Bolj mišljeno kot joke.
Ja po videnem na avtomobilih in prebranem na forumu. Eni pišejo da do oh in sploh ker jih kot prvovgradnjo ima porš.
Ah da, se mi je zdelo ampak nisem bil povsem prepričan
Bolj mišljeno kot joke.
Ja po videnem na avtomobilih in prebranem na forumu. Eni pišejo da do oh in sploh ker jih kot prvovgradnjo ima porš.
Še jaz bi imel neko splošno vprašanje. Iščem touring gume za cca 25k na leto. Za passata 2012.
Trenutno imam gor 215/55/16, nek midrange goodyear, nujno rabim menjavo. Kaj vzeti? Je sploh smiselno gledati 215, ali naj glede na razliko v ceni vzamem kar 205, kar mi priporočajo kolegi. Je kakšna razlika v voznih lastnostih? Hvala za vsak nasvet
Jaz imam pa prvovgradnjo Conti SC5, pa so bolj slabe. Po 2 sezonah in dobrih 20k kilometrov so po robovih pobrane, postale so trde, stopničaste in posledično glasne. V bistvu čisto enako kot Conti SC 3, katere sem tudi imel na prejšnjem avtu.
Tako da me zanima kaj naj vzamem v tej dimenziji... Uniroyal, Semperit? Kakšne so izkušnje z Kumho v tem tem razredu, Semperit, Falkenstein, Nokian? Večina trgovcev sicer ponuja Conti, Michelin in Semperit, ostalo pa že moraš brskati... Za te vem da so bolj kot ne dobre... In še enkrat, Contija ne bi nikakor. Je pa to crossover...
Ne ni, na testu je imela porazen aquaplaning (pri 195 gumah je to res pomembno ), sicer pa zelo mehka guma, ki je komaj zdržala 30k km, ali pa je bil samo moj primerek tak. Sicer pa nisem nikjer napisal da je bila to dobra guma , takrat sem jo dobil za 50 EUR pa sem mogu probat.
Sedaj bi kupil eko varianto od Conti, GoodYear, Bridgestone ... za 20k km letno se ne obremenjujem z obrabo.
Kaj je pol za vzet? Za enkrat se odločam med hankook ventus prime 3 in bridgestone t001. Lastnosti po ovinkih nepomembne, ker je vožnja 98% avtocesta v eko načinu (beri redko čez 110),
Zdaj je bil gor michelin energy saver. Je fini, ker je po 5 letih še zmeraj viška profila in avto pije malo. Lastnosti na mokrem pa že od novega mejijo na nevarne.
Zdaj je bil gor michelin energy saver. Je fini, ker je po 5 letih še zmeraj viška profila in avto pije malo. Lastnosti na mokrem pa že od novega mejijo na nevarne.
Ima Hankook K125 ventus prime 3 zaščitni rob za zaščito platišča?
Jaz imam drugo dimenzijo 225/55/17 in sem bil lani presenečen nad dobro vožnjo....ksz...
Ima morda kdo izkušnje z gumo Kumho Ecsta PS71 v dimenziji 225/45/18 ali tam kje okoli?
...ksz...
Ima morda kdo izkušnje z gumo Kumho Ecsta PS71 v dimenziji 225/45/18 ali tam kje okoli?