1. cca. 100 mikronovJe tale merilec laka za kaj?
tester merilec debeline laka barve NOVO
tester merilec debeline laka barve NOVO Natančen, lahek digitalni merilec debeline nanosa barve nawww.bolha.com
Koliko je debelina laka na novem oz. nebarvanem avtu in zakaj potem barvan del nima enake debeline, kot original?
Aha, tud to je lahko ... hm ...Ker je barvan del prej popravljan. Torej kitan, brusen.
Lahko še bolj na tanko.2. ker ročno ne moreš barvat tako na tanko, kot to naredi robot (če prav vem)
Pa če bi recimo navodila prebral ali ga prej vprašal, če lahko izmerim in če bi začel mutit, da se zahvalim in odložim?Lahko še bolj na tanko.
Drugač pa kaj ti pove merilec laka če nimaš pojma kaj gledaš? Nič samo prodajalcu greš na živce, ko pametuješ. Tisti, ki ve kaj gledat bo tudi brez merilca videl, da je barvano. Če pa ne vidiš je pa itak tak dobro popravleno, da se nerabiš sekirat.
Je tale merilec laka za kaj?
tester merilec debeline laka barve NOVO
tester merilec debeline laka barve NOVO Natančen, lahek digitalni merilec debeline nanosa barve nawww.bolha.com
Koliko je debelina laka na novem oz. nebarvanem avtu in zakaj potem barvan del nima enake debeline, kot original?
Aha, pol je bolj prav tisto, ker je zadeva kitana in to nanese dodatne mikroneLahko še bolj na tanko.
Drugač pa kaj ti pove merilec laka če nimaš pojma kaj gledaš? Nič samo prodajalcu greš na živce, ko pametuješ. Tisti, ki ve kaj gledat bo tudi brez merilca videl, da je barvano. Če pa ne vidiš je pa itak tak dobro popravleno, da se nerabiš sekirat.
Lahko da je barvano zaradi praske. in pol bo keri kompliciral in po glavi skakal kak je bil avto skotan.Aha, pol je bolj prav tisto, ker je zadeva kitana in to nanese dodatne mikrone
hvala, sem si napačno predstavljal
thanks for sharingDobr da ne menjam avta več in d ami ni treba teh goljufov poslušat, lažnivci, lažejo kak ma avto sam čudežnih 180.000km, realno 380.000km. En avvto vem da ma sedaj 260.000km, realno 450.000km....se prodaja.....Zadnji avto ko sem kupil v Tržiču najbolj pošten prodajalec povedal točno to kar bi moral vsak....fer odnos.....
Ampak povej pošteno, pa ni problema (aja to pa ne, ker mi boš ceno zbijal....) Ja jbg, prodajaš popravljan avto, ne moreš dobit enako, kot za nepoškodovanega.
Pa če bi recimo navodila prebral ali ga prej vprašal, če lahko izmerim in če bi začel mutit, da se zahvalim in odložim?