Sej to sem vedel, ampak po pogledu na prodajalke sem vedel da nista preveč brihtne , da bi razumele tako razlago.Kebrov zakon velja samo za lokale. V trgovinah je pa prepoveda prodaja pijače po 21. Uri zvečer...
Sej to sem vedel, ampak po pogledu na prodajalke sem vedel da nista preveč brihtne , da bi razumele tako razlago.Kebrov zakon velja samo za lokale. V trgovinah je pa prepoveda prodaja pijače po 21. Uri zvečer...
Povsod so boljši pogoji. Če drugega ne imaš veliko veliko boljšo zaščitno opremo.
Razvajeni smo(so) postali in leni. Eksistenca ni več tako ogrožena kot je bila recimo še v 60. Letih prejšnjega stoletja.
Se je pa tudi poklic razvrednotil. Včasih so trgovci bili šolani, sedaj je redko kdo po poklicu trgovec posledično tudi ni več odnosa do kupca... No, tudi v gostinstvu ni kaj bolje...
Tudi sam bi zadnjič skoraj odnesel tista vratca s seboj, ker se niso hotela odpreti sama od sebeIma pa tudi lidl v novih prodajalnih avtomatske blagajne. Tam se pa vse vidi sproti.
Edit: nisem še videl zgornjega posta prej. Meni je edino zanimivo, da te ven ne spusti dokler računa ne skeniraš. Upam da prime tudi digitalni račun iz aplikacije
Mogoče pa krivo kupčevo splošno napačno dojemanje stanja, življenja in sploh vseh okoliščin? Premalo življenjskih izkušenj.Zakaj stranka pi...di na blagajni?
Ker je le tam opazila, da ni tako, kot ima predstavo na osnovi trgovčevih informacij.
najdejo primerno delovno silo, kar pa je v teh časih misija nemogoče najbrž.....
Za 5 eur je Tuš kupil Carja.Čestitke. Koliko pa je bil račun?
Zakaj stranka pi...di na blagajni?
Ker je le tam opazila, da ni tako, kot ima predstavo na osnovi trgovčevih informacij.
Zakaj ima napačno predstavo? Zaradi razlage trgovca!
Za pi..denje je kriv trgovec!
Za 10€. In ne, ni me kupil, ampak je izgubil dobro stranko, bom hodil drugam, s Tušem sem zaključil, vsaj začasno.Za 5 eur je Tuš kupil Carja.
...ampak je izgubil dobro stranko, bom hodil drugam, s Tušem sem zaključil, vsaj začasno.
Bodo imeli pač eno tečno stranko manj