Pa kupu si kliota, ne premije. Tako to mora bit. Prejšnji teden pridem na VW servis se zmenit za 1. servis na polotu po enem letu. Najprej me prepričujejo da ni treba ker ima long life in 30.000 km ali 2 leti. Vstrajam da hočem menjavo olja sedaj po enem letu in 12 k km. Pa še kr vstrajajo da ni treba. OK, vam moj denar smrdi, ni čudno da vag ne zdrži več kot 5 let, če se mora turbina v tisti brozgi vrteti. Na koncu popoustijo, 162 EUR bo ta petek za ta kao servis. Vse lepo in prav. Pa reče možakar. Kle vidim, da vam moremo še sos sistem posodobit. Ja hvala, drugače bi ga čez 2 leti posodabljal po long life postopku. Pa malo me opozori, da bo OTA updajt nevem česa nekje marca. OK naj se posodablja na parkplacu, sam upam da se bom po šalabajzastvu še z parkplaca odpeljal. Pa reče nismo še končali, sledi vpoklic marca ali aprila in sicer menjava komplet armaturne plošče. Iz sistema pa se še ne vidi zakaj. Slab material ali kej drugega. Pa hebemti velecenjen vag. Do lani je bil ta model 3,5 let na tržišču, oni pa še kr falš armaturke noter tiščijo. Vse bojo razšraufal zaradi svojega šalabajzarstva, nikoli več ne bo isto kot je bilo. Komaj čakam ta cirkus.