Subaru Legacy GO-K4-245

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
hysterical-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.293
9.499
113
EU
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Ne ne, dajte še enkrat pogledat, kaj sem napisal. Luči so bile ok, meglenk nimam prižganih.
Še da repliciram nekomu, ki pravi, da mogoče ni videl plugov. Bil sem tretji za plugom, prav tako na prehitevalnem pasu vzporedno z mano tretji avtomobil(pač za tistim plugom, ki je plužil prehitevalnega).
Ne moreš falit plugov, če se že na 500m vse naokoli oranžno bliska. Če si pa četrti v koloni pa sploh ne. In prvi, ki smo bili za plugi, smo bili z osebnimi vozili. Ni bilo tovornjakov, da bi ovirali pogled.

Tisti ki te sedaj napadajo na Alterju, so sigurno bili sopotniki v tistem Subaruju
10.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
In potem meni zadnjič nekdo drži pridigo ker sem ga po avtobusni postaji pred emporiumom prehitel po desni (zavil sem proti harveyu,od rondoja pri playi je vse stalo.
Če se je bolje počutil tudi ok.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
OK, samo preveril sem za meglenke. Kot že rečeno, manj se daš sprovocirati s strani takih, daljše in lepše življenje boš imel.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Baje je tisti večer neki norec pluge prehiteval. Naj bi bil še posnetek na darsovi kameri.
Samo sem iskal, pa ne najdem...Mogoče ta frajer s subarujem?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.891
113
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Baje je tisti večer neki norec pluge prehiteval. Naj bi bil še posnetek na darsovi kameri.
Samo sem iskal, pa ne najdem...Mogoče ta frajer s subarujem?

Verjetno. Tip se!je prišel izživljat s 4 kolesnim pogonom pa so mu plugi uničevali njegovo progo
crazy1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
V kolikor so ti že povedali, se takemu vozniku umakneš in ne izvajaš še sam bedarij. Se ne splača, men verjemi. Recimo en moj primer. Na ozki cesti dohitim počasneta, kateri se ni hotel umakniti. Za mano pride še en in mi tišči v rit. Takoj sem pomislil, da bi lahko tale za mano naredil prosto še zame. Ob prvi priliki sem ga spustil naprej, prižgal kamerco, odprl kokice in upal na lep razgled, če se že cjazimo nekaj v brezveze. Na mojo žalost se je potem spredaj vozeči kmalu umaknil. Škoda
grin1.gif

In tudi ne vidim v čem je problem, da bi prehitel plug, če je možno in s tem ne oviraš delo pluga in ne narediš zastoja. NE ZAGOVARJAM VOZNIKA V SUBARUJU. Samo povem našo izkušnjo. Smo prileteli za plug in je nam dal še smerokaz in smo leteli naprej.
confused-1.gif
Tako sem tudi sam že prehiteval na AC, ker je bilo tisto zame čisto prepočasi. Plug se ni rabil nič odmikat, jaz nisem bil nobenemu v napoto, ko sem prehitel, sem pa itak odšel naprej. Edini strah je bil, ker imam v glavi, da lahko fašeš kazen, če prehitevaš plug.

Če je zate 50km/h top, potem spusti, ne bom rekel kretene, ampak bolj sposobne naprej. Jaz to vedno počnem, če me kdo dohiti.
wink-1.gif

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.710
77
48
Jaz glih med plugi nebi palamudil, ker lahko letijo večji kosi zmrznjenega snega. Niti nebi peljal preblizu, ker mečejo kar velike koščke soli. Če pelješ do ene 20m za njimi in če je izvoz kratek, greš hitro dol, obrneš na uvoz in po sreči prideš pred njimi na AC.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.710
77
48
Norec! Sem samo čakal da se kdo pofočka.
smile-1.gif

Zdej pa da vidmo, če bo šlo v petek v službo z biciklom (tko kot vse dni do sedaj) ali bo treba peš.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
tole pomoje sploh ni izvedljivo... tm bi mogu za 180 obrnt, pa nazaj odvit... itak da tok počas tud plugi ne grejo...

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
To je izvedljivo samo na tisrih uvozih/izvozih, kjer greš dol direkt, brez 180 obračanja drugje se ne da, ker so plugi res prehitri. Sem izvajal mislim da tam, kjer greš za Velenje dol pa mislim da je Šentrupert tudi tak uvoz/izvoz na ac.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
nisi ti tam nič izvajal, ker je preko pregrada. in ne moreš tako hitro pridet okol, Tako da BS.