[quoteAmpak za razliko od tebe, zato da se bom jaz počutil zadovoljnega (ja, to je bila moja dobra odločitev) ne posiljujem zraven še vse znance in neznance po netu s svoji zetorsko kanto. Katera sicer ni nemška .
]
[/QUOTE]
A jaz koga posiljujem z Kio? Ti pa reality sta se zapodila vame, češ, pha, kia je kia, ne avto. Jaz pa sem vama dokazal nasprotno. Kia je avto in to najboljši ZA TA DENAR golf pa je samo golf, roba, ki niti slučajno ni vredna tega denarja. In če si ti zadovoljen s tem, ker si robo preplačal, sem tudi jaz. Izvoli. Saj lahko daš tergovcu še kaj tringelta, da se boš potem dobro počutu in lahko hvalu, kolk si za oskubljenega golfa dal, pa kolk boš pol za njega dobil, ko se bo pokvaru ali razbil. Čist tvoj problem, jaz pač za razliko od vaju nisem tak tepec, da bom na račun kvazi značke denar stran metal.
Ti, še posebej pa kljukec realyti, se pač ne moreta sprijaznit z dejstvi. Kolk greva stavit, da boš tudi potem, ko boš, če boš kdaj probal, ali od znotraj videl pro-ceda, vseeno pljuval po pro-cedu? Taki pač ste vsi vozniki gestapovskih avtov. Češ nemc je nemc. Zatlač si ga nekam. Jaz sem tud lahko nemc za dober denar.
Veš dečko, ko primerjamo golfa in pro-ceda je nekako tako kot, če primerjamo stanovanje. Eno mizerno stanovanje v centru Ljubljane (primerjalno golf) bo stalo več kot lepa razkošna hiša (primerjalno pro-ceed) nekje v zakotnem podeželju. Ampak ta hiša na podeželju ne stane manj zato, ker bi bla slabša od tiste luknje sredi Ljubljane. Ta hiša stane manj zato, ker nima krajevnega kvazi imiđa, ki dviguje ceno hiši. Ampak kdor bo kupil hišo na tem zakotnem podeželju, bo imel boljše in kvalitetnejše stanovanje od tistega, ki bo sredi Ljubljane živel v dražjem in slabšem stanovanju. Viš tako je to.
In če si ti zadovoljen zato, ker živiš sredi Ljubljane v neki dragi in preplačani luknji samo zato, ker je to Ljubljana, je to tvoja stvar in tvoja pravica. Jaz pač raje dam nekaj na kvaliteto, udobje ter cenovno resno stanovanje.
Citat:
Pa še tole: sam takoj z veseljem naštejem vse slabosti moje kante. Vse kar smo pa tukaj brali od tebe o Kii je pa super duper, brez napake, blablabla, bruhbruhbruh, itd... Pa ne me hebat. Oprosti, ampak ga NI avta, kateri ne bi imel (vsaj ene) slabosti. In kot rečeno zgoraj. Takoj ko bom imel čas, bom šel na testno vožnjo, pa ti bom vse napisal. Tako kar bo dobrega, kot tudi slabega. Do takrat pa ne mislim komentirat kakšen je ta avto.
Zakaj pa potem že naprej kozlaš po kii, pa je še videl nisi niti probal? In ja, jaz hvalim Pro- ceda ker primerjam avte med sabo. Cena - roba za to ceno. Ti, pa reality pa pljuvata po Pro- cedu že kar bv naprej pa jo še vidla niti probala nista. Že kar v naprej vesta da ta avto ni in ne bo nič vreden čez 2 leti. To sta prava jasnovidca.
In jasno, ti lahko govoriš o slabosti tvoje preplačane kante, ker jih je dost. Pro ced zame glede na odšteti denar nima slabosti, razen tistre ki sem jo omenil. Nima 5 vrat. Ostalo je vredno denarja. Ampak mladina ma raje 3 vratne avte zato sem mu ga tudi kupil.
Citat:
Sedaj pa hitro naprej drk, drk na Kio in super duper 7 letno garancijo.
In kaj je s 7 letno garancijo narobe? A bi blo bolš, če bi jo mela samo 2 ali pa samo 1 leto? Pa če bii bla dražja, in oskubljena, bi bla tud boljša pol?