Vsi, ki ste proti obveznemu cepljenju

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik zvezdica8 pravi:
ko si nekateri, ki mislijo da imajo vse prav, vzamejo pravico v svoje roke

Predpostavljam ta s tem stavkom mislis eksplicitno nase.
cheer.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:

Verovanja? hahaha....ne vem kdo slepo verjame v farmacijo. Če bi vam rekli, sočite skozi okno da si polomite kosti, saj boste imeli potem še močnejše in bo manjša verjetnost zloma, bi skočili? Seveda da bi, saj to je pa ziher prav, če tako pravijo

Me res zanima če boš kdaj požrla te besede. Recimo ko boš ti ali kdo izmed bližnjih resno bolan (pa to ne mislim na bolezni za katere bi se naj cepili).

zvezdica8

Zelenc'
27. maj 2013
24
0
1
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:

cheer.gif

Ne brišem jaz komentarjev, je pa moja dolžnost, in dolžnost vsakega starša da poskrbi najboljše za svojega otroka, kot misli da je prav ;-)

zvezdica8

Zelenc'
27. maj 2013
24
0
1
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:

Verovanja? hahaha....ne vem kdo slepo verjame v farmacijo. Če bi vam rekli, sočite skozi okno da si polomite kosti, saj boste imeli potem še močnejše in bo manjša verjetnost zloma, bi skočili? Seveda da bi, saj to je pa ziher prav, če tako pravijo

Me res zanima če boš kdaj požrla te besede. Recimo ko boš ti ali kdo izmed bližnjih resno bolan (pa to ne mislim na bolezni za katere bi se naj cepili).

Srčno upam da ne bomo, smo že preveč gorja dali skozi, če pa že slučajno, pa kot sem že prej omenila, imamo vso pravico do koriščenja morebitnih nujnih zdravstvenih uslug, dokler bomo tako drago plačevali naše zdravstvo.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Citat:
Citat:

cheer.gif

Ne brišem jaz komentarjev, je pa moja dolžnost, in dolžnost vsakega starša da poskrbi najboljše za svojega otroka, kot misli da je prav ;-)

Eno je kar si ti misliš, drugo pa kar si mislijo ostali, med drugim tudi stroka. Če ji enkrat zaupaš (v njunem primeru, kot si sama rekla da ji), zakaj ji ne zaupaš še drugje?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Citat:

Za mojega otroka pa nič skrbet, je verjetno bolj zdrav kot katerikoli od vaših na žalost cepljenih. Če gre še kateremu tako fino, sem pa vesela, otroci so naše največje bogastvo ;-)
kaj pa ko bo fasal virus za katerega ni cepljen? potem bo pa jok. pa krivi vrtci pa nevem kdo vse

pa še nekaj za vse anti cepljenje fanatike. od kje vam informacije o delovanju teh "strupov" oziroma nedelovanju po vašem mnenju? iz googla? ali ste kdaj v življenju bli na kakem predavanju fiziologije, mikrobiologije ipd Tolko pač samo da vem če mate dejansko neko osnovno poznavanje člov telesa. Oziroma če bi na sliki izmet desetih stvari znali pokazat kaj je virus in kaj recimo bakterija. kaj pa levkocit.

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.615
113
še v SLO - ampak komaj
In zakaj bi to morali znati? Saj Petek-Dimmerjeva pravi, da je vse to samo teorija in da ni nič dokazano!
rolleyes-1.gif

[sarcasm OFF] - vidno, da me ne bo kdo pomotoma med napačne strpal
wink-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
In zakaj bi to morali znati? Saj Petek-Dimmerjeva pravi, da je vse to samo teorija in da ni nič dokazano!
rolleyes-1.gif

[sarcasm OFF] - vidno, da me ne bo kdo pomotoma med napačne strpal
wink-1.gif
Enemu se je celo dalo odgovarjati na večino neumnosti, ki jih je izjavila ta kokla
grin1.gif

Je pa v nemščini

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
zdravstvenih uslug

Ko gre za golo prezivetje pa bos pristala na sistem ki je po tvoje zavajajoc, lazniv, podaljsana roka farmacevtskih mulitkorporacij....

Cas je da nehas klatit popolnih neumnosti tukaj.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
je pa moja dolžnost, in dolžnost vsakega starša da poskrbi najboljše za svojega otroka, kot misli da je prav ;-)
Jaz bom pa avto popravil tako kot mislim da je prav. Kdo pa rabi 5 vijakov na kolesu. En je čisto dovolj, saj sem videl na youtubu, da drži, pa še lažji je avto zaradi tega.
Če gre kaj narobe, je pa to itak samo moj problem. To, da bom priletel v primeru odtrganega kolesa v nekoga drugega, naj vas pa nič ne briga, jaz že vem kaj je prav.

zvezdica8

Zelenc'
27. maj 2013
24
0
1
Nihče ni rekel da strogo ne zaupam v medicino, pogovarjamo se o cepljenju in pač ne zaupam v cepiva in večino farmacevtskih zdravil, in ni mi všeč represija na tem področju.

Če bo otrok fasal virus? Tudi cepljeni ga dobijo, niso 100% zaščiteni, pa najbrž je vsak od nas in tudi naši otroci bodo v življenju dobili viruse, včasih še bolj nevarne, proti katerim se ne cepimo, se ne bojim da se ne bi uspešno pozdravili.
To razmišljanje kaj pa če....je brez veze, če bi se spraševali (kaj pa če bo letalo padlo ko bomo na njem, ne bi nikoli nikamor šli)

pediater...najboljš da si kupiš karbonskega, bo še najlažji, pa če boš v koga priletel ne bo večje škode, razen pri tebi k ga ne boš več mogel skup spravt, sebe pa še manj ;-)

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Citat:
Če bo otrok fasal virus? Tudi cepljeni ga dobijo, niso 100% zaščiteni, pa najbrž je vsak od nas in tudi naši otroci bodo v življenju dobili viruse, včasih še bolj nevarne, proti katerim se ne cepimo, se ne bojim da se ne bi uspešno pozdravili.

vsakega otroka lahko avto povozi. Tistega, ki se igra sredi avtoceste, kot tistega ki se igra na travniku ob neprometni stranski pregledni ceste ločeni z ograjo visoko 1.5m. Kje je večja verjetnost?

zvezdica8

Zelenc'
27. maj 2013
24
0
1
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj se malo poigraj s temle. Pa posnetek tudi lahko pogledaš, ti ne bo škodilo
wink-1.gif

Kar izvoli, nimam časa za pranje možganov. Da ne govorim kaj me je danes alergologinja prepričevala, hmm...da atopični dermatitis in ekcem ne spadata v isto skupino, to je pa seveda eden od stranskih učinkov po cepljenju. Vprašam: Ja kaj pa potem je ekcem? Njen odgovor citiram: To ni nič, to je za nas brez pomena, to je širok pojem za kožne bolezni...hmm...ja kaj je pa drugega atopični dermatitis???

V glavnem na koncu se je tolk zakvačkala, da uboga reva ni več vedela kaj govori in kaj naj še reče. Samo da jih takole začneš malo bolj spraševat, pa se hitro ujamejo v lastnih lažeh.

Samo še eno cepivo bi mogli izumit...proti neumnosti, bi ga marsikdo potreboval ;-)

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj se malo poigraj s temle. Pa posnetek tudi lahko pogledaš, ti ne bo škodilo
wink-1.gif

Kar izvoli, nimam časa za pranje možganov. Da ne govorim kaj me je danes alergologinja prepričevala, hmm...da atopični dermatitis in ekcem ne spadata v isto skupino, to je pa seveda eden od stranskih učinkov po cepljenju. Vprašam: Ja kaj pa potem je ekcem? Njen odgovor citiram: To ni nič, to je za nas brez pomena, to je širok pojem za kožne bolezni...hmm...ja kaj je pa drugega atopični dermatitis???

V glavnem na koncu se je tolk zakvačkala, da uboga reva ni več vedela kaj govori in kaj naj še reče. Samo da jih takole začneš malo bolj spraševat, pa se hitro ujamejo v lastnih lažeh.

Samo še eno cepivo bi mogli izumit...proti neumnosti, bi ga marsikdo potreboval ;-)

ekcem je simptom (marsikaterega vnetja) , atopicni dermatitis pa je bolezen.

Tako da ne kvasi spet o nekih cepljenjih.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

Če je vzorec skrbno izbran, je 600 čist dovolj. Še na manjših se delajo resne raziskave.

Ni vse v velikosti.
wink-1.gif

In pri koliko resnih raziskavah si bil prisoten?

Tako informativno.
Tako informativno prepoznam ad hominem od daleč.

Lej no lej, še eni kvekerji, samo 268 oseb velik vzorec : http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16264062

Bravo mojster, ti bi epidemioloske studije delal na 200 ljudeh.
bonk.gif

Skrajni cas da ti podelijo kak castni doktorat Univerze v Dolnjem Vakufu.

Drzi se raje stvari katerih si bolj vesc.
Če bi jaz kaj?

Aja, uporabil si strokovno orodje podtikanja.

Pa žalitve.

Zanimivo, res, kao tanarbol znanstveni in logični v temi, pa potem pridejo z najbolj nizkimi.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Zanimivo, res, kao tanarbol znanstveni in logični v temi, pa potem pridejo z najbolj nizkimi.

Nizko je ko amater poskusa znanosti srat po glavi.

In neko prvo pogooglagno "raziskavo" subjektivnih izboljsanj simptomov alergenikov primerja z epidemiologijo bolezni, kjer so vpletene celotne populacije.