Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.742
5.901
113
MAlo pozno sem se vklučil v debato.

Samo zdi se mi bedno da primerjate recimo Golfa in Astro ki sta 4-5 let na trgu z eno Kio, ki je na trgu 3 mesce.

Počakte na Golfa 6, novo Astro, in na novega Megana. Potem pa primerjajte. In me prav zanima, kaki bodo takrat komentarji.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
naložba ni noben avto.... dragi osnovošolček

kia je pa totalna zguba.... kt ponucan mobitel... pa ne nokia, nek alcatel...

upam, da si razbral čeprav dvomim...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Brez skrbi, preden se je stardec odločil za nakup pro-ceda, je pooblastil avtomobilskegga strokovnjaka, ki je prerajtal in pretehtal vse razpoložljive avtomobile tega razreda.
Na koncu sva potegnila črto. Pro - ced je v vseh pogledih boljši in največ avta od konkurence, le imiđa v očeh kmetavzarskih genijev ŠE nima. To se vidi na realityju. Seljačina da ga ni para. Pojma nima, samo lapa in onanira ob nemškem kvazi imiđu in nemški precenjeni duši, ki tako rada izdihne.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
naložba ni noben avto.... dragi osnovošolček
Ja zakaj pa pol tumbaš kolk boš ti za starga oskubljenega golfa dobil?
Saj ti lapaš, kako se golfa splača kupit ne jaz.
Ejejej, čist si se pokozlal....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
MAlo pozno sem se vklučil v debato.

Samo zdi se mi bedno da primerjate recimo Golfa in Astro ki sta 4-5 let na trgu z eno Kio, ki je na trgu 3 mesce.

Počakte na Golfa 6, novo Astro, in na novega Megana. Potem pa primerjajte. In me prav zanima, kaki bodo takrat komentarji.
Hja, to se ti z realytijem zmen. On trdi, da Pro-ced čez par let ne bo vreden nič, (on to očitno ve) star golf bo pa stal celo več kot nov.
On to lapa, ne jaz.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ne sklepaj mene po sebi...
Če si do 5 leta mamico polival ti jest nisem kriv....

Kva pa birmanec..... vozi kio pa ja v hosto skriva, k se sošolci z avtom vozijo... al kako

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
tisti ki nimajo za pošteno opremljenega nemca, francoza, italjana, kopujejo korejska jajca in se tolažijo da so opravili dober nakup in to vsakemu histerično hočejo po forumu dopovedat
Nak, tisti, ki vedo/veste, da so/ste se z nakupom oskubljenega in dragega nemca opekli, se tolažijo/te s tem, kako bodo/ste potem tega razbitega in pokvarjenega nemca lahko prodali.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ne sklepaj mene po sebi...
Če si do 5 leta mamico polival ti jest nisem kriv....

Kva pa birmanec..... vozi kio pa ja v hosto skriva, k se sošolci z avtom vozijo... al kako
Ti je malo zmanjkalo besed, ki bi se nanašale na argumentacijo tvojega zagovarjanja nemškega preplačanega avtomobilskega niča?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
potegnu črto...
nimam keša, zapufu se bom za 5 let.......

grem po korejca........

Kva ženi gate štrikaš, k je cnej.....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ta nič je bolj primeren za gare od kie...

ker po dveh treh letih boš dobu ravno tok kokr si napisal... nič...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kva ženi gate štrikaš, k je cnej.....
Saj ti nimaš žene. Čudno ni. Le katera bo takega kljukca vzela.
Nasvet; ponoči pejt spat ven, mogoče te bo lisica vzela.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Tema je o garanciji 7 let, ki jo da KIA. Torej, koliko garancije dobiš pri "od skreta vrata", ahmmmm Golfu? Še nekaj mi povej, a imajo ta novi Golfi kaj boljšo elektroniko, predvsem elektroniko zadnjih luči? Ker vsi Golfi od 3jke naprej imajo te velikeeee probleme, da ne govorim o bremzlampah, ki pri vsakem drugem golfu ne delajo...?!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
No moj primer. Pred novim nakupom sem vozil Kio Sephio 1.8, ko je prišel ven ceed sem bil 99%, da bom kupil karavansko izvedenko.

Ampak, ko je prišel čas za nakup sem šel do kmaga za testno vožnjo. So zapisal, bojo poklical za termin, kao ni avtov ternutno notr. Čakam en teden, nič. Grem še enkrat tja, zopet ista zgodba. Se pozanimam če je kak popust na keš, ni nič... Odnos prodajalcev do kupca totalno v PIZ..

Nato sem čisto slučajno zalutal do ah moste opla, ter v zelo kratkem času naročil Astro. Da ne omenim prijaznosti in strokovnosti pri prodaji, ki je glede na kio svetlobna leta boljša. Da ne omenim, da je kvaliteta plastike in materialov v astri precej boljša kot pri kii, dobil pa sem tudi za tak denar kot je kia precej več opreme.

Očitno mi ceed ni bil namenjen, ampak glede na izkušnjhe, je takih primerov kar nekaj.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kak si drzneš napisat da je astra boljša od pro šita? kia je najboljše pa pika. opla si itak preplačal.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kak si drzneš napisat da je astra boljša od pro šita? kia je najboljše pa pika. opla si itak preplačal.
467716-post_slo.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Malo ste že težki s tem kreganjem, vsak se sam odloči katero firmo bo vzel in on sam že ve zakaj se je tako odločil.
Jaz sem tudi vzel korejca, pa kaj! Zavedam se, da so korejci en korak za evropejci (vsaj takrat pred petimi leti so bili, ko sem jaz kupoval avto) vendar to jaz ne jemljem kot kakšen velik minus. Pač korejci malo počakajo in vgradijo preverjeno zadevo.
Sodelavec je takrat kupil Golfa in moram priznati, da je avto kvalitetno narejen ni kaj. Njegov je bil za 50% dražji od mojega realno pa sva oba v € izgubila enako, ker golf v % izgublja manj in to je realnost.
Res pa je, da je on imel nekaj dodatnih stroškov glede popravil medtem, ko jaz v skoraj petih letih nisem plačal za nobeno popravilo razen servisov enkrat na leto in to je to.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pred novim nakupom sem vozil Kio Sephio 1.8, ko je prišel ven ceed sem bil 99%, da bom kupil karavansko izvedenko
Ne hvalim Sephio in je tudi ne poznam. Pro-ced pa ni karavan.
Pa še ti povej kako veš katera plastika je dobra in katera ne! A jo poješ na kruhu namazano skupaj z marmelado?
Z mano so bili prodajalci pro-ceda zelo prijazni. Dogovorili smo se za testno vožnjo in to je potekalo vse v dogovorjenem roku.
Sicer pa, kaj ima že veze kvaliteta, oprema, cena avta, itd... z prijaznostjo prodajalca?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Malo ste že težki s tem kreganjem, vsak se sam odloči katero firmo bo vzel in on sam že ve zakaj se je tako odločil.
Jaz sem tudi vzel korejca, pa kaj! Zavedam se, da so korejci en korak za evropejci (vsaj takrat pred petimi leti so bili, ko sem jaz kupoval avto) vendar to jaz ne jemljem kot kakšen velik minus. Pač korejci malo počakajo in vgradijo preverjeno zadevo.
Sodelavec je takrat kupil Golfa in moram priznati, da je avto kvalitetno narejen ni kaj. Njegov je bil za 50% dražji od mojega realno pa sva oba v € izgubila enako, ker golf v % izgublja manj in to je realnost.
Res pa je, da je on imel nekaj dodatnih stroškov glede popravil medtem, ko jaz v skoraj petih letih nisem plačal za nobeno popravilo razen servisov enkrat na leto in to je to.
No, en pameten post.
cool-1.gif

Žal so pri vseh znamkah butci, kateri mislijo, da morajo pa sedaj svojo kanto uturavat naprej in da pa ni boljše kante od njihove. Verjetno je to zato, da potolažijo svoje dvome ali so pravilno kupili. Včasih je bila to Mazda, potem Honda, Bimerji, očitno je sedaj čas za branje umotvorov psihično nestabilnih lastnikov Kie. Bomo preživeli, smo že tudi vse ostalo sranje.
aplauz.gif