Pašteta razburila muslimane

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.670
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Ampak, dejansko tu ne gre za "maram/ne maram muslice".
Tu je posel. Če je kosher je lahko drazje in se lahko prodaja, ups, ne muslimanom, kosher je za žide:)
In za to gre.
Enako kot klanje govedi z enim udarcem, obrnjeno proti Meki. (niso imeli narobe označeno, ker je imel preglednik mapo sabo in je sam preveril kje je Meka). Če hočeš prodajati, potem se drži pravil.
In samo za to gre. Pa vsak ima svoja pravila. V EU so morale (hvalal bogu so spremenili standard) kumare biti ravne. In sedaj so to budale Evropske (mimogrede vsi katoliki:), ker so se to spomnili. Pa cisto brez vezje ali so ravne, ali ukrivljene

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
V Sloveniji so, in ker je slovenska ustava bazirana na zahodni "demokraciji" imajo pravico da gojijo svojo vero. Ne mi sponašat čefurjev / kriminalcev ker po kulturi kakšni hribovci z okolice Maribora ali Ljubljane ne zaostajajo. Veliko več jih je, ki so čisto lepo asimilirani ampak še vedno gojijo svojo vero in običaje, ker spoštujejo svoj izvor in kulturo. Ti muslimani ki jih jaz poznam, so veliko bolj strpni in mirni kot nekatera Ljubljanska buržoazija. Kolikor jaz vem, v Sloveniji še ni bilo napada v imenu Alaha, pa tudi nekih izgredov ali protestov (razen Ðamije, do katere mislim da imajo pravico) ni bilo.
To, da pa jih ima dosti slovenskih deklet raje kot slovence....pa mislim, da ni problem v njih.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
To, da pa jih ima dosti slovenskih deklet raje kot slovence....pa mislim, da ni problem v njih.
evil.gif

To kar bi vi2 z softijem rada kle prcala je krneky...ker gre čist za druge stvari kle! Mam kolega čefurja pa ma same slovenke.....sam sem slovenec pa ma same srbijanke.....mal se hočš kle vn metat a vbistvu gre bl za to da si vedno vzameš "kontrapol"....veš kaj hočem povedat
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Veliko več je tega "kontrapola" v smislu on IÆ ona IČ.....položi roko na srce.
grin1.gif

Imaš pa prav, da so moji posti malo off, ampak nisem jaz začel. Forum pa je za to, da se krešejo različna mnenja.

Kamele0N

23. jul 2008
42.421
5.657
113
smile-1.gif

Važn da se izkušnje naberejo za pol kasnej k je zares....da jovo ve kako težko je z janezko......pa da miha ve kako zajebane so čefurke
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Bo že držalo....če pa že ostaneta Jovo pa Janezka in Miha pa Mersiha skupi 4ever....pa mislim, da veliko vlogo igra IQ. Mislim, da če se srečata 2, ki sta na isto visoki valovni, nacionalnost, rasa in ostale razlike več ne igrajo neke vloge.
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.421
5.657
113
mislš tko da Miha tolk prosperira z IQjem da se Merisha kr vanga zaljubi?
grin1.gif

hec hec....etak drugač

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Da se vrnemo na topic

Če se nekdo hoče prehranjevat samo z jabolkami, ki so dozorele ob jugovzhodnem vetru in če se je dobavitelj zavezal, da bo točno taka jabolka dobavljal, se je pogodbe dolžan držat.
Če kupiš konzervo tun in v njej najdeš zraven že dagnje.....kršijo vse živo. Kaj če si slučajno alergičen na školjke. To bi bla pa cela štala, da bi nič hudega sluteči slovenec poginil zaradi take....neškodljive....napake "tvornice iz splita".
Če je muslimanom prepovedano jesti svinjino, in nekdo jamči, da v izdelku svinjine ni....je ne sme bit....ever!
10.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če je bilo na pašteti odtisnjeno, da je užitno tut za muslimane pol so kršili tisti certifikat, ker pa je bilo vse skup v nemčiji in na piksni ni bilo natisnjeno prijazno muslimanom pol pa niso kršili prav nič!

p.s. ne vem ali imajo na piskanh natisnjeno, da imajo cestifikat, to sem samo predvideval
evil.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Naj bi ga imeli...drugače ne vidim razloga za vso to kolobocijo.

Kakor jaz vem, morajo itak na vseh živilskih izdelkih biti deklaracije, na katerih so napisane vse sestavine. Če na deklaraciji ni napisan delež svinjskega mesa v % in je svinjina najdena v izdelku itak že v osnovi kršijo zakon...al kaj
confused-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.544
5.093
113
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:Če na deklaraciji ni napisan delež svinjskega mesa v % in je svinjina najdena v izdelku itak že v osnovi kršijo zakon...al kaj
confused-1.gif
Mislim, da danes kršijo. Konec koncev je sestavine potrebno pisati tudi zato, da se lahko ljudje, ki so na določeno hrano alergični, prav odločijo.
OFF: muslimani so v tej zgodbi postranska tema, ampak na alterju je postala glavna. Zadnjič sem razmišljal, kdo hudiča je po svetu naredil največ gorja. Po mojem skromnem mnenju so bili to Angleži in potem ostale kolonialne sile. Kje vse so bile njihove kolonije? Ali je to potekalo tako, da so pristali z jadrnico, podelili bombončke in rekli sedaj pa pripadate britanski kroni in ljudje tam so rekli: res lepo od vas. Dajte no... To je moralo biti klanje in nasilje, da so Hitler in ostali junaki 20-ega stoletja amaterji.
Mislim, da morajo muslimani še marsikaj narediti, da bodo povrnili to z ustreznimi obrestmi.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
......
OFF: muslimani so v tej zgodbi postranska tema, ampak na alterju je postala glavna. Zadnjič sem razmišljal, kdo hudiča je po svetu naredil največ gorja. Po mojem skromnem mnenju so bili to Angleži in potem ostale kolonialne sile. Kje vse so bile njihove kolonije? Ali je to potekalo tako, da so pristali z jadrnico, podelili bombončke in rekli sedaj pa pripadate britanski kroni in ljudje tam so rekli: res lepo od vas. Dajte no... To je moralo biti klanje in nasilje, da so Hitler in ostali junaki 20-ega stoletja amaterji.
Mislim, da morajo muslimani še marsikaj narediti, da bodo povrnili to z ustreznimi obrestmi.
stupid-1.gif

ker je v EU toliko bedakov , ki podpira kretene, ki se mečejo v luft
stupid-1.gif
je tam doli stanje kot je
nasilje samo sproducira nasilje
10.gif

in če misliš, da morajo obubožani kameltrajbarji delati enako kot so delali konkvistadorji si na njihovem nivoju in ne spadaš v zahodni svet
in če boš ti kdaj nasankal zaradi kakšnega wanabi mučenika, se spomi, da so to samo obresti....
stupid-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
točno
tu se šolajo
tu dobivajo denar
iz Eu gre v banana države finančna pomoč in pristane pri warlordih
in vedno je vse polno maloumnežev, ki protestirajo, če katera zahodna agencija slučajo vrže v luft kakšno skrivališče skrajnežev
ko pa ekstremisti delajo p.zdarije pa so tiho in jih ne obsojajo ( saj se borijo sa svoj prav z metodami, ki so jim pač na voljo )
bonk.gif

ampak pašteta vseeno ne sme vsebovati svinjine oz delov svinje, če to ni nakracano na embalaži

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
In to veš ker.......si tajni agent SOVE in sodeluješ z Mosadom pri pridobivanju podatkov otem kam gre denar iz neznanih evropskih virov. In ti tudi veš kakšno je razmerje med terorističnimi napadi in metanjem domnevnih skrajnežev v luft...vrjetno zaradi tega, ker gledaš 24ur in BBC. Kaj Imajo Američani tam za delat?? A oni imajo pravico metat kogarkoli v luft in potem trditi, da je so bili skrajneži. Se pravi imajo izgovor za vsak masaker, ki ga naredijo in tebi in tebi podobnim je to sprejemljivo. Pa vrjemi da poročajo o vseh luftanjih lukenj, ja!

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Imam razlog, da podpiram "kameltrajbarje" ! Poznam zgodbo z druge plati in njihovo mentaliteto. Ti pa stvar gledaš samo iz zahodnega stališča in sovražiš komplet kulturo brez kakršnihkoli osebnih razlogov.

Ne sklepaj po sebi, kako jaz reagiram pri "zares" situacijah...napumpanc omejeni!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.