škoda superb

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Sicer pa je verjetno vsem jasno, da so nekateri pač troli. Nič jim ne paše, nič jim ni všeč, dokler se sami ne odločijo, da je pa nekaj odlično. In jezek in Davidoff sta se pač odločila, da jima klima nabija v glavo in tako je, pa čeprav ostalim ne, še vedno nabijata, da pri njima je pa tako in je pač cel VAG zanič.
V francozu ali japoncu verjetno klime ne pihajo, pač pa se mila sapica spretno izogne glavam potnikov, se odbije od notanjosti avta in od zadaj nežno poboža njihove vratove, da jih prijetno ohladi. Zraven seveda prijetno diši, avto pokuri 3l manj, temp. je konstantnih 24.33 stopinj ne glede na zunanjost in ven stopiš v boljšem stanju kot doma ko zjutraj vstaneš. Ker so se pač odločili, da tako je. Realnost nima veze.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
No, če ti iz teh šob NABIJA v glavo, potem je nekaj narobe ali pa imaš glavo veliko do vetrobranskega stekla. Druge žal ni.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Seveda je tretja opcija. Ste pač navajeni na slabša vozila, kaj vam jaz zdaj morem. Se ne čudim.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Nekako podobnim retardom kot si ti. Avto ima šobe, ki so nepremične. Si kdaj pomislil, da avtomatika usmerja zrak tudi v vetrobransko steklo ter prostor, kjer so noge?

A ti voziš z glavo med nogami?
shocked-1.gif

Mojster
zmaga.gif

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Meni ne nabija v glavo, torej kaj je slabega na mojem avtu?
confused-1.gif

Če ti rabiš super truper avto za 200.000 EUR, da se sapica ogne tvoje glave, pa super
aplauz.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne, jaz sem vožen. Če je pa tvoja draga kaj prida, ji lahko pokažem kam lahko vtakne svojo glavo.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Saj je v redu, da je nimaš. Ampak ti pa še vedno nabija v glavo, kljub temu, da imaš drug avto
confused-1.gif
Smotano tole.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Slabo bereš. Slučajno preživim nekaj časa v Passat-u, kjer doživljam tečno pihanje, kljub temu, da šobe niso usmerjene v telo. Sem pa tja pride kakšen vročinski žepek itd. Morda je nekaj narobe z avtom, ne izključujem, bomo sporočil na naslednjem rednem servisu, bom pomiril Alter nadlastnike, predvsem pa sebe.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.734
414
83
Kras
www.mtl.si
Kar se klime tiče sem že napisal: če ti je preveč v glavo, daš dol senčnik in je zadeva rešena. Nekateri s(m)o pač bolj občutljivi na to.

Še komentar na to, da je Superb avto brez duše. Če iščeš dušo, potem se gleda druge avte in je to bil zaje.b že na začetku.
Tudi, če je zate duša, da si na ti s serviserjem.

Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz

Naslednji bo en teden štimal klime v Banovcih.
Kaj pa če ne znaš štimat klim?
evil.gif
.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.823
10.015
113
MB
eh ne resno jemat, to je napisal shift ... človek ki je pol živlenja pisal da je accent ultimativno vozilo
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Da malo oživim staro temo: kupuje se škodilak, Family 2.0 tdi, ksenon, amundsen, itd...

Najbolj me motijo sedeži, ki se mi zdijo nekako "napihnjeni" oziroma se zdi kot da bi sedel na klopci in ne "v sedežu". Kako je potem, ko se navadiš? So ok ali ne? Res je tudi da imajo po vseh salonih samo izvedbe elegance, ki naj bi imel t.i. komfortne sedeže in da je možno da so pri familiy drugačni (ker temelji oprema na športnejši ambition).

Drugo vprašanje je glede Škoda Sound sistema (10 zvočnikov, digitalni ojačevalec). Je to vredno svojega denarja, ali ni dosti razlike glede na navadno ozvočenje. Radio bo sicer Amundsen (VW RNS315), ki se mi zdi še najboljši kompromis med ceno in dobljenim.

Tretje vprašanje glede felten? original so 17, vlečejo pa me 18-ke. Doplačilo ni veliko, a bojim da bo pretrd avto. Kako je s tem? Novinarji vsi po vrsti zagovarjajo manjše cole, hkrati pa recimo opel dobavlja določene avte že samo z 19 in celo 20 colamim (Insignia Premium Edition).

Alternativa avtu je sicer še Insignia, ki je zelo ugodna, a te ocurijo pri financiranju oziroma bi moral potem iskati na banki ali kje drugje, kar se mi pa upira. Avto mi je sicer bolj všeč, a samo v top izvedbi. Honda je pa predraga oziroma se jim je.be za stranke.

P.S.: kakšno priporočilo glede barve? Bela ne bo, ostalo mi je pa skoraj vse všeč.

tony

Guru
23. jul 2007
9.854
1.609
113
Se strinjam, svetlo bež barvo bi tudi jaz imel...
cheer.gif

Glede felten pa ne vem, saj včasih preklinjam še 16'' col, čeprav se avto šele z njimi normalno pelje. Odvisno, če si že navajen večjih col felten (in na ceno gum
smile-1.gif
), potem gor for it...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.544
7.196
113
pri taščici
jaz bi najprej razmisljal o neki svetli notranjosti, potem sele o zunanji barvi, katero bi tudi izbiral med svetlimi toni.
Crn avto, crna notranjost, pa se tako odlicna klima je jeba poleti.Ceprav en je sinfal.klimo en pa hvalil. pisem po spominu.
Feltne: nimam pojma kako se.vozijo 16+ cole, zato ne bom podal mnenja. Bi pa za pozimi razmislil o nekih 16" za poleti pa kolikor ti pac rit nese. tako financno kot udarcev po slo jamah.
osebno se ne bi ven metal 18", je pa res da pomislim da me avto stane 5 jurjev letno me srat prime.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
"Navajen" sem cen 17 colskih gum, moram pa še pogledati koliko dražje pridejo 18 colske. Če ni veliko razlike potem morda celo vzamem. Sem pa šel gledat cene 20 colskih (ko mi je nekdo ponudil tako Insignio) in me kar zvilo. Prvi problem je da ni kaj dosti izbire, drugi pa da pride komplet cca 1600 eur. Saj mi ni problem pošetno plačati dobre gume, a to bi bilo pa res že preseravanje.