Citat:
Uporabnik zvezdica8 pravi:
ko si nekateri, ki mislijo da imajo vse prav, vzamejo pravico v svoje roke
Predpostavljam ta s tem stavkom mislis eksplicitno nase.
Citat:
Citat:
Verovanja? hahaha....ne vem kdo slepo verjame v farmacijo. Če bi vam rekli, sočite skozi okno da si polomite kosti, saj boste imeli potem še močnejše in bo manjša verjetnost zloma, bi skočili? Seveda da bi, saj to je pa ziher prav, če tako pravijo
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Verovanja? hahaha....ne vem kdo slepo verjame v farmacijo. Če bi vam rekli, sočite skozi okno da si polomite kosti, saj boste imeli potem še močnejše in bo manjša verjetnost zloma, bi skočili? Seveda da bi, saj to je pa ziher prav, če tako pravijo
Me res zanima če boš kdaj požrla te besede. Recimo ko boš ti ali kdo izmed bližnjih resno bolan (pa to ne mislim na bolezni za katere bi se naj cepili).
Citat:
Citat:
Citat:
Ne brišem jaz komentarjev, je pa moja dolžnost, in dolžnost vsakega starša da poskrbi najboljše za svojega otroka, kot misli da je prav ;-)
kaj pa ko bo fasal virus za katerega ni cepljen? potem bo pa jok. pa krivi vrtci pa nevem kdo vseCitat:
Za mojega otroka pa nič skrbet, je verjetno bolj zdrav kot katerikoli od vaših na žalost cepljenih. Če gre še kateremu tako fino, sem pa vesela, otroci so naše največje bogastvo ;-)
Enemu se je celo dalo odgovarjati na večino neumnosti, ki jih je izjavila ta koklaCitat:
Uporabnik gr69 pravi:
In zakaj bi to morali znati? Saj Petek-Dimmerjeva pravi, da je vse to samo teorija in da ni nič dokazano!
[sarcasm OFF] - vidno, da me ne bo kdo pomotoma med napačne strpal
Citat:
zdravstvenih uslug
Jaz bom pa avto popravil tako kot mislim da je prav. Kdo pa rabi 5 vijakov na kolesu. En je čisto dovolj, saj sem videl na youtubu, da drži, pa še lažji je avto zaradi tega.Citat:
je pa moja dolžnost, in dolžnost vsakega starša da poskrbi najboljše za svojega otroka, kot misli da je prav ;-)
Citat:
Če bo otrok fasal virus? Tudi cepljeni ga dobijo, niso 100% zaščiteni, pa najbrž je vsak od nas in tudi naši otroci bodo v življenju dobili viruse, včasih še bolj nevarne, proti katerim se ne cepimo, se ne bojim da se ne bi uspešno pozdravili.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj se malo poigraj s temle. Pa posnetek tudi lahko pogledaš, ti ne bo škodilo
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kar izvoli, nimam časa za pranje možganov. Da ne govorim kaj me je danes alergologinja prepričevala, hmm...da atopični dermatitis in ekcem ne spadata v isto skupino, to je pa seveda eden od stranskih učinkov po cepljenju. Vprašam: Ja kaj pa potem je ekcem? Njen odgovor citiram: To ni nič, to je za nas brez pomena, to je širok pojem za kožne bolezni...hmm...ja kaj je pa drugega atopični dermatitis???
V glavnem na koncu se je tolk zakvačkala, da uboga reva ni več vedela kaj govori in kaj naj še reče. Samo da jih takole začneš malo bolj spraševat, pa se hitro ujamejo v lastnih lažeh.
Samo še eno cepivo bi mogli izumit...proti neumnosti, bi ga marsikdo potreboval ;-)
Če bi jaz kaj?Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Tako informativno prepoznam ad hominem od daleč.Citat:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Če je vzorec skrbno izbran, je 600 čist dovolj. Še na manjših se delajo resne raziskave.
Ni vse v velikosti.
In pri koliko resnih raziskavah si bil prisoten?
Tako informativno.
Lej no lej, še eni kvekerji, samo 268 oseb velik vzorec : http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16264062
Bravo mojster, ti bi epidemioloske studije delal na 200 ljudeh.
Skrajni cas da ti podelijo kak castni doktorat Univerze v Dolnjem Vakufu.
Drzi se raje stvari katerih si bolj vesc.
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Zanimivo, res, kao tanarbol znanstveni in logični v temi, pa potem pridejo z najbolj nizkimi.
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kar izvoli, nimam časa za pranje možganov.