Dokaz da V60 ni bil namenjem mesarjem, zidarjem in dostavljačem... komplet palic za golf pa gre notri, brez problema. Pralnega stroja pa ne voziš v takem avtu. Filozofija pri Volvu je, da si naročiš PS domov ne pa da letaš od diskontarja do diskontarja ali 800km ponj...
Hja, verjetno te je polno vsepovsod po evropi na golfplacih...
Kaj naj rečem. Dobro zate.
ma ni finta samo v golf palicah. Že sama kabina je bla ful mala glede na zunanjo velikost avta.
Jaz sn bil kr malo šokiran ko sem ga prvič peljal kak je to malo v bistvu.
Važn ta furaš mesarska kola...Slabo zate ker z Renaultom tja nimaš vstopa
Alfa 156 oz 159 sta pa višek prostornosti, pa razne mečke shoting break, pa bimerji serije 3 karavani... ali imaš grda mesarska karavnska kola oblike škatle in temu primerno prostora ali pa lepo oblikovan avto kjer ima dizajn prednost pred prostornostjo. Na srečo niso vski kupci mahnjeni na prvi tip vozila (no razen na balkanu...)ma ni finta samo v golf palicah. Že sama kabina je bla ful mala glede na zunanjo velikost avta.
Jaz sn bil kr malo šokiran ko sem ga prvič peljal kak je to malo v bistvu.
In to je? Recimo če bi bluzil o gnilobi in luknjah (to za kar si ti stručko) bi še razumel tvojo pripombo. O temi se pa ljubiteljsko spoznaš toliko kot večina zato pobček, zapri gobček.Lahko rečeš, da boš nehal bluzit o stvareh, ki jih ne poznaš. Za začetek.
ma alfa 156 si že od zunaj videl, da ne bo nič od avta. Prtlažnik tolko, da italjan pudla zadaj vrže in lahko pes ven gleda. Nakupovalne vrečke pa na zadnji sedež.Alfa 156 oz 159 sta pa višek prostornosti, pa razne mečke shoting break, pa bimerji serije 3 karavani... ali imaš grda mesarska karavnska kola oblike škatle in temu primerno prostora ali pa lepo oblikovan avto kjer ima dizajn prednost pred prostornostjo. Na srečo niso vski kupci mahnjeni na prvi tip vozila (no razen na balkanu...)
A tako se zdaj to reče po novem če se ne moreš stegnit?Važn ta furaš mesarska kola...
In to je? Recimo če bi bluzil o gnilobi in luknjah (to za kar si ti stručko) bi še razumel tvojo pripombo. O temi se pa ljubiteljsko spoznaš toliko kot večina zato pobček, zapri gobček.