Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Vedno bolj kot berem v vsaki temi tvoje pametovanje mislim da si ti smeh.
ti kar imej zadaj nove gume, spredaj pa zlizane . Sploh v poletni nevihti se bo to odlicno obneslo....pozimi ti pa rit odnasa zaradi spremebe tezisca avta(ponavadi ob zavirranju,kajne? Oziroma vsaj takrat je vecja verjetnost da ti jo odnese. Ko bos speljeval ti bo tezko rit odneslo vsaj pri fwd.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
No sej meni je po eni strani logično, da bi dal zadaj take s več profila - vsaj glede na izkušnje, ko me je ene 3x obrnilo.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
osebno imam raje "slabše" gume zadaj (če že moram izbirati), ker lažje uloviš rit kakor pa če ti avto čez nos pobegne....
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jaz dam kr vse 4 nove naenkrat, najbolj logično
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aja še eno pitanje, torej so vsi vulkanizerji bedaki ko pri vsakem slišim da reče "te malo slabše bomo pa dali nazaj, boljše da so zadaj, boljše pa gredo naprej". Torej imajo zgrešeno logiko, dejansko pa je kontra? Namreč jaz sem do danes tudi mislil da je tako, da morjo pri avtih ki imajo od spredaj pogon biti boljše gume od spredaj z več profila...
Citat:
To menjavanje gum iz zadnje na sprednjo os je....smeh ! Tisti vulkanizer, ki vam to "lapa" mu rečite samo; ADIJO!