Pri ročni avtopralnici nekateri s krtačo operejo avto. Jaz z njo samo feltne in plastiko spodajnameče prah in pesek s ceste katerega ga lepo s krpo potegneš po laku
Je že kdo ocenil, da je s tlačnim pranjem poškodoval lak?
Pri ročni avtopralnici nekateri s krtačo operejo avto. Jaz z njo samo feltne in plastiko spodajnameče prah in pesek s ceste katerega ga lepo s krpo potegneš po laku
Pač enim je vseeno. Hvalabogu, da se še za to ne sekirajo )Pri ročni avtopralnici nekateri s krtačo operejo avto. Jaz z njo samo feltne in plastiko spodaj
Je že kdo ocenil, da je s tlačnim pranjem poškodoval lak?
Tko kot pti gobah..lahk greš 3 x mimo pa boš še zmeri jurčka našelOpere avto, potem pa z gobico 3x okol avta (ne pretiravam). Ampak ne cel avto. Samo točkovno...
Saj pri 1,5mio prevozenih ga pa lahko na AC omejis na 180. Saj ni treba stalno 200+Moti me da nima avtomatskega od/zapiranja prtljažnika ,rabim rokavice ker je rit sajasta
A ni tvoj nekajnlet starejsi!na cliotu 2 2005 me nič ne moti, mali poskočni avto s pocen vzdrževanjem, pocen registarcija in ugoda poraba, 3000 obratov pa je skoraj 100km/h, gume 14 col.
Večkrat smo tud trije v kup na cesti in še kak poleg parkiran.
V Gglavnem men je cool avto....4x airbagi, klima, abs, gretje ogledal, dalj.zaklepanje.....
Zgrešil si poanto teme..... Še enkrat počasi preberi naslov teme in probaj ponovno.na cliotu 2 2005 me nič ne moti, mali poskočni avto s pocen vzdrževanjem, pocen registarcija in ugoda poraba, 3000 obratov pa je skoraj 100km/h, gume 14 col.
Večkrat smo tud trije v kup na cesti in še kak poleg parkiran.
V Gglavnem men je cool avto....4x airbagi, klima, abs, gretje ogledal, dalj.zaklepanje.....
Izpušno cev napelješ navpično mimo ogledala do strehe. Kot pri tovornjakih.Moti me da nima avtomatskega od/zapiranja prtljažnika ,rabim rokavice ker je rit sajasta
Izpihovalec listja ali namenski fen za to reši problem.Jaz po pranju naredim en krog z avtom, ter nato pobrišem do konca, kar je še zateklo.