Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Uporabnik stardec pravi:
Povej kaj je pri golfu kvalitenejše in boljše od pro-ceda. A je tud golf luksuzni avto?

--------------------------------------------------------------------------------

materiali, zadnja prema,....
Hmmmm, le zakaj potem golf ne ponudi 7 let garancije če ima materiale boljše?
A prva prema je pa na pro- cedu boljša?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
zato ker ne rabi kupcev lovit in prosit da ga kupijo.
Kia pa mora ponudit 15 let garancije in dumping ceno, da jo sploh kdo povoha.
Sem ravno zjutraj v cajtngu našel konkurenco, ki tvoj sekret povozi na celi črti. Bravo 1.6 dizl, za 15.500€

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
zato ker ne rabi kupcev lovit in prosit da ga kupijo.
Kakopak, golf se brani kupcev. Jih kar odganja. In ker jih hoče odgnat sploh noče ponuditi 7 let garancije. Strategija wolksvagna je čim manj avtov prodat knede? No saj jim uspeva. Že odpuščajo delavce.
Citat:
Kia pa mora ponudit 15 let garancije in dumping ceno, da jo sploh kdo povoha.
A misliš? Zakaj pa je potem na šestem mestu po največ prodanih vozil? Pro- ceed je po številu prodanih vozil prehitel "čuvenega" golfa, megana, astro itd...zgleda da eni veeno malo povohajo te avte.
Citat:
Sem ravno zjutraj v cajtngu našel konkurenco, ki tvoj sekret povozi na celi črti. Bravo 1.6 dizl, za 15.500€
No daj napopaj, da vidmo kaj to čudo ponuja, kolk ma garancije in kako se je odrezal na kreš testu.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
golfu ni treba ponudit pol stoletja garancije, ker bi se prodajal odlično tudi z pol letno garancijo kapiš?

6. mesto? super! vprašanje kero mesto bi zasedel, če bi imel 2 leti garancije in 3-5k€ viško ceno, da bi bil cenovno v rangu konkurence

poišči si sam, saj znaš. bi pa bil birmanc s tem sigurno večji frajer. Ulovil bi kako pupo več, ker na kie ravno ne palijo, pa še na koncu parkinga ga nebi rabil skrivat
grims-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Nekdo je napisal da ima Golf prodanih "25 mil vozil" Ja ima ampak večina z serijo 1 in 2 katera pa nista imela skoraj konkurence
sploh pa z diesel motorji so bli Cari
17758-icon_confused.gif

Golf FANI: Teh cajtov že dolgo ni več in tega se je treba zavedat k konkurenca je preHuda (pa nimam nič proti golfu)

Ne bom trdil v konkretnem primeru primerjave z Kio ampak danes se proizvajalci borijo kot levi za vsakega kupca!
Včasih "noname" avti Kia,Hyundai,Daewoo(Chervolet), itd so odtrgale pošten kos pogače evropskim proizvajalcem in še ga bojo trgal
Sm pa osebnega mnenja da ta 7 letna garancija bl vabi kupce na servise kot pa kj druzga, je pa res da jo sede met.
No kokr je Stardec reku, zihr je kvalitetn avto da se upajo ponudit tako garancijo
zmaga.gif

P.S.Pa prosm brez vroče krvi
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
golfu ni treba ponudit pol stoletja garancije, ker bi se prodajal odlično tudi z pol letno garancijo kapiš?
Ne, ne razumem. Bodi prijazen pa mi razloži, zakaj golf ne ponudi 7 let garancije, če praviš da je kvalitetnejši od Pro-ceda! A misliš, da bi potem golfu padla prodaja in imiđ, če bi več let garantiral?
Citat:
bi pa bil birmanc s tem sigurno večji frajer. Ulovil bi kako pupo več, ker na kie ravno ne palijo, pa še na koncu parkinga ga nebi rabil skrivat
A pol praviš, da se pupe na golfe lepijo?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
nevem ki si srečal tukaj kakega golf fana. edini ki vlači tu golfa po zobeh je oæa.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A boš napopal kak link tega tvojga Bravota, ki ponuja več od kie, boljšo varnost in garancijo?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Še en avto k me je fasciniru za 16t € je biu nov Focus z 115km dieselom z full opremo pa še zelo všečn mi je

zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
bi pa bil birmanc s tem sigurno večji frajer. Ulovil bi kako pupo več, ker na kie ravno ne palijo, pa še na koncu parkinga ga nebi rabil skrivat
A pol praviš, da se pupe na golfe lepijo?

[/QUOTE]

pred našim faxem vsak dan stoji en beli pro_ceed.... noben avto ni deležen toliko pozornosti kot kijica (zdaj ali zato ker je šrot ali dobra nevem
grin1.gif
)

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A boš napopal kak link tega tvojga Bravota, ki ponuja več od kie, boljšo varnost in garancijo?

kupuješ avto, ali varnost in garancijo? Pol kupi rajši unimoga. deutche kvalitet, pa še vsakega zgaziš usput brez da čutiš. še zdaj se ne moreš odločit kaj bi pravzaprav rad povedal.
če pa ti je zmanjkalo argumentov za primerjavo, pa lahko jaz začnem z brezveznimi primerjavami: najdi mi takega korejca ki ima 2.0 motor, ksenon, pdc, rwd, navigacijo,...

išči si sam, rampo pokni na avtomatiko. Če maš cajt spemat celi dan, si lahko še bravota poiščeš.

nova, tukaj komuniciramo na ravni stardeca, zato te te prosim da ne sekaj preveč globokih misli
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kupuješ avto, ali varnost in garancijo?
Vse našteto plus oprema. Samo ti nekako ne najdeš boljšerga avta za isti denar kod proo-ced. Kako pa to da ne najdeš? Jaz sem link pro-ceda napopal in trdim, da je to največ kar dobiš za ta denarje. Ti trdiš nasprotno, ampak dokazat pa nekako ne moreš. Samo otresaš, pa lapaš in lapaš.Kako pa to, ti je zmanjkalo šmira?
Dej nalimaj link enga avta, ki nudi vse, ali še več od naštetega za isti denar. Le napopaj le, saj praviš da jih je polno. Kje so zdaj? A jih je muca popapala?
Citat:
še zdaj se ne moreš odločit kaj bi pravzaprav rad povedal.
Jaz sem se odločil in tudi napisal, samo ti ne kapiraš. Pravzaprav neveš, kako bi se iz dreka v katerga si zagazu, zvleku.
Citat:
najdi mi takega korejca ki ima 2.0 motor, ksenon, pdc, rwd, navigacijo,...
Verjetno bi se najdu, ampak to je v tej debati nepomembno. V tej debati debatiramo in to že dolgo, če nisi opazil, kater avto, razreda golf, je bojda po tvojih trditvah boljši in nudi več od pro-ceda ob predpostavki, da ne plačamo več kot 16.300€. Bo zdaj šlo?
Ajde, na dan z besedo in linki z vsemi podatki tvoje konkurence.
Citat:
išči si sam, rampo pokni na avtomatiko. Če maš cajt spemat celi dan, si lahko še bravota poiščeš.
A se ti ne zdi da precej kakaš? Jaz ne najdem boljšega avta razreda golf za ta denar. To že ves čas trdim. Ti pa trdiš da so, zato jih najdi in napopaj link. Pa hitro, da grem pol rampo namazat.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pred našim faxem vsak dan stoji en beli pro_ceed.... noben avto ni deležen toliko pozornosti kot kijica (zdaj ali zato ker je šrot ali dobra nevem )
V Ljubljani jih je res že veliko. Uglavnem to kupuje mladina, ki ve kaj hoče in kaj je dobro. Če pogledaš voznike pro ceed-ov se vidi da so to na splošno resni in urejeni mladinci in ne ličijo na neke voznike BMW farerjev, ki so uglavnem zatrenirkani in z mastjo po glavi politi.
Je to popolnoma drugačna populacija voznikov. Avto zelo odraža karakter in rodovnik voznika.