Subaru Legacy GO-K4-245

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Pa si prebral na katerem pasu je vozil? Ti bi šel na odstavnega, zaradi takega kretena za tabo?

Ja seveda in spustiš ga dalje in je. Sploh ne vidim problema tukaj.

Pa nima veze stvar je v tem, da avtor teme ni nič manjši agresor na cesti kot oni, ki je blendal. Tukaj nekaj joka kako bi on red delal, sam pa prizna, da je zmanjšal na 30...
13.gif

Ne odobravam ne enega ne drugega, da ne bo pomote!!

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Še 1x.
Sem moral avto omest, ker je v 4 urah zapadlo 15cm snega. Ko sem ga ometal, je bil prižgan, vse luči so delovale, meglenk nisem vklapljal. Vklopim jih, če bi bila tako gosta megla, da se ne vidi 10m.
Napisal sem, da bi mu stisnil 5 vzgojnih. Saj veste - take, kot ti jo je fotr priklopu, če si bil preveč "pameten". Ali ste vsi tisti, ki me pljuvate bili vzgojeni permisivno, ali kako že pravijo? Da na koncu še sociala z mulcom potegne in ga fotr naj...
Mulc je bil frajer. Več kot očitno. A sem se špilal šerifa? Na 30 sem zmanjšal, da je šel na prehitevalnega mimo mene(tako kot pravite, zakaj ga nisem spustil naprej), ampak naprej pa prav tako ni mogel začuda ane? Se plug ponavadi umakne, če prideš za njim in mu blendaš? Oziroma ko dva, trije vzporedno plužijo AC - se ti umaknejo?
V mislih sem imel še celo to, da se mogoče res mudi na urgenco ipd. Pa žal niti to ni bilo v igri.
Začuda se potem ni hotel niti vzporedno peljat, je raje malo zmanjšal, še bolj čudno je to, da potem tistem na prehitevalnem tudi ni blendal kot zmešan. Res čudno
shocked-1.gif

Pa saj je glupo, da nekaj pizdakam tukaj po forumu, samo me res pogreje tak odnos do drugih na cesti. Pa meni ni nikoli na kraj pameti padlo, da bi kaj takega počel po cestah. Čeprav smo bili mulci v avtu. Frajerji 20 let+ stari. Saj ni sam kriv v končni fazi. Vzgoja naredi svoje. Mogoče bo pa naslednjič bolj strpen. Pa bo en boljši voznik naokoli z GO tablico
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Zakaj ga nisi zbil, pa je. Da bi mu lahko še vzgojne naložil. Jebeš tisti kupon od zavarovalnice pa 100 € za kazen.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Nema veze, vsako šolanje nekaj stane, pa drugi bi to tudi razumeli verjetno.
evil.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Izjemno rad
tongue-1.gif

Bi moral dat v temo bedaki na cesti, da bi manj opazno bilo. Ah j... ga. Me je pogrelo ko sto mater včeraj. Danes je že kul
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Manj se sekiraš zaradi situacij na cesti, bolje je zate. Prevzgojil tako ali tako ne boš nobenega.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Meni res ni jasno, kaj se takemu po glavi plete. Oziroma vsem takim voznikom. Za volanom se prelevijo v totalne i.diote. Nikoli nisem bil tak in enostavno ne razumem tega.
Recimo, da bi bila situacija taka, da se pelje en plug, pa da ga hočem prehitet po prehitevalnem in se bojim, da me bo zaneslo ipd in nekaj motovilim po cesti, in ga prehitevam "pol ure". Ajd OK, sem nesposoben, mečkam. Pa blendaj, se ti bom probal čimprej umaknit, ali pa bom malo kasneje prehitel, ko ne bo nobenega za mano.
Skratka ni vredno sekiranja itak. Samo ko si v situaciji, noben nima kam, in se najde en tak pacient, te pa res pogreje. Itak se je potem do LJ peljal za plugi 50/uro. wtf
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
moraš drugače gledat, obstajo osebki, ki bi se radi kar pretepali, če mu kdo blendne. Zreli za psih. oddelek.

impre

Pripravnik
19. apr 2008
331
7
18
Lahko pa fant v subaruju le takoj ni videl da plužijo, saj predvidevam da avtor teme in še avti pred njim niso vozili 2m za kamijonom ki pluži + posipa... Ko je to uvidel da ne bo šlo, verjetno naslednjim ni več blendal.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.372
301
83
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Pa si prebral na katerem pasu je vozil? Ti bi šel na odstavnega, zaradi takega kretena za tabo?

Ja seveda in spustiš ga dalje in je. Sploh ne vidim problema tukaj

Mene samo zanima, če bi ti na avtocesti na voznem pasu kdo blendal za tabo, če bi se umaknil oz. kam?

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Danes se je model peljal po vzhodni Lj obvoznici 14.45. Peljal se je celih 80 na uro lepo v koloni na voznem pasu nič živčen.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:Danes se je model peljal po vzhodni Lj obvoznici 14.45. Peljal se je celih 80 na uro lepo v koloni na voznem pasu nič živčen.
Da ni upiwaly pozabil na kako meglenko zadaj
sprasujem se.gif
in je bil zato živčen.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:
Danes se je model peljal po vzhodni Lj obvoznici 14.45. Peljal se je celih 80 na uro lepo v koloni na voznem pasu nič živčen.

Slabše kot v matric... skos te kdo stalka....

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Ne ne, dajte še enkrat pogledat, kaj sem napisal. Luči so bile ok, meglenk nimam prižganih.
Še da repliciram nekomu, ki pravi, da mogoče ni videl plugov. Bil sem tretji za plugom, prav tako na prehitevalnem pasu vzporedno z mano tretji avtomobil(pač za tistim plugom, ki je plužil prehitevalnega).
Ne moreš falit plugov, če se že na 500m vse naokoli oranžno bliska. Če si pa četrti v koloni pa sploh ne. In prvi, ki smo bili za plugi, smo bili z osebnimi vozili. Ni bilo tovornjakov, da bi ovirali pogled.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Lahko so bili pod drogo in namesto, da bi voznik stiskal ročko za šipo oprat, je stisal ročko za luči in potem, ko je šel mimo tebe, so vsi buljili naprej, ker so videli lučke od pluga in so si mislili, WTF, NLP
crazy1.gif