Ovinka sta v osnovi samo 2. Levi in desni. Zna biti pa problematično zaporedje in gostota ponavljanja le-teh.Ce imas veliko ovinkov, jih znas po robovih zlizat.
He he, Hanzi je dobil odgovor v stilu postavljene trditve... saj veš, vprašanje radiu Ereven:Ufff, to pa je zdaj bil pameten dialog, eden komentar bolj pameten od drugega, saj ne moreš verjet kakšne modrosti vse slišiš... vidva bi lahko delala za kakšno Evropsko organizicijo za testiranje penvmatik?
Obstajajo še tisti ki jih ne zvozisOvinka sta v osnovi samo 2. Levi in desni. Zna biti pa problematično zaporedje in gostota ponavljanja le-teh.
Nope. To je bolj tvoja (ne)sposobnost obvladovanja enega izmed obeh ovinkov.Obstajajo še tisti ki jih ne zvozis
Sem že pisal za P1 Verde, najcenejše, najnižji hitrostni razred, nisem navdušen, v mokrem po eni sezoni ne primejo več dobro ni pa tako kritično da bi zaradi tega menjal. Če imajo GY EfficientGrip še dovolj profila jih pač zvozi do konca, nima smisla menjat.
Glede na dobro oceno na testu (205/55/16) sem se zagledal v Prime 3. Je guma ok po mokrem? Avto je V40 D2 in ima kar nekaj mestnih voženj. V homologaciji je napisanih ene 5 dimenzij, razred pa samo 88H, kar mi je zelo čudno, ker se večina gum v tej dimenziji začne šele pri 91H. Priporočate kaj drugega? 15k letno.