko novo, je pa res da nimam krvosesa .. ups prstana
evil.gif

grin1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ko smo že pri usnju.

bonk.gif

rolleyes-1.gif

/offtopic

Fouš prstan imaš. Jaz imam takšnega, nobenih prask in drugih posledic ne pušča na usnjenem volanu.
cool-1.gif

2-004W.jpg

jezek

Guru
24. jul 2008
3.435
1.439
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
, avto je sicer ekstra udoben, tih, kultiviran in nasplošno daje zel prestižen vtis. ,.

hysterical-1.gif

Res ne vem kaj ste vsi tu gor vozili zadnjih 20 let, ampak tole pa že presega meje dobrega okusa.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
, avto je sicer ekstra udoben, tih, kultiviran in nasplošno daje zel prestižen vtis. ,.

hysterical-1.gif

Res ne vem kaj ste vsi tu gor vozili zadnjih 20 let, ampak tole pa že presega meje dobrega okusa.

Ok, se strinjam da gre za moje subjektivno mnenje, a potem se motijo tudi skoraj vsi, ki so avto testirali.

Kdor me pozna tudi ve da nisem noben škoda-fan, prej nasprotno, saj mi japonci zadnje čase bolj ustrezajo, a ta avto me je res pozitivno presenetil.

Kar se tiče tega kaj sem dosedaj vozil, pa sem imel v življenju to srečo, da sem bi zraven pri določenih zadevah, ki so mi omogočale voziti precej različnih avtomobilov, bolj ali manj prestižnih znamk in/ali izvedb.

Pred hišo pa stojita Accord in Mercedes A,.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.501
113
49
Na sončni strani ALP
/offtopic

Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ko smo že pri usnju.

bonk.gif

rolleyes-1.gif

/offtopic

Fouš prstan imaš. Jaz imam takšnega, nobenih prask in drugih posledic ne pušča na usnjenem volanu.
cool-1.gif

2-004W.jpg

To je to.

Najin je izdelan po tej ideji:

file_52_2.jpg

Najprej je bil mat, sedaj pa je že ornh spoliran.
grin1.gif

/ontopic

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ko smo že pri usnju.

bonk.gif

rolleyes-1.gif

Tisto ni usnje! Na vseh običajnih avtih ljudskega razreda je tako imenovano "usnje" čista plastika. In največjo napako delajo tisti, ki za čiščenje in nego uporablajo čistila za usnje. Na teh namreč jasno piše: ne uporabljate na plastičnih delih in tekstilu! Pleder pa je točno to, mehka plastika na tkanini.