sem lastnik let.2002/9 -testni avto in ga imam še zdaj:
+ veliko prostora glede na dolžino avta, jaz mu pravim mini enoprostorec
+nizka poraba okoli 6,5
+ bencinski motor izdelan na filozofiji dizla - dosti navora pod nizkimi obrati lahko se pelješ tudi recimo 50 v 5. prestavi
+prvič sprednjo žarnico zamenjal pri 85.000km, še pri nobenem avtu mi ni uspelo kaj takega
+dvižna zadnja klop-pod njo gre kar nekaj dopustniških stvari
-pod garancijo menjan kompresor od klimatske naprave, začel je rahlo ropotati(1 mesec pred iztekom garancije) na napako opozorili na servisu-velik plus za servis
-2 leti je trajalo in sem med tem zaradi te težave (pojavljalo se je cukanje avtomobila, kadar so bili obrati nizki ko pa sem ga vozil pod višjimi obrati so težave skoraj izginile) bil par krat na servisu in mi niso znali odkriti težave, nato pa so po menjavi akumulatorja težave izginile in do danes dela spet b.p.- po naključju sem prišel sam do odprave napake, ker sem pač predvideval da se akumulatorju bliža konec, čeprav naj bi bil po meritvah še dober - velik minus za servis
-dokaj dragi servisi posebaj prva 3 leta zdaj obstajajo že skoraj vsi neoriginalni deli in se je zadeva pocenila
-testni avto ima radio na kaseto
-balkan
-draga dodatna oprema gumijaste obloge vrat in odbijačov ter par nalepk nekaj čez 100.000 sit, po drugi strani original strešni prtljažnik 12.000 sit
no toliko kolikor sem se spomnil, če še koga kaj zanima naj vprašaLPWWY
to bi bilo v glavnem vse