V kolikor so ti že povedali, se takemu vozniku umakneš in ne izvajaš še sam bedarij. Se ne splača, men verjemi. Recimo en moj primer. Na ozki cesti dohitim počasneta, kateri se ni hotel umakniti. Za mano pride še en in mi tišči v rit. Takoj sem pomislil, da bi lahko tale za mano naredil prosto še zame. Ob prvi priliki sem ga spustil naprej, prižgal kamerco, odprl kokice in upal na lep razgled, če se že cjazimo nekaj v brezveze. Na mojo žalost se je potem spredaj vozeči kmalu umaknil. Škoda
In tudi ne vidim v čem je problem, da bi prehitel plug, če je možno in s tem ne oviraš delo pluga in ne narediš zastoja. NE ZAGOVARJAM VOZNIKA V SUBARUJU. Samo povem našo izkušnjo. Smo prileteli za plug in je nam dal še smerokaz in smo leteli naprej.
Tako sem tudi sam že prehiteval na AC, ker je bilo tisto zame čisto prepočasi. Plug se ni rabil nič odmikat, jaz nisem bil nobenemu v napoto, ko sem prehitel, sem pa itak odšel naprej. Edini strah je bil, ker imam v glavi, da lahko fašeš kazen, če prehitevaš plug.
Če je zate 50km/h top, potem spusti, ne bom rekel kretene, ampak bolj sposobne naprej. Jaz to vedno počnem, če me kdo dohiti.