Se pravi si cepilni nestrpnež. Cepi se, ostale pa pusti pav enostavno in normalno živeti.
Sem v sosednji temi napisal, kovid bolniki so na višku epidemije zasedali cca 5% bolnišničnih kapacitet. Da so naši nestrokovni idioti zaprli vse, ni moja krivda.
In zelo idiotsko od tebe, da vališ krivdo name (in meni podobne) , kateri nisem ne zbolel niti koga okužil, da je krivda na moji strani, za vse kar se je v epidemiji zgodilo. Po debilni cepilnski logiki, smo zdravi sedaj težava za vas paranoike, pa potem meni očitaš BS?
Levji del preseženih smrti so prispevali DSOji, kjer zopet naši nestrokovni idioti niso napravili nič pametnega.
Večino populacije katero bukovi cepilci silite v cepljenje, k poteku in slabšanju epidemije ne doprinese praktično nič (ne obremenitve zdravstva, ne povzroča presežnih smrti). Tisti del populacije kateri je to zgeneriral, pa je precepljen, prebolen, pod rušo ali pa mu gladko dol visi.
Kdor pa oceni, da se želi cepiti, ima baje sedaj možnost. S tem, da bo za oceno učinkovitosti cepljenja, potrebno počakati na jesen/zima 2021/22.