Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
KSZ
Pa bo mogoče Honda kdaj spremenila po mojem mnenju eno veliko napako in to je pretrdo vzmetenje za recimo avto ranga accord, ki dejansko spada v zgornji srednji razred. Meni osebno zelo "diši" po Accordu, ampak če je tako trd in baje je kot Civic, potem bog pomagaj. Saj ne rečem, mogoče to ni tako moteče na Japonskih cestah, ampak na naših je to katastrofa. Če povem po pravici, sem se v Ladi Samari pred 15 leti vozil bolj udobno, ker če primejam z Civicom, me tam ni premetavalo po cesti in nisem čutil vsake luknje.
Če recimo primerjam po udobnosti Laguno in Accordom, potem Accord res ne more konkurirati Laguni, da ne govorim o kakšnem C5.
To res ni provokacija za Hondaše, ker kot rečeno mi je zelo všeč, ampak to se mi pa res zdi malo preveč.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Honda bo v prihodnjih letih predvsem stavila na hibridni pogon - integrated motor assist. Torej poleg niše športnosti, bo napadla nišo nizke porabe in emisij. Načrti so (bili) dokaj veliki, za leto 2010 si obetajo, da bo iz njihovih proizvodih linij prišlo 500.000 hibridov.
Jaz sem malce skeptičen, ker z določenimi modeli zamujajo. Nekaj štale bo pa prinesla tudi recesija. Ampak smernice so jasne in usmerjene v tehnologije prihodnosti in ne še 100 let navijanja že 100 let starega šita.
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
A res, to pa je zanimivo. Pa je to Accord 7 generacije ali kakšen starejši?
Kako pa si drugačen zadovoljen z njo?
Žibert, Radomlje, pa Honda na Baragovi.Citat:
Uporabnik zoom pravi:
Kam se obrnit za dobro ponudbo za nakup novega Jazza, osnovni 1,2 + metalik barva?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na zgornjem linku je cena 13950 dolarjev kar je cca 9000 evrov. Kje za vraga ta cena velja?Pri nas za ta denar dobiš kako 4-5 let staro.... ne pa novo....
A pri nas država toliko pobere ali uvoznik....?