Pašteta razburila muslimane

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tukaj jih je eden ali malo več in ti ne mečejo molotovk, zažigajo zastav in avtomobilov ter razbijajo izložb. Prav tako ob protestiranju ne streljajo tja v tri krasne s kako brzostrelko.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ej vedno me je zanimalo easy, kako prenasas vonj prepotenih, presvicanih nog v vasih "molilnicah", ponavadi direkt iz gradbisca....
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
se dobro, da ste musliji ena garda neizobrazenih divjakov, polno sekt, ki se se med sabo komaj prebavljate. samo to nas se varuje pred uspavanim zahodom.

zmaga.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Tukaj jih je eden ali malo več in ti ne mečejo molotovk, zažigajo zastav in avtomobilov ter razbijajo izložb. Prav tako ob protestiranju ne streljajo tja v tri krasne s kako brzostrelko.

To niso "eden ali malo vec" ampak konkretna skupnost ,ki je med drugim na oblast pripeljalal G. Busha. Kdo poziga muslimane/dzamije po EU? Napada centre? Vesoljci?

Tudi ce spregledamo svinjarije v Iraku, Afganistanu, itd, ... Tam vsako noc zgori nekaj civilov, ce pa nekdo nosi transparent po EU je pa cela hebena tragedija.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:

Mislim, da morajo muslimani še marsikaj narediti, da bodo povrnili to z ustreznimi obrestmi.
Model kaksne pises, a nismo baje v civiliziranem svetu in ali se nismo baje naucili da to kar je bilo da se tega danes naj nebi vec izvajalo!?!?
Pišem, da je to, kar muslimani delajo danes sitnica proti tistemu, kar so evropejci delali po svetu v preteklih stoletjih. So se mogoče Angleži v kaki koliniji prilagodili lokalnim navadam in asimilirali? So jedli denimo žuželke kot lokalni prebivalci? In ne dvomim, da bi Angleži še danes vlekli podobne kolonialne poteze, če bi krona imela od tega korist. Ampak kolonije danes več ne prinašajo denarja. Polovica sveta je za....na z mejami in podobno, ker so državne meje kolonialne meje in ne nacionalne. Cela Afrika tako skupaj stoji, zato pa tam še ni miru. O Američanih pa niti ne bi. Kdaj ta država ni bila v vojni v zadnjih 50-ih letih?
Muslimani so prišli v zadnjih desetletjih v naše kraje, ker smo sami hoteli. Neki obrtniki mi delajo nekaj pri hiši in denimo eden je Poljak. Dobro ni ravno musliman, ampak zakaj je tu? Ker smo mi hoteli. Hočemo, da nam nekdo naredi ceneje, da lahko več imamo. Slovenci za tak denar očitno niso hoteli tega delati ali pa smo bili prebutasti za tako delo.
Zakaj je toliko Turkov v Nemčiji? Ker so Nemci imeli od tega korist. Sicer jih ne bi bilo! In niso se povsem prilagodili, tako kot se niso Nizozemci v Južni Afriki, ali denimo Slovenci v Argentini ali Clevelandu. Zakaj pa še imajo neka praznovanja v narodnih nošah in govorijo med sabo Slovensko?

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ti ateist pa nisi ravno brihten, kaj?

Jaz tule vidim samo en kup slovenceljnov, ki vidijo v katoliški halal pašteti svetovno muslimansko zaroto

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Se ti se mi smiliš kaj ne smeš jest svinje ?
Ste pa prhlajeni musliči ,da vas lahko tko vodi nekdo ,ki sploh ne obstaja.
Tako kot je napisal jernej mentalno ste razviti za 14.stol
Sedaj me pa kamenjajte !!!

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
O mentalni razvitosti raje nebi, jo ti ves čas dokazuješ

Sem ravno toliko musliman kot katolik ali pa kaj tretjega, now figure it out

In če uporabim tvojo logiko, si v 14. stoletju sam, torej si musli

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Naah... to delajo tvoji kolegi... Saj ves, tip folka ki kamenja zenske, zapira ljudi v taborišča, pobija folk, ker so druge vere...

Oh. Wait.

Kdo je ze s tem zacel?
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.