Citat:
Uporabnik sass pravi:
točno tako. prehitevati smeš po prometnem pasu, ki ni skrajno desni. in ker ima konkretno celovška, razen zelo kratkega odseka, le dva prometna pasova v eno smer, tam pač v splošnem ne smeš prehitevati po desni.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
točno tako. prehitevati smeš po prometnem pasu, ki ni skrajno desni. in ker ima konkretno celovška, razen zelo kratkega odseka, le dva prometna pasova v eno smer, tam pač v splošnem ne smeš prehitevati po desni.
Citat:
– vozilo, ki vozi na cesti v naselju, s smernim voziščem z dvema ali več prometnimi pasovi, po prometnem pasu, ki ni skrajno desni;
Tudi v rdečo se ne sme vozit, pa kakor vidim, "se to vsakodnevno brez najmanjših problemov prakticira".Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Ali se mogoče ne sme?
Kakorkoli že, se to vsakodnevno brez najmanjših problemov prakticira.
Tudi v Ljubljani je tako. To je pač pričakovana posledica ukinitve utripajoče zelene..... ki polni proračun.Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
ej...sam to pa res...neki dan sem bil zvečer v mariboru in me je kar presenečalo kako ljudje lepo peljejo na izi v rdečo....
Ti pa tvoja utripajoča zelena.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
To je pač pričakovana posledica ukinitve utripajoče zelene..... ki polni proračun.
Počak še malo, saj kamere na križiščih že počasi uvajajo.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ti pa tvoja utripajoča zelena.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
To je pač pričakovana posledica ukinitve utripajoče zelene..... ki polni proračun.Ko meni gori zelena že tri, štiri sekunde, pa moram še vedno čakat, da se kak kre.ten pripoja skozi svojo (že dolgo) rdečo v križišče. Običajno takrat, ko nima nikogar za sabo.
Upam, da bodo kdaj policaji s takimi resno napolnili državni proračun, zaenkrat se mi zdi, da še za proračun kmečkega društva Osilnica ne zberejo.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Komaj čakam, bo rdeča luč na semaforju končno dobila smisel.
Ker mi ni všeč, da celo ob čisti zeleni ne vem, ali bom prišel cel čez križišče. Dejansko zadnje čase vse pogosteje vidim, da se marsikomu ne da več čakat tistih 20 sekund in tako nekje na pol rdeče faze kar gre v križišče.