no, o tem tudi jaz govorim. nihče nikogar ne pozna. da bi otrok imel težave. edino mogoče če bi kako vzgojiteljico vprašali, ki jih je dala kar nekaj skozi, ergo verjetnost da bi bilo res kaj hudega je izredno mala.
bleki pa tudi očitno ne dela z otroci, pa mu te primeri niso znani, vsekakor ni pediater v kranju (ne vem sploh, če imajo kakega moškega), ker potem bi ob kafetu poslušal, kako je prišel en dveletnik z noricami z eno bulico na prsih ki je izgledam in se tipal kot podkožni abscesek oziroma nekaj podobnega in ga je raje na napotnico poslala v UKC. kaj se je tam dogajalo, ti pa lahko jaz povem. sicer se ne spomnim več, kam sem ga peljala, men se zdi na kirurške infekcije ali kako se reče, vsekakor ne na pediatrijo in tam so 3je glavo staknil, ker niso vedeli, česa se lahko nadejajo (tudi očitno ne vidijo vsak dan) dokler ni prišel šef vseh šefov (nadzorni najbrž), ki je na hitro pošlatal in nato od daleč konzultiral, ker jih ni prebolel, kljub trikratnemu cepljenju so titri v podnu in je totalno fobičen ter najbrž ve o tem vse kar se ve in določil, da glede na to da gre okužba proti koncu in da je mali totalno OK, nič prizadet kakorkoli, da bi počakal z rezanjem. ob najmanjši spremembi v smislu poslabšanja zdravja, pa tako nazaj. sicer bi ujela kosilo v vrtcu, tako hitro je šlo tole naokoli, ampak je ostal tisti dan in naslednji doma in sem ga gledala kot sokolje oko, potem se je pa bulica začela manjšati. matr, čisto sem pozabila na to, ker se je končalo vsaj na tem mestu povsem brez posledic. zdaj samo še brazgotine gledam drugod, pa imam samo te v glavi. Bilo je adrenalinsko, in čeprav ravno rezati ni bilo treba, bi se težko strinjala, da so bile samo zgolj brezvezna nadloga. te ne povzročajo nobenih skrbi in posebnih ukrepov, sploh pa ne da te nekdo pošlje pod nujno v Klinca.