Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
TDIje zamenjujeo CR dizli. Kdo pa je ze zacel s CR dizli?

CR dizli naj bi bli malo bolj poceni in enostavni za izdelavo
confused-1.gif

s CRji so pa zaceli tisti, ki jim se sedaj najbolj crkujejo
grims-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
CR je tudi bolj požrešen kot PD.
Ne vem, no. Imel sem 2.0 TDI, PD sistem in sem bil z motorjem precej zadovoljen. Sedaj imam common rail v BMW pa sem prav tako povsem zadovoljen z motorjem. Mogoče še bolj, saj imam občutek, da se raje zavrti v višje obrate kot TDI.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Pa kaj je z vami? Da se vam da ukvarjat s tem kaj je boljše? Ja piz.da za vsakega svoje ne?! Pač za deca je Kia najboljše razmerje med ceno in kvaliteto oz. največ muzke za svoj denar...Kaj je s tem narobe???! Vi pa kle lapate o BMW1 pa ne vem še o čem....
Bedni ste!
Stardec me pa čudi, da se mu da s takimi mladiči ukvarjat, mladiči, ki so jim pomembni samo avto...itak, saj še doma živijo(te) in drugih stroškov kot avto ne poznate(jo)!
Ajm outa here...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Kaj boš? Persen, Helex ali Apaurin? Ti dam še enega in ga nesi Stardecu. Mogoče potem ne bo videl letečih slonov oziroma Ceedov v luksuznem razredu.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ha, kot prvo, antidepresivov ne jemljem in jih ne potrebujem. Jih pa očitno ti, če mi jih že ponjujaš...rajši si ohrani zalogo
Kot drugo; kdaj je Stardec rekel, da je Ceed v luksuznem razredu?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No moj primer. Pred novim nakupom sem vozil Kio Sephio 1.8, ko je prišel ven ceed sem bil 99%, da bom kupil karavansko izvedenko.

Ampak, ko je prišel čas za nakup sem šel do kmaga za testno vožnjo. So zapisal, bojo poklical za termin, kao ni avtov ternutno notr. Čakam en teden, nič. Grem še enkrat tja, zopet ista zgodba. Se pozanimam če je kak popust na keš, ni nič... Odnos prodajalcev do kupca totalno v PIZ..

Nato sem čisto slučajno zalutal do ah moste opla, ter v zelo kratkem času naročil Astro. Da ne omenim prijaznosti in strokovnosti pri prodaji, ki je glede na kio svetlobna leta boljša. Da ne omenim, da je kvaliteta plastike in materialov v astri precej boljša kot pri kii, dobil pa sem tudi za tak denar kot je kia precej več opreme.

Očitno mi ceed ni bil namenjen, ampak glede na izkušnjhe, je takih primerov kar nekaj.

Upam, da nisi vzel 1.9 CDTi različice... izredni servisi ti bodo postali nekaj samoumevnega, nekaj česar pri Sephiji nisi poznal,..

Nazadnje urejeno: