El cheapo? Nekateri imajo očitno raje, da ni nič, kot da je el cheapo. Mene recimo tisto steklo prav nič ne moti, če je zadeva uporabna. Seveda pa je izvedba brez stekelca bistveno bolj elegantna, ampak če ni, pač ni.Daj no mir. Mazda ima el cheapo približek HUD-a v obliki stekla, ki se dvigne nad števci. In tisto steklo razen osnovnih podatkov ne prikazuje ničesar pametnega. Za navigacijo si moraš še vedno zvijat vrat. Predvidevam, da so tudi razni night visioni za mazdo znanstvena fantastika.
El cheapo? Nekateri imajo očitno raje, da ni nič, kot da je el cheapo. Mene recimo tisto steklo prav nič ne moti, če je zadeva uporabna. Seveda pa je izvedba brez stekelca bistveno bolj elegantna, ampak če ni, pač ni.
Prosim te še za info, kateri avto ima v CX5 razredu night vision? Ker vseeno je malo hudo primerjat CX5 s Q7 recimo. Razen seveda, če sam sebi opravičuješ izbiro, potem so pa vsi “argumenti” dobri. Ker meni kar stoji, ko v svojem 1.0TSI A1 Audiju s plastičnim volanom vem, da v A8 bi pa lahko naročil night vision. Zato lahko zviška gledam na plebejca z Mazdo2.
Še kratek komentar odpiralcu teme: glede na to, da je privatnik in se druži s privatniki, ter ima par 100 jurjev EUR, potem je treba pogledat za X5/X6 in ostalo GLE/Q7/Q8.
Pri nas se v takšnih jajčkih ala X4 vozijo žene privatnikov, ne pa privatniki. Pa še te so nekatere že na X5 in tudi v Range Roverju, pa ne Evoquu .
Sem mislil, da si ti komentrial, sploh nisem gledal.. avtomatsko napisal.Ne vem kaj bi rad slišal - meni ni všeč, kot mi tudi še marsikateri drug ni všeč.
A imaš kak fetiš name? Nisem jaz komentiral tistih gumbov na novem japoncu - sem pa komentiral, da skočiš na vsako omembo tebi ljubih znamk.
Potem pa skarjni čas, da na svojih straneh apdejtajo galerijo.
Evo tanove cx-5.
Zdaj pa popravi svoj post
TIste CX-5 z nizjo stopnjo opreme imajo tak HUD, da se prozorna ploscica dvigne pred volanom... tiste z visjimi paketi opreme pa projicirano na steklo ...
Jaz tudi ne pogresam OLED stevcev ... ker vecinoma spremljam osnovne zadeve preko HUDa ... tako da pogled malokrat gre nizje na stevceMeni recimo dober HUD leži bolj kot 4K UHD OLED HDR displej števci. Čisto uporabnosti radi.
Mogoče veš cenovno razliko med provizorisch HUDom in dejanskim HUDom? Čist tko za firbc nafutrat.
Audijeva plošča je itak že na pol poti do digitalne, pa gre za 6+ star model Razni fordi in vzhodnjaki so še danes daleč od tega. Ti so leta 2018 prišli do limanja štrlečih tablic na sredino armaturke.
Skoraj leta 2019 pa 2 velika analogna merilca pa mini displejček vmes pri novih modelih nista več sprejemljiva (kot edina opcija). Moje mnenje.
No saj nima veze. Vsakomur svoje.
Možno, da imajo res obe opciji, čeprav ne vem zakaj bi ponujali pravo in bedasto. Če dejansko ponujajo tudi zaresno, potem se jim opravičujem.
Potem pa skarjni čas, da na svojih straneh apdejtajo galerijo.
Evo tanove cx-5.
Zdaj pa popravi svoj post