Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Vsekakor vredna premisleka pri izbiri. Z Golfom pa je ne bi primerjal. Je dražji, se ga pa tudi verjetno lažje proda za višjo ceno.
Drugače pa primerjajmo primerljivo - top opremo KIA Proceed in primerljivo opremo ter motorizacijo VW Golf 5.
Če bi pri golfu dokupil vse "bombončke" ki jih pri Pro-ceedu dobiš že serijsko, bi za ta denar imel že dva pro-ceda.

Zdaj pa že pretiravaš. Razen če primerjaš 2.0 TDI Golfa z najbolj osnovnim bencinarjem pri Ceedu.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Še enkrat beri svoje neunmnosti. Če se ti da.
Citat:
Vidiš, s tem tukaj posiljuješ vse ljudi naokrog sebe. Če bi dodal zraven besedico, da je kia ZATE najboljši avto za ta denar bi bilo vse kulj.
Nekateri pač HOČE plačat imidž, ker ga je sram se pripeljat s Kio na dvorišče od tašče, ali kaj jaz vem. Zanj je potem Audi najboljši ali pa Golf. In nečesa nočeš razumeti. Tip je Golfa ali Audija preplačal točno 0. Namreč vse kar ti misliš, da je preplačal, je plačal za imidž ali pa morda zato, ker pa z Golfom lažje orje njivo. Karkoli, nima veze, njemu je tisti avto za to ceno optimalna kombinacija. Poudarek na NJEMU. Ravno tako kot je tebi pa Kia. S to razliko, da on tebe razume, ti pa njega smatraš za bedaka, ker je kao kupil precenjen avto. Aja, res sploh nobenega ne posiljuješ.
Jaz govorim, da je Kia najboljši avto za ta denar, ti pa lapaš, okol imiđa. Ti pač kupuješ imiđ, jaz pa raje avto. Jaz se vozim z avtom ti pa očitno zajahaš svoj gestapo imiđ.
Citat:
Loool. Sicer živim daaaaaaleč od Ljubljane, ampak zgolj tole. Pokaži mi udobje in kvaliteto za recimo družino, od katerih imata oba službo v Ljubljani. In mi pokaži udobje in kvaliteto, da se morata npr. vsak dan vozit 200km do službe in nazaj, po možnosti vsak s svojim avtom. Morda je pa za njiju optimalna kombinacija ravno tista po tvojem draga in preplačana luknja. A vidiš problem? Ona dva nič ne težita, da si ti [censored], ker živiš v vukojebini, ti si pa upaš v njunem imenu govorit, da živita v preplačani luknji, sodiš pa po SVOJIH kriterijih. Kaj bolj jasno?
Spet brezveznosti klatiš, ki nimajo ničesar skupnega z mojo trditvijo. Govorim o ceni stanovanja ne o praktičnosti, za vožnjo v službo do Ljubljane. In ne boš verjel, službe nimajo samo v Ljubljani. So službe tudi drugje veš.

Ostala tvoja nakladačina pa je zgolj nakladačina, ker pač nimaš odgovora in kar nekaj brezveze opletaš.

Linke od ostale konkurence si pa kar sam poišči al pa realityja prosi, saj vi trdite, da se dobi veliko boljših avtov za isti denar. Kar na dan z linki pa bomo primerjal. Jaz sem link od pro-ceeda dal.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Uporabnik stardec pravi:

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Vsekakor vredna premisleka pri izbiri. Z Golfom pa je ne bi primerjal. Je dražji, se ga pa tudi verjetno lažje proda za višjo ceno.
Drugače pa primerjajmo primerljivo - top opremo KIA Proceed in primerljivo opremo ter motorizacijo VW Golf 5.

Če bi pri golfu dokupil vse "bombončke" ki jih pri Pro-ceedu dobiš že serijsko, bi za ta denar imel že dva pro-ceda.

Zdaj pa že pretiravaš. Razen če primerjaš 2.0 TDI Golfa z najbolj osnovnim bencinarjem pri Ceedu.
OK pol pa od oka enega in pol. Tud to ni od muh. Kaj praviš? Kupiš tri avte in imaš enega zastonj. To po mojem ni slabo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Torej, kot vedno, ko gremo v podrobnosti in te prosim, da potrdiš svoje prejšnje budalaštine, začneš z novimi.
zmaga.gif

Case closed.
priden.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Poglej. Če bi bil nakup vozila strogo racionalna odločitev bi verjetno cel svet vozil vozila KIA. Po možnosti stara 3 leta, po nabavni ceni 8000 EUR in z garancijo, ki bi še vedno veljala.

Nakup vozila ni vedno racionalna odločitev in to vem sam zelo dobro, saj sem nabavil BMW.
Ljudje kupijo vozila tudi zato, ker jim je všeč določena blagovna znamka in vse, kar ponazarja. Nekateri si s tem tudi daljšajo penis, ni kaj. AMpak naj. Do tega imajo pravico, tako kot imaš ti pravico kupiti Ceed in biti najbolj pameten na svetu.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Za podrobnosti sem ti napopal link, kjer si lahko ogledaš vse o tem modelu, če znaš le na miško kliknit.
Daj še ti kak link o cenovno primerljivem NOVEM golfu, BMWju itd...da bomo lahko primerjali. Ti si na potezi kolega!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hja, saj jaz govorim o avtu in o racionalnem nakupu tega avta. Tudi naslov teme je o dotičnem avtu, ki ga hvalim. A nisi opazil? Ostali pa govorijo/te o imiđu BMWja, golfa, podaljševanju penisa in podoben šrot. A je to avtomobilski forum al je forum o imiđu?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pa kaj bi ti pravzaprav rad dokazal? Daje BMW 1 primerljiv s KIA Proceed???
Ej. Ni primerjiv. Pa četudi bi bil povsem primerljiv je tukaj ogromna razlika med napisom KIA ali BMW. Nekaterim ljudem tudi ugled blagovne znamke nekaj pomeni in če ima zanje pomen ima tudi denarno vrednost, v kolikor si to lahko finančno privoščijo.

Le zakaj ima VW podobna vozila pod znamkami Škoda, VW, Seat in Audi?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hja, saj jaz govorim o avtu in o racionalnem nakupu tega avta. Tudi naslov teme je o dotičnem avtu, ki ga hvalim. A nisi opazil? Ostali pa govorijo/te o imiđu BMWja golfa in podoben preplačani šrot. A je to avtomobilski forum al je forum o imiđu?

A boš, prosim, razumel, da smo si ljudje različni? Starci bi vedno komandirali in solili pamet vsem okoli sebe. Live and let live, prosim.
Tebi je pomemben strogo racionalen nakup. V redu. V tem primeru si se verjetno povsem prav odloičil za Ceed.
Nekomu je pomemben racionalen nakup, a ga še vseeno srbi želja po uglednem vozilu. Izbere kompromis, kupi Golfa.
Tretji želi ugledno vozilo, cena je visoka in za to ceno tudi avto kot takšen ni slab. Kupi BMW.
Vsak svoje, skladno s svojimi preferencami in finančnimi zmožnostmi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
V kakšen razred pa potem spada BMW1?
Citat:
Nekaterim ljudem tudi ugled blagovne znamke nekaj pomeni in če ima zanje pomen ima tudi denarno vrednost, v kolikor si to lahko finančno privoščijo.
Hja, potem pač priznaj da kupuješ blagovno znamko ne pa kvaliteto, kije vredna tega denarja.
Saj je preprosto, samo rečt moraš; priznam, denar mečem za znamko. Simpel.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
V luksuzni razred vozil. To je glavna razlika. Ne moreš vsega meriti s centimetri velikosti prtljažnika.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
V kakšen razred pa potem spada BMW1?
Citat:
Nekaterim ljudem tudi ugled blagovne znamke nekaj pomeni in če ima zanje pomen ima tudi denarno vrednost, v kolikor si to lahko finančno privoščijo.
Hja, potem pač priznaj da kupuješ blagovno znamko ne pa kvaliteto, kije vredna tega denarja.
Saj je preprosto, samo rečt moraš; priznam, denar mečem za znamko. Simpel.
ž
Torej po tvoje priznana blagovna znamke ne more biti hkrati tudi kvalitetna? Na koncu boš ugotovil, da je Mercedes serije S slabši od Dacie po "kakovosti"?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
oæa odloči se prosim kaj nam pravzaprav sploh hočeš v 10 strani spemanja povedat:
Pa povej kaj bi ti rad povedal!

rad bi povedal da je kia best buy za svoje pare, tu pa se zgodba potem zaključi.

Kaj bi ti rad povedal, še zdaj ne vemo.

Še zdaj ne vem kolko stane blutut v kiji? lahko dobim 3.0 mašino? turbača z 200 km? dizla z 200 km? komplet usnje? navigacijo? avtomatski menjalnik? ksenon?

ne? ja kak ne? če pa je kia super duper stroj, ki poseka vso konkurenco. kak to da tega ne morem dobit?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Povej kaj je pri golfu kvalitenejše in boljše od pro-ceda. A je tud golf luksuzni avto?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kakopak. TDI mašina je na sploh zelo sodobna mašina.
Hehe, kakšne budalaščine.

a niso s TDI masino zmagali na 24 ur lemansa?
poleg TDIja, a je se ker dizel, ki ga tlacijo v avto razreda Audi r8

TDIji so se vedno najbolj skromni pri porabi

pac kajces state of the art tehnologija

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
golf je srednji razred. a kia je zdaj že v luksuznem razredu?
hysterical-1.gif

samo kak pa se mi danes da s tabo prepucavat. enostavno nimaš podna
cheer.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Spet kozlaš. Govorim cena - roba za to ceno. Če bi ti rad še ukrajinko zraven je pa drugačna roba in drugačen denar. Bo šlo?
Citat:
Kaj bi ti rad povedal, še zdaj ne vemo.
Pač slabo kužiš.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
TDIje zamenjujeo CR dizli. Razen v startnih izvedbah ljudskih voz. Audijevi modeli in Passati imajo ze CR dizle. Kdo pa je ze zacel s CR dizli?