Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kaj pa če bi ti šel pogledat še kaj drugega kot pro šit, preden dalje lajaš?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Oprosti prjatu, ampak temu zetorčku manjka kar nekaj opreme do Pro'Ceeda za 400 ojrov več... Pa da se Slak poizkuša znebiti šrota preko Bolhe...
ne-ne-1.gif

Seveda, sedaj je v igri Edition, ki ima kakšen pobarvane kljuke in odbijače in je kao in...
Pa da ni samo TDI napis na vratih, notri je pa 1.6 bencinc?
hysterical-1.gif

Sicer pa vsakemu svoje; ko je Stardec nabavljal Kio se je za tak denar dal dobiti Megane GrandTour 105 dCi z vso opremo (Dynamique plus, PDC, prostoročna kartica, ESP). Katerega avta pa je več (Golf, Megane GT ali Pro'Ceed) oz. kaj je tukaj price/performance se pa sami odločite.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj ko bi ti še malo pogledal kaj od avta dobiš za ta denar? TUKAJ klikni in primerjaj. Posebna ponudba (cenik) klikni! oprema Pro-ced EX Sports Pack+
Le klikni le. Boš presenečen. Pa sram te bo pol, ker boš vidu kakšno alternativo in ponudbo si mi ti ponudil.
Pa, da se neboš potem popapal.

In zakaj bi čez dve leti avto že prodajal? A golf po dveh letih ni več dober in ga je treba prodat?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
vseno reku je nemca za 16 jurjev....

je pa dejstvo da po recimo 2 letih kie ne bo prodal niti za 2 jurja....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kaj pa če bi ti šel pogledat še kaj drugega kot pro šit, preden dalje lajaš?
Mogoče pa teb nebi škodlo pogledat še kaj. Jaz sem pogledal.
Mam občutek, da tebe in realityja postaja malo sram.
Veš avto dandanes ni samo kovinski okvir iz pleha in plastike narejen, kar npr. ponujajo nemci za ta denar.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
kva dobiš pozlačene korejske radkape k pozim zarad mraza počijo....
to pač niso predvidevali...

lej stardec raj fiata k pa tvoj klump.... sem povedal...

korejska jajca so jajca bla in bodo.... in še nekaj časa bo tako.....

Kr se pa tiče ... če oskublenga golfa kupiš, ga rabljenega bolj prodaš kot skoraj novo kio........ dejstvo

oči te pečejo, ker veš da bo birmanec broke čez par leta in z ničvrednim klumpom, k ga še na odpadu ne marajo.....

[censored] ga.... drugič premisli preden svetuješ

hehe

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik reality pravi:
primer clarus je stal nov 2.800.000
čez dve leti ga je prjatu prodal za borih 300 ojrov.......
Loooooooool. A to je bila totalka?
grims-1.gif
Pa še takrat se je nategnil, ker bi s prodajo po delih več zaslužil.
Ampak se mi zdi, da precej nakladaš
tongue-1.gif
.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Veš, nekaj pa le ne zastopiš...
Eni kupi(m)jo avto zaradi tega, kar nudi pod oznako price/performance in se niti ne obremenjujemo toliko s tem koliko bomo čez 5 let dobili zanj...
Eni pa pač kupijo avto zato, da ga bodo čim dražje prodali. Vmesni stroški jih pa ne zanimajo. Pa koliko so preplačali tudi ne...
Golf enostavno ni price/performance zadeva in pika. Če hočeš kolikortoliko opremljen avto (torej še kakšen ESP, pa senzor za dež, meglenke, delno usnjeno oblazinjenje, 17½ feltne, kvaliteten radio, samozatemnitveno vzvratno ogledalo in ostale bombončke) boš Golfa priprljal na vsaj 23k EUR. Poceni nakup a? Prodal ga boš pa glih za en toliko kot tistega rabbita.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
vseno reku je nemca za 16 jurjev....
Tako je. Bravo. In zdaj lahko primerjaš, kj dobiš pri enem ali drugem avtu.
In če uporabim tvoj termin, lahko potrdimo in ugotovimo, da pri golfu za enako ceno dobiš navaden sekret.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
S prodajo celih delov bi zaslužil nekje 2k EUR vsaj...
Poznam modele, ki odkupujejo vozne Nexije (itak nimajo nobene cene), nato jih prodajajo po delih... Šipe, havbe, ogledala, motorni deli...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe ne to je res...
mudel ga je kupu, pol ga je dau v hišo in so mu ponudil 300 eur....

dal ga je pa enmu za 600 to je resnica... šu je pa po novga.. smo se mu vsi smejal...
Mašina je bal 1.8 z polnim tankom smo naredl 400 km...

Km je blo manj kot 100.000 blo pa je par vdrtin po strehi in zadnji havbi od toče.. to je vse

Kap od avta.......

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mašina v okvari, definitivno. Problem lastnikov, ki se duvajo potem pa nimajo denarja za spodobno vzdrževanje vozila.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
S prodajo celih delov bi zaslužil nekje 2k EUR vsaj...
Poznam modele, ki odkupujejo vozne Nexije (itak nimajo nobene cene), nato jih prodajajo po delih... Šipe, havbe, ogledala, motorni deli...
Ne vem denarno, bi pa vseeno precej več dobil. Se trudim bit nepristranski.
grin1.gif

Kako sedaj si že peljal Kio ali internet ''stručko'' način in veš, da ProCeed je pa zakon avto in nima primerjave v razredu?
grims-1.gif

Sam bom šel to čudo čimprej peljat, da ga bom lahko potem upravičeno pohvalil ali pa popljuval.
Sem pa ziher, da je moj zetor bolj primeren za oranje njive
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kva dobiš pozlačene korejske radkape k pozim zarad mraza počijo....
Pri kii pro-ced dobiš serijsko 17 colske lite feltne. Ne tako kot pri golfu.
Citat:
Kr se pa tiče ... če oskublenga golfa kupiš, ga rabljenega bolj prodaš kot skoraj novo kio........ dejstvo
In kaj konkretno imaš ti od tega če se voziš v oskubljenem golfu, pol ga pa prodaš? A je zate avto naložba? Kdor hoče plemenitit denar si kupi delnice, ne pa oskubljenega golfa.
Veš, če si ti neumen, ne pomeni, da smo neumni vsi.
Citat:
oči te pečejo, ker veš da bo birmanec broke čez par leta in z ničvrednim klumpom, k ga še na odpadu ne marajo.....
Sem ti gor že napisal. Pro-cedov se proda več kot golfov. Ja kdo pa pol kupi te številne pro-cede, če jih po tvojem, nihče ne mara?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Kakšen price performanc pa maš pr temu šitu.. moj motor ma več konj kot a katerikoli bencinar pr temu skretu...

cenena plastika, požrešen avto, mehko podvozje.......

za ta dnar kupim 2 let starega passata pa se vozim kot človk, pa ga čez 2-3 leta prodam in zgubim 2-3 jurje... ne pa deset in več...

mislim, da se z dobrim vozilom očitno še nisi peljal...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Sem ti gor že napisal. Pro-cedov se proda več kot golfov. Ja kdo pa pol kupi te številne pro-cede, če jih po tvojem, nihče ne mara?
Izgleda postajajo standard na kmetih, namesto Golfov do sedaj.
evil.gif

Kia v vsako kmetijo pika press.

PS: Zgolj podjeb... stardeca, nimam čisto nič proti kmetom.
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
tisti ki nimajo za pošteno opremljenega nemca, francoza, italjana, kopujejo korejska jajca in se tolažijo da so opravili dober nakup in to vsakemu histerično hočejo po forumu dopovedat
nahrung002.gif