Še 1x.
Sem moral avto omest, ker je v 4 urah zapadlo 15cm snega. Ko sem ga ometal, je bil prižgan, vse luči so delovale, meglenk nisem vklapljal. Vklopim jih, če bi bila tako gosta megla, da se ne vidi 10m.
Napisal sem, da bi mu stisnil 5 vzgojnih. Saj veste - take, kot ti jo je fotr priklopu, če si bil preveč "pameten". Ali ste vsi tisti, ki me pljuvate bili vzgojeni permisivno, ali kako že pravijo? Da na koncu še sociala z mulcom potegne in ga fotr naj...
Mulc je bil frajer. Več kot očitno. A sem se špilal šerifa? Na 30 sem zmanjšal, da je šel na prehitevalnega mimo mene(tako kot pravite, zakaj ga nisem spustil naprej), ampak naprej pa prav tako ni mogel začuda ane? Se plug ponavadi umakne, če prideš za njim in mu blendaš? Oziroma ko dva, trije vzporedno plužijo AC - se ti umaknejo?
V mislih sem imel še celo to, da se mogoče res mudi na urgenco ipd. Pa žal niti to ni bilo v igri.
Začuda se potem ni hotel niti vzporedno peljat, je raje malo zmanjšal, še bolj čudno je to, da potem tistem na prehitevalnem tudi ni blendal kot zmešan. Res čudno
Pa saj je glupo, da nekaj pizdakam tukaj po forumu, samo me res pogreje tak odnos do drugih na cesti. Pa meni ni nikoli na kraj pameti padlo, da bi kaj takega počel po cestah. Čeprav smo bili mulci v avtu. Frajerji 20 let+ stari. Saj ni sam kriv v končni fazi. Vzgoja naredi svoje. Mogoče bo pa naslednjič bolj strpen. Pa bo en boljši voznik naokoli z GO tablico