Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Top 100 global brands and the Number 2 in the electronics industry samsung.....
dej vsaj wikipedio pejt... lepo prosim ne flancej.........

Še enkrat, če jim postavijo ekološke minimalne standarde, dvignejo ceno energentov na evropsko raven, lahko samo vse skupi dol zaprejo.......

in glede na porabo le teh se to zna zgoditi zelo kmalu...

Aja za sindikat tam še slišal niso..... da o trgu kam prodajajo ne omenjam... Američani jih z eno potezo uničijo, enostavno dajo carino na njihove proizvode...
in šlus..........

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Dejta vidva tole vajino prepucavanje spucat preko ZS ali pa odprita svojo temo v "čveku". Posvetita se temi!
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Mnjah, napredek gor ali dol. Sedaj bom šel pa res še jaz tole Kio pogledat, ker me res zanima ta boljši avto od Golfa.

Namreč sem imel priložnost narediti kar nekaj kilometrov z novo Sonato in moram reči, da sem globoko razočaran nad njo. Motor je še ok, plastika noter recimo podpovprečna, a še sprejemljiva, menjalnik mlahav, hrupnost (ne motorja) visoka, podvozje pa, Američani bi rekli udobno, jaz pa rečem kmalu smrtno nevarno. Namreč podvozje je tako mehko, da recimo pri 130 km/h že občutiš skoraj vsak vetrič, da ne govorimo o nagibanju čez ovinke.
Poleg tega pa še tole. Ja, ima vso opremo, ampak nekako je na drugi ravni od Evropejcev (ne vem kako je z Japonci). Namreč zgolj primer. Potovalni računalnik, ja ga ima. Ampak nima trenutne porabe in pa tipke so na armaturki na levi strani. To pomeni, da moraš vsakič se s sedeža odmaknit proti armaturki, da jih dosežeš. Zgolj primer, v glavnem ima vse, ampak se mi zdi nekako ''nedodelano'' vse skupaj. Da ne govorimo o tem, da je s 23k EUR ta avto daleč od poceni.

Aja, pa da ne bo kdo mislil, da sem proti Korejcem. Recimo Sorento mi je zakon avto, tudi so te ''nedodelanosti'', ampak je tudi občutna razlika v ceni do konkurence (oz. vsaj bila je nekaj let nazaj, ko sem se s to kantico ubadal).

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Definitivno je na nivoju tvojega zetorcka, pa ce si priznas ali ne. Cenovno pa je za isto opremo ugodnejsi. Edino se ne zapni v obliko karoserije... Govorimo o Pro´Ceed...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
The Samsung brand is the best known South Korean brand in the world and in 2005, Samsung overtook Japanese rival Sony as the world's leading consumer electronics brand and became part of the top twenty global brands overall.

Quote iz wikipedije, zdej pa nazaj fikusirat in daj mir.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Definitivno je na nivoju tvojega zetorcka, pa ce si priznas ali ne. Cenovno pa je za isto opremo ugodnejsi. Edino se ne zapni v obliko karoserije... Govorimo o Pro´Ceed...
O tem bom sam sodil
smirk-1.gif
.

Sicer pa pitanjce: Si ga vozil?
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec poveličuje tisto kio kot bi bla meca..... je pa u resnici prvi mal bol spodoben nižji razred avtomobila, k so ga sploh lansiral in še ta je bi skonstruiran v EU.....
Ej model, pa kaj bi ti rad povedal s tem svojim kozlanjem?
Kaj je zdaj važno, kako kmečki korejci živijo, kako se prehranjujejo, kje je bil Pro-ceed narisan in kje narejen, kdo ga je delal in kdo je malco nosu ko so ga delal itd....? Kaj je zate kot potrošnika in kot kupca to važno? Kaj se ti obremenjuješ s postranskimi stvarmi, ki za pametnega ppotrošnika en jebeštrga pomenijo. Govorim o pametnem potrošniku/kupcu, ne o teb, ki si zaplankan, da glava peče. Ja, Pro - ceda je narisal nemški dizajner, ki je prej delal pri Avdiju. In kaj je zdej tle slabega zame kot kupca?
Za pametnega potrošnika je pomembno to, kaj dobi za določeno vsoto denarja, ne pa zgodovina dežele v kateri se je avto delal.. In pri Pro- cedu dobiš za 16.300€ največ in najboljše za ta denar. Torej v "razredu golfa" dobiš daleko največ in najboljše pri Kii. O tem govorim jaz, ti pa lapaš kozlarije kot, da si iz norišnice ušel.
In pol mi tle z neko meco serješ. Ja kaj pa misliš, da meca je? En kup nenormalno dragega pleha. Ja, to kar nudi nemški avto za nenormalno visok denar je sranje, če gledaš vložek denarja, ki si ga moral odštet. Dej povej, kaj pri nemškem avtu dobiš za 16.300€! Kaj bi zdaj ti rad v svojo neumnost še ostale prepričal?
In če ti že prodajne cifre tolk pomenijo.
V mesecu, mislim da juniju, juliju in menda tudi avgustu je pro-ced po številu prodanih vozil v sloveniji prehitel golfa, opla, megana in še nekaj avtomobilskih firm tega razreda..
In veš kaj? Pro - ced se dela na Slovaškem in to v bolj sodobni firmi, kot se dela Golf ali megan. KIA je svojo prodajo povečala za 16% Opel pa crkuje in Rerno tudi. Evropske avtomobilske firme crkujejo, Korejske pa napredujejo. In kaj zdaj? In tebi ne preostane druzga kot da v svojo neumnost in zaplankanost še naprej prepričuješ ostale.
Kdo ti brani kupit BMWja za dvojno ceno enga korejca, ki je za povrh še boljši kot BMW. Izvoli, boš glavni pri ciganih in v norišnico te bodo radi uzel.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe ne sekirat, nisem ti jest kriv da voziš ceneno znamko...

Nasvet, kupiš novga golfa, ga razbiješ okol in okol in še zmeri več dobiš kot je pa tvoj korejski klump vreden.... al pa če golfa po dveh letih prodaš in maš še zmer za tisto korejsko plastiko...

Če pa hočeš ekonomski nasvet, kupi ta klump rabljen, bo itak džabe...
16.000 za korejca... morš bit usekan res...
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
hehe ne sekirat, nisem ti jest kriv da voziš ceneno znamko...
Mislim, da si ti tisti, ki se sekiraš.
Žal ga ne vozim jaz ampak moj birmanec. Se ga pa tud nebi branil za drugi avto, samo mi ne pride v poštev, ker pro-ced nima 5 vrat. To je edina hiba na tenm avtu.
Hja, tvoj problem, če kupuješ avto zato, ker je drag in zato, da ga boš razbil in potem za "težke" denarje prodal.
Jaz pač raje kupim cenejše in boljše avte in ne razmišljam kolk bo potem razbit vreden, ker ga tudi razbit ne mislim. Imam raje zavarovan avto v te namene in pa varnejši avto za primer karambola. In pro- ced je dobil 5 zvezdic za varnost..
Pozabil si napisat, kakšen nemški avto dobiš za 16.300€! Za novega mislim.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
še zmeri več dobiš kot je pa tvoj korejski klump vreden....
No in ker si tak poznavalec, povej kaj je na tem korejskem klumpu tolk klumpastega! Le daj le. Saj ti veš.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36

eno vprašanje voziš clarusa pol... al kaj...
1.8 mašina žre kot 3 in več litraš..........

skratka flanc flanc flanc..... pravim kia je draga, ker za korejca se več kot 12 jurjev ne splača dat...

primer clarus je stal nov 2.800.000
čez dve leti ga je prjatu prodal za borih 300 ojrov.......

menim, če kupiš recimo avto, zgobiš ravno toliko kot ti z kio...... po dveh letih. če se zaletiš, dobiš za avto nekaj, za kio nič....

seveda boš ti spet nabijal v tri dni......
in še nekaj kia ni avto ampak kia.....

priznam pa da je pro-shit prvi vsaj za pogledat avto..... ampak plastika je še vedno obupna in ko se v skret usedeš, veš da v skretu zdiš made in korea..

mislim da je dachia logan petkrat boljši in cenejši avto od tega skreta... pa ne maram reno... znamk.....

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ti bom na hitr povedu
vse..
oblika je všečna, ko se pa vsedeš not....

je štrbunk -- cenena plastika....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pravim kia je draga, ker za korejca se več kot 12 jurjev ne splača dat...
Zakaj že?
Citat:
ti bom na hitr povedu
vse..
oblika je všečna, ko se pa vsedeš not....

je štrbunk -- cenena plastika....
Ja saj to ti že skoz govorim, da je avto za to kar dobiš, poceni. Torej je tudi plastika poceni.
Pri golfu je plastika draga pa še škripa .
A je zate merilo dobre plastike to, da orenk škripa? Ja pol ti pa verjamem, da je golf dober saj ma polno škripajoče plastike.
In kako ti veš katera plastika je dobra? A jo poješ oljnato za večerjo in rečeš, mmmmmm ta plastika je pa dobra?

Spet si pozabil napisat kakšen nemški avto dobiš za 16.300€. Precej pozabljiv poba si ti.

Pa še to. Pro- ced ima sedeže celo delno usnjene. A je usnje po tvojem merilo za cenenost?
BTW: A ti mogoče kaj čudnega kadiš drgač?

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ne vem kdo se bolj blamira klele po tabli, k je ponosen na skret ki ga birmanec vozi...

svašta....

sicer pa maš dober opis trač pisalec... verjetno ti drek diši... ampak samo korejski.
hehe

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ne vem kdo se bolj blamira klele po tabli,
Jaz pa vem.

Kaj ko bi ti vseeno šel pogledat enga pro - ceeda preden še kakšno zineš?
Citat:
verjetno ti drek diši...
Če bi povohal tebe al pa drek, ima drek mogoče res lepši vonj od tebe.

A tvoja bolezen peče?
Pa spet si pozabil napisat kater nemški avto dobiš za 16.300€.