Pašteta razburila muslimane

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
saj pravim
smiri zifce
smile-1.gif

te bo še kap
sicer pa je za ektremiste samo eno zdravilo
10.gif

lep dan še naprej
evil.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
dr. Nedžad Grabus ve vse!!! V svojih mladih letih je bil rekorder v hitrostnem tresenju antraksa v kuverte!
hysterical-1.gif

Na splošno se vse o Islamu in o dejanskem stanju na bližnjem vzhodu najbolje naučimo od bošnjakov.....
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jest sem te resno vprašal.

k jest nisem prepričan da vem kaj se dogaja pri sosedih, ne pa na bliskom istoku. pa za sosede mi vsak sosed pove zgodbo, pa soseda sama, pa sosed sam, pa otroc sami..sam je vsaka mal drgačna.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jest sem te resno vprašal.

k jest nisem prepričan da vem kaj se dogaja pri sosedih, ne pa na bliskom istoku. pa za sosede mi vsak sosed pove zgodbo, pa soseda sama, pa sosed sam, pa otroc sami..sam je vsaka mal drgačna.

Oče je Iračan
rolleyes-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:

Mislim, da morajo muslimani še marsikaj narediti, da bodo povrnili to z ustreznimi obrestmi.

Model kaksne pises, a nismo baje v civiliziranem svetu in ali se nismo baje naucili da to kar je bilo da se tega danes naj nebi vec izvajalo!?!?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Mislim, da si malo narobe razumel, kaj nas (vsaj mene) točno moti pri tej zgodbi.

Na eni strani imaš Evropo, ki teži k napredku in ločevanju države in religije (ja, mislim, da je to dvoje zelo povezano). Na drugi strani pa imaš neke kvazi certifikate, ki ne temeljijo na kakršnemkoli higienskem ali bolj splošno - racionalnemu argumentu.

Da bi zadovoljili želje muslimanov, se torej proizvajalci hrane odločajo za halal. Apriori skregano z logiko, da se mora večina podrejat manjšini v Evropi. Ampak ker je ne-muslimanom večinoma vseeno, ali je hrana halal ali ne (itak jedo svinjino... v Evropi pač poznamo hladilnike in ni potreb po takih neracionalnih zadržkih) - je sedaj pač vsa hrana halal.

In prišli smo do tega, da če bi nek bright želel uživati piščančje meso, ki NI HALAL, tega enostavno ne more. Hitro množeča se manjšina je uspešno uvozila in ne le to - praktično dosegla monopol - s svojimi RELIGIOZNIMI normami.

Zato ja, kot je Ateist malce provokativno napisal v prvem sporočilu - naravnost uživam, ko gledam, da se malce brzda muslimanske ambicije po uvozu njihove kulture v Evropo... pa naj bo to na kakršenkoli način.

V Evropi po mojem mnenju ne bi smelo biti prostora za ljudi, ki želijo, da njihova življenja vodi religija. Strpnost se konča točno tam, ko mi nekdo začne vsiljevat svoje norme, kulturo in religijo. Pa naj to še tako lepo zavije v celofan in mi servira pod pretvezo "enakopravnosti" ali "solidarnosti". Bullshit. Do 2020 bo v Evropi 20% prebivalstva muslimanskega. Remember Kosovo??!

Se ena tema polna konkretnih neumnosti, v kateri aktivno sodelujejo tudi moderatorji
stupid-1.gif
Ker po kolicini izrecenih nebuloz izstopas krajsi komentar....

1. O locevanju drzave in religije se upas filozofirati iz RS? Khm...
2. Halal certifikat je bil izdan na zeljo proizvajalca, pa se to samo za 1 pogon. Zacetek svetovne dominacije!
3. Halal certifikat ni samo potrdilo da je izdelek brez svinjine in je se kako dobrodosel za mesne izdelke, se posebaj pasetete in podobne zvarke.
4. Ce si bo nek bright zazelel piscancjo pasteto brez halala si lahko izbere katerkoli omenjenega proizvajalca (poleg vseh drugih) razen tiste iz tocno dolocenega pogona. Ce pa zaradi kateregakoli razloga zeli halal pasteto potem bo hitro ugotovil da omenjena pasteta sploh ni v uradni prodaji znotraj EU. Btw, lokalni pogon slovenske tovarne zagotovalja MONOPOL na trziscu?
stupid-1.gif

5. Muslimani vsiljujejo svojo kulturo tako da so katolikom (na njihovo zeljo) omogocili prodajo sumljive robe muslimanom po celem svetu?!
6. Oce kosovske neodvisnosti je bil KATOLIK

Glede na tekst originalne zgodbe je vse skupaj verjetno konkretno neumnost ampak to ni razlog da v vse skupaj nebi vmesali Al Kaido, svetovno dominacijo, itd...
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
@easy gre se za to da danes pašteta.....ju3 feređa......pojutrišnem bo pa že đihad......glej mal po evropi kjer so "napredni" pa so pustil muslimane mal z vajeti!

Lih včeraj je blo po poročilih mlada "francozinja" toži kopališče ker ji ni dovolilo kopanja v tradičionalnih oblačilih....beri v dimijah majci in ruti
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
A ti se enkrat napisem? Narisem? Na zeljo proizvajalca (katolikov?) je bil izdan certifikat prodajo pastete izven EU ozriroma v "muslimanskih drzavah". Agresiven zacetek svetovne dominacije?!
crazy1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In? Zakaj potem džumbus zaradi NEDOKAZANE svinjine v pašteti?

No, saj je Jernej vse povedal. Leto 1300 pa še nekaj.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
se dobro, da ste musliji ena garda neizobrazenih divjakov, polno sekt, ki se se med sabo komaj prebavljate. samo to nas se varuje pred uspavanim zahodom.

zmaga.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.