Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Da malo oživim staro temo: kupuje se škodilak, Family 2.0 tdi, ksenon, amundsen, itd...
Najbolj me motijo sedeži, ki se mi zdijo nekako "napihnjeni" oziroma se zdi kot da bi sedel na klopci in ne "v sedežu". Kako je potem, ko se navadiš? So ok ali ne? Res je tudi da imajo po vseh salonih samo izvedbe elegance, ki naj bi imel t.i. komfortne sedeže in da je možno da so pri familiy drugačni (ker temelji oprema na športnejši ambition).
Drugo vprašanje je glede Škoda Sound sistema (10 zvočnikov, digitalni ojačevalec). Je to vredno svojega denarja, ali ni dosti razlike glede na navadno ozvočenje. Radio bo sicer Amundsen (VW RNS315), ki se mi zdi še najboljši kompromis med ceno in dobljenim.
Tretje vprašanje glede felten? original so 17, vlečejo pa me 18-ke. Doplačilo ni veliko, a bojim da bo pretrd avto. Kako je s tem? Novinarji vsi po vrsti zagovarjajo manjše cole, hkrati pa recimo opel dobavlja določene avte že samo z 19 in celo 20 colamim (Insignia Premium Edition).
Alternativa avtu je sicer še Insignia, ki je zelo ugodna, a te ocurijo pri financiranju oziroma bi moral potem iskati na banki ali kje drugje, kar se mi pa upira. Avto mi je sicer bolj všeč, a samo v top izvedbi. Honda je pa predraga oziroma se jim je.be za stranke.
P.S.: kakšno priporočilo glede barve? Bela ne bo, ostalo mi je pa skoraj vse všeč.