mislim da je to bilo tisto mišljeno ironično.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Srebro ni neškodljivo.
Pa tudi živo srebro ni na splošno škodljivo.
Fore so v detajlih![]()
(dober tek, pa le posoli s škodljivim natrijem in klorom)
Uporabnik jest5 pravi:
Srebro ni neškodljivo.
Fore so v detajlih![]()
saj tisti argumenti z avtizmom so itak bedni. pred 50 leti avtizem ni bil nikoli diagnosticiran. (sedaj ga mogoče še malo prevečkrat diagnosticirajo) če bolezen ni poznana še ne pomeni da ne obstaja. je podobno kot trditi da 300 let nazaj ni nihče imel raka.Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:Torej se v prvi vrsti kaže vprašanje vrednosti cepljenja, če človek zboli kljub cepljenju ne glede na to kje si. Tole me spominja na zagovarjanje prodajanja kondomov menihom ... (pustimo ekscese ob strani, mišljeno je menihi kot to kar naj bi bili, torej kondomov ne potrebujejo sploh)
Torej po tej logiki tudi mladoletnim osebam ne rabimo omogočiti zdravljenje od alkohola in drog, saj alkohola itak ne smejo piti, droge so pa seveda tudi prepovedane? Razlika "kako naj bi bilo" in "kako je".
Več kot očitno nasprotniki cepljenja ne razumejo marsikaj prebranega in njihovi argumenti so nelogični. Berejo se nekako takole: Jaz sem kadilec, kadim že 15+ let, nimam raka, ne poznam nobenega kadilca, ki bi imel raka. Vi kar verjamite stroki, ki opozarja na nevarnost kajenja jaz že vem kako pa kaj iz realnega življenja. Jaz se ne bom pripasal v avtu, s tem ogrožam samo sebe, čeprav rabim rešilca, zdravnika, sestre, sredstva v bolnici in naslednji ko pokliče rešilca mu rečejo da so zasedeni in pridejo čez pol ure, se je zgodilo meni. Vsi vplivamo na vse ker živimo skupaj v družbi! Tvoja svoboda se konča, kjer se moja začne!
Že ko grem jaz laik raziskovati na internet kaj je res in kaj ni, opažam, da strani proti cepljenju so manj verodostojne in prvi namig je že ostala vsebina, ki jo ponujajo. Na internetu se da najti dokaz za vse, ampak odvisno na kakšnih straneh.
Če si želiš dokazati resničnost nečesa, je dobra taktika tudi, da poskušaš ob enem dokazati tudi neresničnost. Torej kritično napadeš svoje teorije.
Obezno branje, ki razloži tiste čudne grafe glede uvedbe cepiv in padanje bolezni:
http://scienceblogs.com/insolence/2010/03/29/the-intellectual-dishonesty-of-the-vacci
Tisti, ki ste proti cepljenju širite laži in pol resnice, vaše izjave enostavno niso resnične ali pa so zelo poenostavljena verzija celotne slike.
Ironično pri beliverju v kemtrejle, ravno zemljo in še katero neumnost. Itak jaCitat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik jest5 pravi:
Srebro ni neškodljivo.
Fore so v detajlih![]()
Letnik očeta če ni skrivnost?Zanimivo, ne najdem novejše teme, tako da si tole sposodim, ker je bila najbolj aktivna.
Torej tuberkuloza..oče je bil v bolnici in njegov "cimer" je imel potrjen primer tuberkuloze. Oče je tako pozvan, da se testira, ampak...šele junija letos.
Ni pa nobenih vmesnih navodil glede "izolacije", ipd..mnenja so različna, eni pravijo da naj ne hodi okoli, drugi spet drugače... je pa zanimivo, da ima vmes druge zdravniške preglede in nihče ni omenil, da naj ne bi šel.
Torej kaj narediti? Simptomov sicer nima (kašljanje, temperatura, bolečine...).
Malo mi je čudna reakcija stroke, če primerjamo kakšna panika je bila glede kovida, tu pa se gre za veliko težjo in resnejšo nalezljivo bolezen...
Inkubacijska doba TB je kar dolga, tako da, če je bil pred kratkim v stiku z obolelim, ne bo pokazalo nič. Od okužbe do kužnosti pa tudi ponavadi ne pride prav hitro, če sploh. Predvidevam, da bo test opravil na Golniku?Koliko vem ni imel nobene lab preiskave.. samoplacnisko se lahko gre na krvni test?
Eh.. potem ste pa tako že vsi okuženi.V stiku z obolelo osebo je bil konec decembra 2025.
Ker je praktično nemogoče, da bi bil kužen v tako kratkem času.aa...zato mene nekaj grlo praska
Ampak v čem je finta, da je dobil termin za pregled šele junija![]()