Če je denarnica zadosti polna, potem seveda nimaš takih problemov in pomislekov kot jih imam sam, ker imaš vedno (nov) aktualni model.Po parih letih je ravno cas za menjavo avta .
Če je denarnica zadosti polna, potem seveda nimaš takih problemov in pomislekov kot jih imam sam, ker imaš vedno (nov) aktualni model.Po parih letih je ravno cas za menjavo avta .
Sicer pa se očitno itak gibljemo v različnih krogih, ker poznam kar nekaj ljudi z več kot 3 leta starimi bavarci, pa noben ni “ćapac”.
Poznam tudi sam situacije, kjer je bil recimo za služben avto BMW no-way, naloudan Passat za isto ceno pa ok. Tam razumem, zakaj recimo nekdo s svojim (BMWjem) ne bi želel izstopati (čeprav mi je že v osnovi zgrešena logika, da BMW avtomatsko pomeni neko preseravanje, ampak če ima dejansko v tvojem poslu to negativen vpliv, je pomoje čist valid razlog). Je pa to čisto druga zgodba kot pomislek, da "čez par let voziš enak avto kot največji ćapci na vasi" in da so to vse zate neki ćefurski avti.Jaz kupujem avto zaradi sebe, se pa gibljem v takih (službenih) krogih, da bi mi neko izstopanje in preseravanje z avti tipa BMW pri poslu bolj škodilo kot mi prinašalo koristi. Zato morebitne ustvarjene presežke raje vlagam v druge dobrine in storitve in raje ne izstopam.
(Pa iskreno povedano tudi osebno nimam želje po takem avtu.)
In fajn, da poznaš take ljudi, sej je dost takih normalnih tudi na forumu, jaz sem napisal samo svoje mnenje.
Ja, to sem hotel (do)povedat.Poznam tudi sam situacije, kjer je bil recimo za služben avto BMW no-way, naloudan Passat za isto ceno pa ok. Tam razumem, zakaj recimo nekdo s svojim (BMWjem) ne bi želel izstopati (čeprav mi je že v osnovi zgrešena logika, da BMW avtomatsko pomeni neko preseravanje, ampak če ima dejansko v tvojem poslu to negativen vpliv, je pomoje čist valid razlog). Je pa to čisto druga zgodba kot pomislek, da "čez par let voziš enak avto kot največji ćapci na vasi" in da so to vse zate neki ćefurski avti.
Pa nimam trenutno BMWja. Sem ga pa imel, pa verjetno bom, če bo opcija, imel še kakšnega, ker se vozijo in izgledajo precej po mojem okusu.
Da lahko Ogierja nabašeš za semaforjem.Zakaj bi potreboval tako močne mašine...da bolje potehne od semaforja do semaforja? 190KM vrh glave.
Kaj pa tole, kmalu ga bo mogoče dobit ?
Ford builds an affordable, efficient small truck: The new Maverick
This small hybrid truck gets 40 mpg in the city and starts at $19,995.arstechnica.com
Kako pa da pri nas Mustanga Mach-E še ni v prodaji?jaz bi na to počakal.
Ford Mustang Mach-E – vollelektrischer SUV | Ford AT
Der Ford Mustang Mach-E überzeugt mit innovativer BlueCruise-Technologie, beeindruckender Reichweite uvm.! Hier können Sie mehr entdecken und konfigurieren.www.ford.at