Pašteta razburila muslimane

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.422
5.660
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
1. bodimo strpni

To pr muslimanih ne gre.....ker jim religija omogoča širjenje z ognjem in mečem! Vem podobno je blo z RKC v srednjem veku....sam RKC NI VEČ v srednjem veku muslimani so pa še zmer!

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Ker je tebi osebno že kateri musliman kaj hudega storil ker mu je vera to dopuščala. Vrjetno jih tudi poznaš kopico takih, ki so stradali pod objestnostjo muslimanov.
ETA dela iste stvari, ker so okupirani...pa vera gor ali dol. RKC se je modernizirala, islam se pa ni spremenil. Kdo smo mi, da lahko obsojamo neko kulturo, ker se noče prilagodit naši.

Kamele0N

23. jul 2008
42.422
5.660
113
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
. Kdo smo mi, da lahko obsojamo neko kulturo, ker se noče prilagodit naši.

Kdo so oni da pridejo v evropu pa se ne asimilirajo? Poglej francijo......feredže v šolah....ja valda! Ka bomo mel odmore 5x na dan med poukom da bojo uni kleklal pa molil?

Kamele0N

23. jul 2008
42.422
5.660
113
Definitivno......sam se je naučila iz napak. Muslimani ( ok pustmo une iz bosne k majo kle še najmn zravn) so pa še zmer tm k so.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
če smo že pri veri se RKC samo v evropi dela, kot da se je prilagodila ( pa še to ne povsod ), ker izgublja člane cerkve. v ostalem nerazvitem svetu pa tera svoje fore dalje
v bistvu bi oboji radi enako,s to razliko, da je folk v musli deželah veliko bolj reven, manj izobražen in brezposeln zato pa imajo razni radikalci tako velik vpliv na posameznike

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Daj no...Ko pa so zahodnjaki kam prišli "POVABLJENI" so se pa zelo asimilirali.....a ne! Posebej pa Francozi .
stupid-1.gif

Prosim, a poznaš kaka dejstva iz francoskih šol, da si lahko prepričan da je feređa moteča za ostale učence...moteča je zaradi tega ker francoze družba uči da je islamska vera zla in nasilna. Zakaj ne težijo Sikhom pa harekrišnam pa tibetancem za njihove cote. Ali židom za njihove? Poudarjam....Indijci in tibetanci niso pod agresijo zahoda in nimajo razloga, da bi bili agresivni. Arabci ga imajo....posebej pa palestinci!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.157
113
v eni klavnici so klali goveda za arabce, je prisel nek mudzahedin nadzirat, in tisti ki niso padli proti meki, so bili za slovence, ostalo pa so odpeljali dol. Butli.

jim pa seveda niso povedali, da so narobe strani neba zacahnili na podu;)
evil.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v eni klavnici so klali goveda za arabce, je prisel nek mudzahedin nadzirat, in tisti ki niso padli proti meki, so bili za slovence, ostalo pa so odpeljali dol. Butli.

jim pa seveda niso povedali, da so narobe strani neba zacahnili na podu;)
evil.gif

Holly beef.....kaj ti ni jasno
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ni svinjine notri!

Očitno je prejšnjo analizo naročilo kakšno konkurenčno nemško podjetje.
10.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jejte svinjino, ker je to zdravo!!!

Statistično je dokazano, da pomanjkanje svinjine v prehrani povečuje samomorilska nagnjenja!

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Mene pa marsikoga je tud razburu nedavni teroristični napad...

Mene pa marsikoga razburja okupacija Iraka. In vmešavanje z vsemi sredstvi, tudi grozljivejšimi kot avtomobil bomba, v vsako kulturo in kraj kjer je kapitalistični interes, pa zaradi tega ne sovražim američanov in angležev in jih definitivno nebi imel želje metat iz države zato, ker se derejo med in po tekmi nogometa.....

Če imaš slabe izkušnje tudi sam, ali so ti muslimani naredili kaj hudega, te razumem. Če pa te razburja njihov način boja za svojo stvar ker ga ne razumeš...potem si pač butl.

Nazadnje urejeno:

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
še v skupni državi sem jedel pašteto Čoka iz tovarne Čoka v Čoki.

Zanimivo pri tej pašteti je, da njeno ime izhaja iz latinskega imena Čoka, kar pomeni Čoka.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ravno zaradi takih kot si ti gre vse v maloro.

Dajmo naredit test: sprehodi se pijan po Riadu, po možnosti s spremljevalko z globokim dekoltejem. Za alkohol ti častim jaz.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Po Riadu ni tak problem.

Meka ali Medina pa je nekaj drugega. V Vatikanu tudi ne vidiš veliko kebapđinic a ne?

Pa daj malo opredeli kakšen sem jaz, in kako gre zaradi mene karkoli v maloro?

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Saj lepo in prav da smo strpni in poskušamo ugoditi ljudem drugih kultur. Ampak pardon oni so se sem preselili in bi se morali v veliki večini prilagajat nam in ne obratno kot se sedaj rado dogaja. Zavestno ali ne gredo na metodo "če ne gre z mečem in ognjem pa gre z ženskimi maternicami".

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.