škoda superb

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Če si v Superbu izpostavljen brutalnim curkom mrzlega zraka, potem
A: imaš 4x večjo glavo od ostalih -> pojdi k zdravniku
B: ne znaš uporabljat Climatronica -> beri knjigico oz. pojdi na tečaj branja
C: nabijaš -> ti ni pomoči
D: je nekaj narobe -> vprašaj servis

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Tipka je 'AUTO' z dvema lučkama. Na centralnem displeju nariše večji in manjši ventilator. Tisti, kateremu odgovarjam že ve.

Tocno vem kaj mislis. Ampak potem je nekaj z klimo narobe - med "ta malim" in "ta velikim" je naceloma ena "lucka" razlike na sredinski tipki za uravnavat moc ventilatorja - kar je minimalna razlika.

Ce ti avtomatika ne ustreza preprosto - povecaj ali zmanjsaj moc?
smile-1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.918
1.680
113
Tega ni bilo treba početi še v nobenem avtu z avtomatsko klimo zadnjih 15 let. Pri odprtih vseh šobah je še vsako vozilo doseglo ravnovesje najkasneje v 30 minutah. Škoda ne, saj se ji pri zunanjih temperaturah nad 25 stopinj meša - stalno menjavanje zatišja in prekomernega hladu. Okvaro izključujem, saj so enako nezadovoljni še trije kolegi, ostali pa :enemu je vseeno, ena je ženska (ki vozi brez klime), eden pa je našel čarobno kombinacijo: levo +24, desno+21 (seveda ko je v avtu sam). Mislim pa da res noben od nas ni prebral navodil, zato prosim tukajšnje poweruserje za nasvet.

tony

Guru
23. jul 2007
9.854
1.609
113
Na VW se ne spoznam, pri kakšni drugi znamki pa se da s testerjem nastaviti tudi željen način delovanja avt. klimatske naprave:
a) klima poskuša čimprej doseči nastavljeno temperaturo, tudi če to pomeni ventilator na max. (mene to ne moti, nekatere pa)
b) klima poskuša doseči nastavljeno temperaturo, vendar hitrosti ventilatorja ne bo nabila na več kot Ž %

zmaga.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
). Mislim pa da res noben od nas ni prebral navodil, zato prosim tukajšnje poweruserje za nasvet.

skrajni čas da prebereš, ker meni klimatronik dela odlično
cheer.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne dopuščaš možnosti, da smo si različni in da posamezniku morda ne odgovarja to kar je tebi uber alles.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne dopuščaš možnosti, da smo si različni in da posamezniku morda ne odgovarja to kar je tebi uber alles.

kaj pa nisi razumel od napisanega? Jaz sem mu samo rekel da je skrajni čas da knjigo prebere ko je napisal da je ni?
confused-1.gif

in jaz nisem napisal da je škoda uber alles ampak da meni dela kaj je pa tu narobe?
bonk.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Če povzamem
Vaginko prešaltal iz BMW na Škodo. Je zelo zadovoljen
Ježek prešel iz Citroena na Škodo. Je zelo nezadovoljen
=> pomeni Citroen je boljš od BMW

drgač pa meni ena ljubših tem tu gor. Se zmeraj razveselim, ko opazim novo objavo
nahrung002.gif

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Tega ni bilo treba početi še v nobenem avtu z avtomatsko klimo zadnjih 15 let. Pri odprtih vseh šobah je še vsako vozilo doseglo ravnovesje najkasneje v 30 minutah. Škoda ne, saj se ji pri zunanjih temperaturah nad 25 stopinj meša - stalno menjavanje zatišja in prekomernega hladu. Okvaro izključujem, saj so enako nezadovoljni še trije kolegi, ostali pa :enemu je vseeno, ena je ženska (ki vozi brez klime), eden pa je našel čarobno kombinacijo: levo +24, desno+21 (seveda ko je v avtu sam). Mislim pa da res noben od nas ni prebral navodil, zato prosim tukajšnje poweruserje za nasvet.

Jaz mam tudi Superba pa ni teh problemov. Tako da...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.476
2.522
113
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ja, seveda.....ampak moja stopnja opreme stane 26.000 jurjev - za ta denar dobiš pri konkurenci praktično vse v ceni.

Pri Audiju dobiš za 26000€ samo karoserijo, brez gum, sedežev in vetrobranskega stekla
smile-1.gif
pri Mercedesu pa še karoserije ne...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
tudi jaz s climatronikom nimam nobenih tezav. Deluje odlicno. Avtomatska klima v (npr) Civicu se lahko skrije proti temu.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Skrajni čas je, da utihneš. Zakaj je potrebno delati budalo iz človeka v smislu preberi si navodila. Ni treba delati znanosti in imeti doktorat iz kvantne fizike, da ugotoviš kako deluje klimatska naprava pa čeprav se ta pojavlja v visoko tehnološki oznaki [cenzura] Climatronic. Ja, meni tudi v novem Passatu piha, kljub nastavljanju in prilagajanju. Še dobro, da ni moj avto. Nekdo je nekaj napisal, da mu ne paše in zdaj se najdete čistuni, da je Superb ulitmate vozilo, posledično je uporabnik debilen, ker ne prebere knjižice v kateri je napisano več ali manj splošno in je vse skupaj že razvidno iz slik na gumbih. A je tako težko sprejeti kritiko? VW je dal vozila za mase, avto ni idealen, ni pa slab.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
si ti en (vstavi kar želiš) če jebe njega naj si prebere knjigo ali pa gre na servis če je kaj narobe kaj ti tu ni jasno?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zakaj mora iti na servis, če mu ne sede delovanje klimatske naprave? Nikjer nisem zasledil, da slabo piha ali ne piha. Napisal je, da kljub nastavitvam, dobiva šuse v glavo in toplotne žepke.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.197
113
Ljudje se preveč poistovetijo z izdelkom, ki ga niti niso sami naredili, temveč so le pridobili lastništvo na njim
smirk-1.gif
.
Logično je, da braniš svoj izdelek, rezultat svojega dela, ne pa da se nekdo meče na zobe zaradi VW ali BMW ali ...

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Če se vam zdi normalno dobivati šuse v glavo, potem ne vem s kom je kaj narobe?
confused-1.gif

V vseh avtih klime pihajo, torej, če si obrneš šobo direktno v faco boš dobil tudi šus v glavo, drugače pa mi ni jasno kako lahko dobivate šuse hladnega zraka v glavo, če je šoba obrnjena drugam in temp. nastavljena na neko konstanto
confused-1.gif

Dejansko se človek vpraša s kakšnimi debili si deli svet.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nekako podobnim retardom kot si ti. Avto ima šobe, ki so nepremične. Si kdaj pomislil, da avtomatika usmerja zrak tudi v vetrobransko steklo ter prostor, kjer so noge?