Vsi, ki ste proti obveznemu cepljenju

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Citat:
Glede na napisane nebuloze in evidentne lazi, ti toplo priporocam, da se izogibas tematiki za katero si absolutno nekompetenten.
Na žalost je resnica in kar nekaj ljudi na tem forumu, ki me osebno poznajo, lahko to potrdi.
Kakor sem ti že napisal se zamisli nad sabo in svojim neumnim pisanjem in ne piši več o stvareh, ki jih ne poznaš oz. si nekaj malega prebral o njih na spletu ali polovično prebral v študijskem gradivu. Sploh pa se ne oglašaj na temo zdravja in bolezni, kjer v več temah (poleg te teme je bila pred kratkim še ena) napadaš ljudi o katerih ne veš nič in jih s svojimi neumesnimi in neutemeljenimi pripombami prizadaneš.

Pozvan si da dokazes svoje LAZI ki jih siris tukaj. Pozvani si da nalepis DOKAZE.

Tega nisi storil, in si deklarirano laznivec. Dokler ne dokazes nasportno.

Da pa ti nebos lepil dokazov (iz Brodwaya, Novosibirska in ostalih centrov po svetu kjer nihce ne zna (baje) napisati diagnoze......) zato ker ti nekdo "ni vsec" pa je pac se en populisticen prijem.

Tako da, razmisli o smislu tvojega komuniciranja.
Dober poziv.
In zanimiv nivo komuniciranja.

PS: bleki je [cenzura]. Dokler ne dokaže nasprotno. Torej pozivam te, da dokažeš laž, da nisi.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
a večina vsebuje strupene snovi kot so živo srebro, aluminij,
Bom še pri tebi, da ti bo mogoče potegnilo...
Klor je tudi full strupen. Pa ga kar uporabljaš doma v kuhni. Pa dohtar ti ga tudi da v žilo, če si dehidriran
tongue-1.gif
Povej židu, da je sol in elementarni klor enak.

Modi, a spet hibernirate?
Ja kot kaže so za ene tudi spojine aluminija in živega srebra enake elementarnemu.
confused-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
PS: bleki je [cenzura]. Dokler ne dokaže nasprotno. Torej pozivam te, da dokažeš laž, da nisi.

Tisti ki me poznajo in so zraven mene vedo da nisem "cenzura". Ne bom pa dostavljal neposrednih dokazov.
cheer.gif

Nekako tako je nacin komunikacije tukaj.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

Tisti ki me poznajo in so zraven mene vedo da nisem "cenzura". Ne bom pa dostavljal neposrednih dokazov.
cheer.gif

Pa še dejstvo, da se dejansko direktno sploh ne da dokazati, da nečesa ni
grin1.gif
(lahko pa v določenih primerih posredno). Direktno lahko dokažeš samo obstoj nečesa.

zvezdica8

Zelenc'
27. maj 2013
24
0
1
Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

cheer.gif

Wauuu...saj človek ne more da se ne bi nasmejal taki komunikaciji in razmišljanju.
Zakaj pa bi nekdo moral nekaj dokazovati nekomu, ki ima na žalost čisto oprane možgane, kot ovca v sistemu, tak človek kljub dokazu, kjer je črno na belem, vidi samo črno ;-)

Potem se pa sklicujete na zakone, a vam to še ni jasno, da najmočnejši, največji lobisti pišejo zakone sebi v prid??? Tko pač je, to se ve, da tisti, ki ima največ moči, denarja lahko kupi kar mu paše.
Zelo podobno je pri politiki, kateri imajo zakone pisane sebi v prid, da jim nihče nič ne more in si tajkuni lahko lepo polnijo žepe, potem pa nihče ne odgovarja za to. Tako je pa s farmacijo, ki uveljavlja obvezno cepljenje, ki je btw neučinkovito in popolnoma nepotrebno, s tem samo mastno služijo že od leta 1970 dalje, v primeru komplikacij, pa nihče za nič ne odgovarja...ker je to pač po zakonu, ki so si ga sami napisali in jim nihče nič ne more!!!

Aja, pa mislim, da osveščeni starši živimo mnogo bolj zdravo z naravo kot marsikdo. Kakšen fast food, peglanje kavča...??? Kmetje so naši najboljši sosedi in ne samo štacuna, pa domači vrt, predvsem pa ogromno športnega udejstvovanja na vseh področjih, na vseh, tko da prosim prizanesite nam z nepotrebnimi in smešnimi komentarji, niti ne poznate človeka, pa ga sodite.

Oprostite, ampak nekateri imate tukaj prav otročje komentarje, ki jih niti ustrezno ne znate argumentirati, kaj šele dokazati. Pa dokažite, kolk so cepiva in zdravila učinkovita, brez stranskih učinkov itd...da brez njih prav tako ne bi bilo epidemij, dokažite! Pa ne s študijami podprtimi s strani farmacije, to so nerelavantni podatki, to vsi vemo, ampak s študijami neodvisnimi od farmacije, to je relavanten dokaz, ki nima nobene koristi od nikogar.
Me zanima koliko ste se dejansko pozanimali o teh zadevah, o vseh študijah, od kod tako slepo zaupanje, kako veste da je tako kot trdite prav? Zato ker je že tri desetletja tako, bo pa že prav...ojej...ljudje zbudite se! Dejstva in dokazi prosim!!!

Mirage

Pripravnik
30. nov 2007
223
10
18
Dokaz o učinkovitosti in varnosti imaš kolikor želiš. Se pa vidi, da nimaš pojma kakšen je protokol dobre klinične študije. Pa prosim za kakšen relevanten (razni naturalnewsi, warechnage in svood ne štejejo) dokaz kako farmacevtska podjetja vplivajo na izid študije o učinkovitosti cepiva.
Ko smo že pri financiranju.. Kdo je že financiral Wakefielda?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Klor je tudi full strupen. Pa ga kar uporabljaš doma v kuhni. Pa dohtar ti ga tudi da v žilo, če si dehidriran
tongue-1.gif

Ja kot kaže so za ene tudi spojine aluminija in živega srebra enake elementarnemu.
confused-1.gif

Žal so prevsem organske spojine Hg precej bolj strupene kot elementarno živo srebro.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
tongue-1.gif

confused-1.gif

Žal so prevsem organske spojine Hg precej bolj strupene kot elementarno živo srebro.
Ene so strupene, druge niso, tretje pa so nevarne šele pri zadostni količini. Ne sme se kar tako posploševati.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Citat:
Tega nisi storil, in si deklarirano laznivec. Dokler ne dokazes nasportno.
Da pa ti nebos lepil dokazov (iz Brodwaya, Novosibirska in ostalih centrov po svetu kjer nihce ne zna (baje) napisati diagnoze......) zato ker ti nekdo "ni vsec" pa je pac se en populisticen prijem.

Tisti, ki me poznajo osebno so seznanjeni z zadevami in poznajo potek. Povedal sem svojo izkušnjo s prvim cepljenjem in mnenje, tebi pa kot provokatorju ne mislim nič dokazovat. Če sem po tvoje deklariran lažnivec se ne bom sekiral, lahko ti samo še enkrat povem, da je vse kar sem napisal žal resnica.

Nimam razloga, da ne bi verjel tvoji izkušnji, in s teboj lahko samo sočustvujem. Svoje razloge, zakaj pri cepljenju svojih otrok nisem imel pomislekov, sem navedel že zgoraj, verjamem pa, da tistega, ki ga stranske posledice cepljenja neposredno prizadenejo, statistika prav malo zanima.
Iz mojega stališča je še vedno bolje, da cepljenje ostane obvezno.
Z raznimi teorijami zarot in natolcevanji o težkih kovinah ipd. si pa nasprotniki delate več škde, kot koristi.

Blackjack je tipičen slovenski zdravnik - aroganten, vzvišen in inkvizicijski do vsakega drugačnega mnenja, kot ga zastopa uradna ortodoksna slovenska medicina. Da je slovenska medicija v svoji skrajni ortodoksnosti osamljen otok v svetu zahodne medicije, ga ne zanima. Slovenski zdravnik ima vedno prav - ostali smrtniki se lahko samo strahospoštljivo strinjamo.

Dober zdravnik je dober človek, ki dobro zdravi.

tomi7979

Zelenc'
31. maj 2013
20
0
1
Če primerjamo življenski standard, higijeno in ne cepljenje s pojavom epidemij.

Zakaj ima potem Švica največ primerov ošpic v Evropi pri najboljšem standardu in medicinski oskrbi....a čisto slučajno ima istočasno najslabšo precepljenost populacije, ki je samo 75%, v primerjavi z drugimi drzavami.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik zvezdica8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

cheer.gif

Wauuu...saj človek ne more da se ne bi nasmejal taki komunikaciji in razmišljanju.
Zakaj pa bi nekdo moral nekaj dokazovati nekomu, ki ima na žalost čisto oprane možgane, kot ovca v sistemu, tak človek kljub dokazu, kjer je črno na belem, vidi samo črno ;-)

Potem se pa sklicujete na zakone, a vam to še ni jasno, da najmočnejši, največji lobisti pišejo zakone sebi v prid??? Tko pač je, to se ve, da tisti, ki ima največ moči, denarja lahko kupi kar mu paše.
Zelo podobno je pri politiki, kateri imajo zakone pisane sebi v prid, da jim nihče nič ne more in si tajkuni lahko lepo polnijo žepe, potem pa nihče ne odgovarja za to. Tako je pa s farmacijo, ki uveljavlja obvezno cepljenje, ki je btw neučinkovito in popolnoma nepotrebno, s tem samo mastno služijo že od leta 1970 dalje, v primeru komplikacij, pa nihče za nič ne odgovarja...ker je to pač po zakonu, ki so si ga sami napisali in jim nihče nič ne more!!!

Aja, pa mislim, da osveščeni starši živimo mnogo bolj zdravo z naravo kot marsikdo. Kakšen fast food, peglanje kavča...??? Kmetje so naši najboljši sosedi in ne samo štacuna, pa domači vrt, predvsem pa ogromno športnega udejstvovanja na vseh področjih, na vseh, tko da prosim prizanesite nam z nepotrebnimi in smešnimi komentarji, niti ne poznate človeka, pa ga sodite.

Oprostite, ampak nekateri imate tukaj prav otročje komentarje, ki jih niti ustrezno ne znate argumentirati, kaj šele dokazati. Pa dokažite, kolk so cepiva in zdravila učinkovita, brez stranskih učinkov itd...da brez njih prav tako ne bi bilo epidemij, dokažite! Pa ne s študijami podprtimi s strani farmacije, to so nerelavantni podatki, to vsi vemo, ampak s študijami neodvisnimi od farmacije, to je relavanten dokaz, ki nima nobene koristi od nikogar.
Me zanima koliko ste se dejansko pozanimali o teh zadevah, o vseh študijah, od kod tako slepo zaupanje, kako veste da je tako kot trdite prav? Zato ker je že tri desetletja tako, bo pa že prav...ojej...ljudje zbudite se! Dejstva in dokazi prosim!!!

Zanimivo da tistim ki imajo oprane mozgane ti se zmeraj zaupas svojega otroka. Ko pa bi sosedova micka za vse poskrbela, tudi takrat ko bo tvoj otrok zaradi kaksne vreznine v peskovniku fasal tetanus in bo ga potrebno umetno predihavati na intenzivnem oddelku.

Na eni strani imamo svetovno stroko na celu z WHO ki ima jasno zacrtane smernice, na drugi strani pa nekaj posameznikov, ki za zacetek nimajo razciscenih osnov delovanja cloveskega telesa. Smo v casu "demokracije" in slobode govora. Problem nastane, ko nekateri zelijo slisati to, ob cemer bi se dobro pocutili in kaj jim na uho pase. Ne pa gole resnice podprte z xy dokazi. In tudi ti xy dokazi niso relevantni v kolikor niso ugodni za poslusalca.

In to start with, stranskih ucinkov cepljenja nikoli nihce ni negiral. Dejstvo obstaja da so si nekateri radi svoj vsakdan krajsajo z zgodbami "prizadetih", od prijatelja, strica, sosedova necakinja....

PS: Govora je o obveznem cepljenju in ne o fakultativnih cepljenjih (npr klopni meningitis). Ta cepiva so danes tako poceni, da so ze zdavnaj farmacevtske firme proizvodnjo prepustile lokalnim imunoloskim centrom ki imajo s temi cepivi samo zgubo. A se zmeraj bo nekdo trobil o farmacevtski industriji.

Se pac opravicujem da ne verjamem natolcevanju o "nekaksni nevromuskolarni bolezni", ob dejstvu da so otroka (po tvoje) imeli v obdelavi raznorazni zdravniki, tudi tisti izven zanic slovenskega zdravstvenega sistema.

Stranski ucinki bodo zmeraj mozni, pa ni vazno ali je to cepivo, zdravilo ali kaj druga. Vprasanje je kolik je IQ ki tega pac ne razume.

Pa srecno!

tomi7979

Zelenc'
31. maj 2013
20
0
1
Se pa strinjam s predlogom nekaterih evropskih držav, da se lahko starši prostovoljno odločijo za cepljenje...le da bodo stroške zdravljenja bolezni vključno z dolgotrajnimi posledicami nosili sami in ne bodo kriti s strani zavarovalnic.
Ker večina tistih, ki otrok ne dajo cepit, je potem prva v vrsti pri zdravnikih in v bolnicah, ko otrok več kot 2x zakašlja ali se poškoduje....potem pa stroka ni več tak bav bav naenkrat.
Zakaj ti ljudje še takrat ne gredo k svojim zdravilcem in bioenergetikom pa res ne razumem, če so tako nezmotljivi in vse pozdravijo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
bi lahko otroci tožili starše za napačne odločitve? starš ne cepi otroka, otrok zboli in ima trajne posleidce, otrok toži starša za škodljivo ravnanje?
to bi bilo zanimivo...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

cheer.gif

Pa še dejstvo, da se dejansko direktno sploh ne da dokazati, da nečesa ni
grin1.gif
(lahko pa v določenih primerih posredno). Direktno lahko dokažeš samo obstoj nečesa.
1.) laž se itak ne more dokazati, ker po definiciji ni res, če se že "resno" pogovarjamo
2.) napisal sem nekaj, kar ima (dokazljivo) nasprotno stanje

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
Dokaz o učinkovitosti in varnosti imaš kolikor želiš. Se pa vidi, da nimaš pojma kakšen je protokol dobre klinične študije. Pa prosim za kakšen relevanten (razni naturalnewsi, warechnage in svood ne štejejo) dokaz kako farmacevtska podjetja vplivajo na izid študije o učinkovitosti cepiva.
Kolikokrat je bil kaki farmacevtski izdelek umaknjen?
Zakaj, če pa je šel skozi vse filtre, protokole in papirje?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

Ker se mogoce doloceni nezeljeni ucinki, interakcije pokazejo cez cas (dolgotrajne) klinicne prakse?

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
Kolikokrat je bil kaki farmacevtski izdelek umaknjen?

precejkrat.to sploh ni tako redek pojav

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

Ker se mogoce doloceni nezeljeni ucinki, interakcije pokazejo cez cas (dolgotrajne) klinicne prakse?
Torej kako cepivo ni primerno, čeprav "ima vse štampiljke"?
A je to možno?